Ένας μπαμπάς κατακεραυνώνει τη γυναίκα του σε ένα πάρτι στην πισίνα για το σώμα της μετά τον τοκετό και ρωτά το Διαδίκτυο αν έκανε λάθος.
Η αυτοφροντίδα μπορεί να είναι μια τάση στον τρόπο ζωής, αλλά είναι επίσης ένα θεμιτά σημαντικό εργαλείο ψυχικής, συναισθηματικής και σωματικής υγείας. Ακολουθούν ορισμένες βέλτιστες πρακτικές αυτοφροντίδας.
Μια οικογένεια από την Καλιφόρνια εργάζεται για να δώσει προτεραιότητα στην ευαισθητοποίηση για την ψυχική υγεία αφού ο έφηβος γιος της, Zachary Nimmo, αυτοκτόνησε το 2018.
Ένα 6χρονο κορίτσι στο Αρκάνσας αποκαλούνταν «ρατσιστή» επειδή φορούσε ένα μπλουζάκι «Black Lives Matter» σε χριστιανικό παιδικό σταθμό.
Αφού έχασε τον 12χρονο γιο του από αυτοκτονία, ένας μπαμπάς προσπαθεί να προωθήσει την ευαισθητοποίηση για την ψυχική υγεία εν μέσω πανδημίας.
Η 10η Οκτωβρίου ήταν η Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας και μοιράζοντας τους δικούς της αγώνες με την ψυχική υγεία, η Sharon Osbourne μίλησε για την απόπειρα αυτοκτονίας της.
Ένας σύζυγος ζητά συμβουλές αφού η γυναίκα του εκδήλωσε ενδιαφέρον να υιοθετήσει ένα μικρό παιδί από τη δυσλειτουργική οικογένειά της.
Δύο μήνες αφότου αναφέρθηκε ότι η στυπτηρία του American Idol, η θετή κόρη του Chris Daughtry βρέθηκε νεκρή, η τραγουδίστρια επιβεβαιώνει την αιτία θανάτου της Hannah Price.
Αφού το Γραφείο Επικεφαλής Ιατροδικαστή της Νέας Υόρκης επιβεβαίωσε τον τρόπο θανάτου της Cheslie Kryst ως αυτοκτονία, η μητέρα της μιλάει.
Ένας έφηβος σε κρουαζιερόπλοιο αυτοκτόνησε την περασμένη εβδομάδα, κάτι που οδήγησε σε έρευνα από την αστυνομία του Μαϊάμι-Ντέιντ.
Το ποσοστό απόπειρας αυτοκτονίας έχει αυξηθεί κατά το ήμισυ μεταξύ των έφηβων κοριτσιών κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορωνοϊού, σύμφωνα με μια νέα κυβερνητική μελέτη.
Δυσκολεύεστε συνεχώς να τα βγάλετε πέρα; Τα οικονομικά και τα χρηματικά σας ζητήματα μπορεί να αφορούν κάτι περισσότερο από τη διαχείριση των οικονομικών σας.
Υπάρχει πανσέληνος απόψε; Αυτή η έννοια των σεληνιακών κύκλων που επηρεάζουν τη διάθεσή μας και προκαλούν παράξενη συμπεριφορά, χρονολογείται χιλιάδες χρόνια πίσω.
Πώς το να είστε ευγνώμονες μπορεί να βελτιώσει την ψυχική και σωματική σας υγεία, τον ύπνο, την αυτοεκτίμηση, τις σχέσεις και πολλά άλλα.
Σε αυτό το άρθρο, θα συζητήσουμε πώς οι σκέψεις σας μπορούν να σας επηρεάσουν σωματικά και συναισθηματικά. Και τρόποι για να το διορθώσετε.
Τα τατουάζ είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να πείτε στον κόσμο κάτι για τον εαυτό σας. Για όσους αγωνίζονται με προβλήματα ψυχικής υγείας, τα τατουάζ είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να γίνουν δημιουργικοί.
Η σχολική χρονιά της Janet Udomratsak θα είναι λίγο διαφορετική φέτος καθώς διδάσκει μαθητές από το κρεβάτι της στο νοσοκομείο.