Σπαρακτική είδηση ​​από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ που εκδόθηκαν ώρες μετά τη δήλωση που αποκάλυψε σπαρακτική ανησυχία για τη βασίλισσα

ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: Τα αποκαρδιωτικά νέα από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ έρχονται λίγες ώρες μετά τη δημοσιοποίηση της είδησης ότι η βασίλισσα Ελισάβετ Β' ήταν σε κακή υγεία.

Σε ηλικία 96 ετών, πέθανε ο μακροβιότερος Βρετανός μονάρχης.

«Η βασίλισσα πέθανε ειρηνικά στο Balmoral σήμερα το απόγευμα» έγραψε το παλάτι. «Ο βασιλιάς και η βασίλισσα θα παραμείνουν στο Balmoral σήμερα το απόγευμα και θα επιστρέψουν στο Λονδίνο αύριο».

Royal.UK

Μόλις στις 6 Σεπτεμβρίου , Βασίλισσα Ελισάβετ Β' συναντήθηκε με τη νεοεκλεγείσα πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου Liz Truss. Τώρα, η οικογένειά της, οι γιατροί της και ο κόσμος ανησυχούν.

Σύμφωνα με ειδησεογραφία , η Βασίλισσα παραμένει στη Σκωτία υπό ιατρική παρακολούθηση. Σε μια δήλωση που κυκλοφόρησε το πρωί της Πέμπτης από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, η Ελισάβετ αναπαύεται στο κάστρο Balmoral.

Shutterstock

Το Παλάτι του Μπάκιγχαμ εκδίδει δήλωση μετά από αναφορές που αποκαλύπτουν ανησυχία για τη βασίλισσα

ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ: Ο πρίγκιπας Χάρι στην πρόσφατη επίσκεψή του με τη βασίλισσα Ελισάβετ Β΄: «Ήταν υπέροχο να ήμουν μαζί της»

Shutterstock

«Μετά από περαιτέρω αξιολόγηση σήμερα το πρωί, οι γιατροί της βασίλισσας ανησυχούν για την υγεία της Αυτού Μεγαλειότητας και της συνέστησαν να παραμείνει υπό ιατρική επίβλεψη», αναφέρεται στην ανακοίνωση. Το Balmoral είναι όπου η βασίλισσα περνάει συχνά τα καλοκαίρια της.

Αφού οι γιατροί αποκάλυψαν την ανησυχία τους για τη βασίλισσα Ελισάβετ, η οποία είναι 96 ετών, τον γιο της και τον εγγονό της, οι δύο επόμενοι στη σειρά για τους πεταχτές φημολογείται ότι θα ταξιδέψουν στο Μπαλμόραλ για να είναι με τη Μεγαλειότητά της.

Lorna Roberts / Shutterstock.com

Μόλις πριν από δύο ημέρες, η βασίλισσα Ελισάβετ συναντήθηκε με τον Τρους στο Balmoral όπου της ζήτησε από τη βασίλισσα να σχηματίσει νέα κυβέρνηση μετά την παραίτηση του Μπόρις Τζόνσον. Ωστόσο, ενώ συναντήθηκε με τον Τρους στις 6 Σεπτεμβρίου, ανακοίνωσε ότι δεν θα συναντηθεί με το Privy Council, το σώμα των συμβούλων της, αφού οι γιατροί της συνέστησαν να ξεκουραστεί στις 7 Σεπτεμβρίου.

Ο διορισμός της νέας πρωθυπουργού από την κατοικία της στο Balmoral είναι ένα σπάσιμο της παράδοσης. Σύμφωνα με στις αναφορές , η Μονάρχης άλλαξε την τοποθεσία του ραντεβού «λόγω των συνεχιζόμενων προβλημάτων υγείας και κινητικότητάς της». Συνήθως, η βασίλισσα διόριζε όλους τους νέους πρωθυπουργούς κατά τη διάρκεια της βασιλείας της στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.

Ο Τρας αργότερα ανέβασε στο Twitter για να απαντήσει στις αναφορές για την κακή κατάσταση της υγείας της βασίλισσας. Έγραψε: «Ολόκληρη η χώρα θα ανησυχήσει βαθιά με τα νέα από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ αυτό το μεσημέρι».

«Οι σκέψεις μου - και οι σκέψεις των ανθρώπων σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο μας - είναι με την Αυτή Μεγαλειότητα τη Βασίλισσα και την οικογένειά της αυτή τη στιγμή», συνέχισε ο Τρας.

Αυτή η ιστορία εξελίσσεται. Το Mamas Uncut θα συνεχίσει να ενημερώνει αυτήν την αναφορά καθώς έρχονται νέες πληροφορίες.

Μου είπαν ότι το μωρό μου μπορεί να έχει τρισωμία 21 (σύνδρομο Down): Συμβουλή;

Μια μαμά είναι ανήσυχη μετά τη λήψη των αποτελεσμάτων των εξετάσεων που αναφέρουν ότι το αγέννητο μωρό της διατρέχει υψηλό κίνδυνο να έχει τρισωμία 21 (σύνδρομο Down) και αναζητά συμβουλές από άλλες μαμάδες.

30 νόστιμες συνταγές μπλέντερ που δεν είναι smoothies, αλλά είναι εξίσου εύκολες

Βρήκαμε 30 απλές και νόστιμες συνταγές μπλέντερ που πρέπει να έχετε στο χέρι και δεν είναι smoothies. Καθίστε τα σάλια καθώς διαβάζετε αυτή τη λίστα και, στη συνέχεια, κάντε ανάμειξη!