Σπαρακτική είδηση ​​στην αναζήτηση της αγνοούμενης 16χρονης Kiely Rodni από την Καλιφόρνια

Στις αρχές Αυγούστου, δημοσιεύματα ειδήσεων αποκάλυψαν ότι ένα 16χρονο κορίτσι από την Καλιφόρνια είχε εξαφανιστεί. Kiely Rodney' Η τελευταία γνωστή τοποθεσία της ήταν σε ένα πάρτι με περισσότερους από 100 συνομηλίκους της.

Οι αναφορές μοιράστηκαν ότι όσοι συμμετείχαν στο πάρτι της 6ης Αυγούστου ήταν ανήλικοι και νεαροί ενήλικες. Το πάρτι έλαβε χώρα κοντά στο Prosser Family Campground στο Truckee της Καλιφόρνια, πιο γνωστό ως 'The Sanctuary'.

Σπαρακτική είδηση ​​στην αναζήτηση της αγνοούμενης 16χρονης Kiely Rodni από την Καλιφόρνια

Αναφέρθηκε στο Facebook την Κυριακή από την οργάνωση που είχε αφοσιωθεί στην αναζήτηση του Rodni τις τελευταίες εβδομάδες ότι ανακαλύφθηκε ένα όχημα με ένα αμάξωμα που ταίριαζε με αυτό του Rodni. Οι αρχές επιβεβαίωσαν την ανακάλυψη δύο ημέρες αργότερα, στις 23 Αυγούστου.

Σήμερα, διενεργήθηκε νεκροψία-νεκροτομή στον νεκρό που βρέθηκε στο Prosser Reservoir την Κυριακή, Αυγούστου…

αναρτήθηκε από Γραφείο σερίφη της κομητείας Placer επί Τρίτη 23 Αυγούστου 2022

«Σήμερα, διενεργήθηκε νεκροψία-νεκροτομή στο νεκρό άτομο που βρέθηκε στο Prosser Reservoir την Κυριακή 21 Αυγούστου. Ο σερίφης-ιατροδικαστής της κομητείας Νεβάδα ταυτοποίησε τον αποθανόντα ως τον 16χρονο Kiely Rodni, από το Truckee. Το γραφείο του σερίφη της κομητείας Placer ανακοίνωσε στο Facebook .

«Το γραφείο του σερίφη της κομητείας Placer και το Γραφείο σερίφη της κομητείας Νεβάδα βρίσκονται σε επικοινωνία με την οικογένεια της Kiely και τους εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια σε αυτήν την εξαιρετικά δύσκολη στιγμή. Αυτή είναι μια συνεχιζόμενη έρευνα και δεν υπάρχουν άλλες πληροφορίες προς το παρόν».

Λίγο μετά την ανακάλυψη, η οικογένεια του Rodni εξέδωσε μια δική της δήλωση. Στη δήλωση, είπαν: «Ενώ δεχόμαστε αυτή τη θλίψη που ρίχνεται κάτω από τη σκιά του θανάτου, ο ήλιος που ανατέλλει λάμπει πάνω μας, υπενθυμίζοντάς μας να μην θρηνήσουμε την απώλειά μας, αλλά να γιορτάσουμε το πνεύμα της Kiely και το δώρο που λάβαμε όλοι γνωρίζοντάς την. Η Kiely σίγουρα θα παραμείνει μαζί μας, παρόλο που δεν θα την πάρουμε πίσω».

Αν και ολοκληρώθηκε η αυτοψία, οι αρχές επέλεξαν να μην αποκαλύψουν την αιτία ή τον τρόπο θανάτου του Rodni. Η τελευταία φορά που το τηλέφωνό της μετέδωσε σήμα ήταν γύρω στις 12:30 π.μ. στις 6 Αυγούστου.

ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟ MU: Εργαζόμενος στο DoorDash Delivery πεθαίνει σε χτύπημα, οι κόρες του αναζητούν δικαιοσύνη

Δεν είναι επίσης σαφές από πού ανασύρθηκε το σώμα του Rodni στο όχημα. Ωστόσο, όπως αναφέρει το Today , το Honda CR-V, το οποίο βρέθηκε βυθισμένο σε 14 πόδια νερό, περίπου 55 πόδια από την ακτή, ανήκε στην Rodni.

Το Mamas Uncut θα συνεχίσει να ενημερώνει αυτήν την αναφορά καθώς θα είναι διαθέσιμες περισσότερες πληροφορίες. Οι σκέψεις μας είναι με την οικογένεια Rodni αυτή τη δύσκολη στιγμή.

Ο R. Kelly κρίθηκε ένοχος για περισσότερες ομοσπονδιακές κατηγορίες για δεύτερη φορά μέσα σε ένα χρόνο

Στις 14 Σεπτεμβρίου, ένα χρόνο αφότου ο τραγουδιστής R&B R. Kelly κρίθηκε ένοχος για πολλαπλές ομοσπονδιακές κατηγορίες, συμπεριλαμβανομένου του εκβιασμού και της σεξουαλικής διακίνησης, ο τραγουδιστής κρίθηκε ένοχος για άλλη μια φορά.

Αυτά τα 100 ονόματα μωρών είναι ο ορισμός της άνεσης

Ρίξτε μια ματιά στα αγαπημένα μας ζεστά και ζεστά ονόματα μωρών που έχουν διαχρονική γοητεία χωρίς να είναι αποπνικτικά.