Μια γυναίκα ρωτά το Reddit αν κάνει λάθος που αγόρασε τα δικά της διαμαντένια δαχτυλίδια παρά το γεγονός ότι είναι ανύπαντρη.
'Έχω έναν γιο. Είναι 5. Είναι πολύ έξυπνος και κυρίως ανεξάρτητος. Ακόμα ζητάει να κοιμηθεί στο κρεβάτι μου και του λέω ότι είναι ένα μεγάλο αγόρι που μπορεί να κοιμηθεί στο κρεβάτι του...'
Μια μαμά λέει ότι την τρελαίνει η κουνιάδα της, η οποία αντιγράφει απολύτως ό,τι κάνει. Λέει επίσης ότι η κόρη του SIL της χτυπά την κόρη της.
Μια μαμά αναρωτιέται αν είναι εντάξει που η κόρη της και ο πατέρας του παιδιού της κοιμούνται στο ίδιο κρεβάτι.
Μια μαμά ζητά βοήθεια με το όνομα του μωρού της. Θέλει να μάθει ποια μεσαία ονόματα για τον Riley ακούγονται καλύτερα!
Μια πρώτη μαμά νιώθει απογοητευμένη που η 1χρονη κόρη της τη μαλώνει συνεχώς κατά την αλλαγή της πάνας, γι' αυτό ζητά συμβουλές για το πώς να βελτιώσει τη διαδικασία.
Μια μαμά αναρωτιέται γιατί είναι τόσο δύσκολο για άλλους γονείς να πιστέψουν ότι κάποια παιδιά έχουν απλώς πολύ καλή συμπεριφορά.
Μια μέλλουσα μαμά χρειάζεται βοήθεια με τις ιδέες για το όνομα κοριτσιού! Αυτή και ο σύζυγός της έχουν ψάξει «παντού» για ονόματα κοριτσιών, αλλά δεν μπορούν να συμφωνήσουν σε τίποτα. Οποιεσδήποτε προτάσεις?
Μια θετή μαμά αναρωτιέται αν θα έπρεπε να συνεχίσει να βάφει τα μαλλιά της θετής κόρης της αφού προκάλεσε πολύ δράμα με τη βιολογική της μητέρα.
Μια γυναίκα είναι πολύ χαρούμενη με το νέο της αγόρι εκτός από ένα πράγμα... Οι γάτες του κατουρούν σε τυχαία σημεία σε όλο το σπίτι και δεν αντέχει τη μυρωδιά. Το να τον κάνεις να κάνει κάτι για αυτό δεν πήγε καλά.
Προσπαθώ να είμαι από κοινού με τον μπαμπά της κόρης μου --- Προσπαθώ να βρω μια ισορροπία.
Μια μαμά αναρωτιέται αν άλλοι πιστεύουν ότι είναι περίεργη, όπως ο σύζυγός της, επειδή πιστεύει ότι η ξαδέρφη του συζύγου της τον «θέλει».
Συγκεντρώσαμε μερικές πολύτιμες συμβουλές για νέες μαμάδες, από μαμάδες. Διαβάστε παρακάτω για τις μαμάδες του Reddit που ξεχωρίζουν όταν φέρνετε τη δέσμη της χαράς σας στο σπίτι.
Μια μαμά λέει ότι η συμπεριφορά του 5χρονου γιου της έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο τον τελευταίο καιρό και νιώθει ηττημένη. Σταμάτησε να χρησιμοποιεί το μπάνιο, είναι κακός. Συμβουλή?
Μια μαμά γράφει ζητώντας συμβουλές: πρόσφατα ανακάλυψε ότι ο σύζυγός της είχε σχέση νωρίς στο γάμο τους και είναι πληγωμένη. Καμιά συμβουλή για αυτήν;
Η από κοινού γονική μέριμνα δεν είναι εύκολη υπόθεση για οποιονδήποτε εμπλέκεται.
Μια γυναίκα γράφει ζητώντας συμβουλές για τον σύζυγό της, ο οποίος είχε μια συναισθηματική σχέση, καθαρίστηκε, αλλά τώρα θέλει να το πει στον σύζυγο του συντρόφου του.
Μια γυναίκα ζητά συμβουλές για να συγχωρήσει τον άντρα της για μια σχέση που είχε. Θέλει να προχωρήσει αλλά δεν μπορεί να σταματήσει να σκέφτεται συνεχώς τις λεπτομέρειες της υπόθεσης.
Ποιος πρέπει να είναι ο εβδομαδιαίος προϋπολογισμός μιας οικογένειας για τα πάντα, από ρούχα και πάνες μέχρι βενζίνη και είδη παντοπωλείου; Ένας ειδικός ζυγίζει με εξαιρετικές συμβουλές σχετικά με τον προϋπολογισμό.
Μια μαμά ζητά συμβουλές και συμβουλές για τους καλύτερους τρόπους —προϊόντα, οικιακές θεραπείες κ.λπ.— για να προστατεύει τα παιδιά της από κουνούπια (χωρίς χημικά) και άλλα σφάλματα.