Πρώην δασκάλα γυμνασίου κρίθηκε ένοχη για σεξουαλική παρενόχληση αφού έκανε σεξ με μαθητή που ζήτησε πρόωρη αποφυλάκιση

Πρώην δασκάλα, 26 ετών Μάνταλιν Άρνετ πήγε στη φυλακή την περασμένη άνοιξη αφού ομολόγησε την ενοχή του για σεξουαλική επίθεση. Στη συνέχεια, η Arnett καταδικάστηκε σε τέσσερα χρόνια φυλάκιση, αφού αποκαλύφθηκε ότι είχε σεξουαλική επαφή με έναν 16χρονο μαθητή μέσα στο αυτοκίνητό της. Είναι πλέον εγγεγραμμένος σεξουαλικός δράστης.

Τώρα η πρώην δασκάλα λυκείου ζητά να βγει από τη φυλακή πριν ολοκληρωθεί η τετραετής ποινή της. Σύμφωνα με Ανθρωποι , οι δικηγόροι της κατέθεσαν αίτηση για την «άμεση» αποφυλάκισή της ως αποτέλεσμα της καλής συμπεριφοράς και της δουλειάς της στη φυλακή.

Πρώην δάσκαλος που έγινε σεξουαλικός δράστης ζητά πρόωρη αποφυλάκιση

ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ: Δασκάλα καταδικάστηκε σε δύο χρόνια φυλάκιση επειδή έκανε σεξ με τον μαθητή της που «έμοιαζε και συμπεριφερόταν σαν τον σύζυγό της»

Ο δικηγόρος της είπε αυτό για τον Άρνετ στην πρόταση για πρόωρη αποφυλάκιση, «Κα. Ο Άρνετ έχει θετική στάση. Έχει μόνιμη κατοικία με την οικογένειά της και όλη η οικογένεια και οι φίλοι της κατοικούν στην περιοχή, συμπεριλαμβανομένων των τριών μικρών παιδιών της. Η κυρία Άρνετ σχεδιάζει να αναζητήσει ενεργά δουλειά μετά την αποφυλάκισή της».

Dayton Daily News

Σημείωσαν επίσης ότι «είναι εξαιρετικά μετανιωμένη για εκείνη ενεργεί και έχει δείξει βαθύτερο επίπεδο κατανόησης και συμπόνιας για όλους θύματα».

Οπως και ανέφερε το WCPO , η Arnett συνελήφθη αφού είχε «σεξουαλικά φορτισμένες συνομιλίες» με έναν άνδρα μαθητή αφού της μίλησε για το πώς θα μπορούσε να βελτιώσει τους βαθμούς του τον Μάρτιο του 2018. Αφού ζήτησε βοήθεια, ο Arnett επικοινώνησε με τον μαθητή μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και άρχισαν τις ακατάλληλες συζητήσεις.

Η Arnett έστειλε επίσης σεξουαλικές φωτογραφίες και βίντεο της στον έφηβο. Στη συνέχεια, στις 23 Μαρτίου 2018, η δασκάλα πήρε τη μαθήτρια και έκαναν σεξ στο αυτοκίνητό της, ισχυρίστηκαν οι εισαγγελείς κατά τη διάρκεια της δίκης.

Μετά την καταγγελία του συμβάντος στο σχολείο, το σχολείο επικοινώνησε με την αστυνομία. Οπως και αναφέρει το Dayton Daily News , οι εισαγγελείς δεν συνιστούν την πρόωρη αποφυλάκιση του Άρνετ.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΕΡΙΦΗΣ WARREN COUNTY

ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ: 40χρονη δασκάλα Ειδικής Αγωγής στη Φλόριντα κατηγορήθηκε ότι έκανε σεξ με έφηβο «Πολλές εκατοντάδες φορές»

Σε απάντηση στην πρόταση, ο βοηθός εισαγγελέας της κομητείας Warren Carrie Heisele είπε, «Η κατηγορούμενη χρησιμοποίησε τη θέση της ως δασκάλας του θύματος για να δημιουργήσει σεξουαλική σχέση με τη μαθήτρια και συμμετείχε σε σεξουαλική συμπεριφορά. Το δικαστήριο καταδίκασε την κατηγορούμενη να την καταδικάσει και να την τιμωρήσει για τις πράξεις που οδήγησαν στην καταδίκη της».

Στις 16 Μαρτίου θα συναντηθούν και οι δύο πλευρές για να συζητήσουν περαιτέρω το θέμα. Ο Άρνετ θα παραμείνει έγκλειστος μέχρι να ληφθεί απόφαση. Ως μέρος της ποινής της, η Arnett πρέπει επίσης να εγγράφεται κάθε 90 ημέρες ως σεξουαλική παραβίαση 3ης βαθμίδας για το υπόλοιπο της ζωής της.