Πώς πρέπει να το χειριστώ αυτό; Πώς λέτε σε άλλη γυναίκα ότι ο άντρας της απατήθηκε;

Αυτή η ερώτηση υποβλήθηκε στην κοινότητά μας μέσω της σελίδας μας στο Facebook ή/και μας Φόρουμ απαντήσεων . Οι απαντήσεις λαμβάνονται επίσης από την κοινότητα. Εάν έχετε τη δική σας ερώτηση ανατροφής ή σχέσης που θα θέλατε να απαντήσετε, υποβάλετε στο Facebook ή Απαντήσεις .

ΕΡΩΤΗΣΗ: Πώς λέτε σε μια άλλη γυναίκα ότι ο άντρας της απάτησε;

«Γεια, προσπαθώ να καταλάβω πώς να πω σε μια γυναίκα ότι ο σύζυγός της με τον οποίο συνεργάστηκα την απάτησε όχι μία αλλά δύο φορές τα τελευταία δύο χρόνια. Απευθυνθείτε στους προσωπικούς λογαριασμούς του facebook για να το κάνετε αυτό; Δεν ξέρω πραγματικά τη γυναίκα, αλλά θα ήθελα να μάθει την αλήθεια».

ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ: Q&A: Τι συμβουλές θα δίνατε σε μια νέα μητέρα;

Shutterstock

Απαντήσεις Κοινότητας

Οι παρακάτω κορυφαίες απαντήσεις έχουν επιλεγεί από έναν συντονιστή από εκατοντάδες απαντήσεις στην αρχική ερώτηση.

«Αξίζει να το ξέρει. Μπορεί να κάνει σεξ χωρίς προστασία και να της μεταφέρει τα μικρόβια του στο σπίτι».

«Στην πραγματικότητα επικοινώνησα με μια γυναίκα πριν για να της πω για τον σύζυγό της με τον οποίο συνεργάστηκα. Η απάντησή της ήταν: «Γιατί μου το λες αυτό;» Προσπαθείς να διαλύσεις τον γάμο μου;» Απλώς σκέφτηκα ότι θα εκτιμούσε να της το έλεγαν, αλλά προφανώς όχι. Ένιωσα καλύτερα που επικοινώνησα μαζί της γιατί θα ήθελα να μάθω αν ο άλλος μου ήταν άπιστος. Μέχρι σήμερα είναι ακόμα μαζί».

«Θα ήμουν πολύ ευγνώμων αν μου το έλεγε κάποιος. Δεν θα είχα στεναχωρηθεί με το άτομο που μου το είπε. Επειδή έδειχνα ηλίθιος για 5 χρόνια νομίζοντας ότι ήταν πιστός».

«Δεν ακούγεται ότι γνωρίζετε πολύ καλά αυτούς τους ανθρώπους, οπότε μείνετε μακριά από αυτό. Από ό,τι ξέρετε, είναι ενήμερη. Πραγματικά δεν είναι δική σου δουλειά».

«Απλώς δεν μπορώ να πιστέψω ότι η πλειοψηφία από εσάς θα άφηνε τη φτωχή σύζυγό του στο σκοτάδι γιατί «δεν είναι δική σας δουλειά», ωστόσο κανείς από εσάς δεν λέει ότι είναι ένα αηδιαστικό ασεβές γουρούνι που είναι αυτό που βλάπτει τελικά τη γυναίκα του πηγαίνοντας με τουλάχιστον άλλες 2 γυναίκες απατώντας! Αν ήμουν εγώ θα ήθελα να μάθω, όχι ανώνυμος ή όχι! Τι συμβαίνει με εσάς, δείτε ευτυχώς τη φτωχή κοπέλα να αντιμετωπίζεται σαν βρωμιά γιατί δεν θα θέλατε την αντίδραση από αυτό. Να είστε ευγενικοί βγήκε από το παράθυρο τότε ε;»

«Ο πρώην σύζυγός μου με απάτησε και ανακάλυψα μέσω ενός «ανώνυμου» ότι κατέληξε να είναι και ο συνεργάτης του κοριτσιού, ΑΛΛΑ ήμουν ανόητος και τον άφησα να με πείσει ότι δεν συνέβη κάτι που θα μπορούσε να συμβεί και σε αυτή την περίπτωση. Η αλήθεια τελικά αποκαλύφθηκε, αλλά χαίρομαι που κάποιος προσπάθησε να μου πει ότι απατούσε, lol. Ωστόσο, τώρα έχουμε χωρίσει, lol.'

Έχετε κάποια ερώτηση σχετικά με την ανατροφή των παιδιών, τη σχέση ή άλλη ερώτηση σχετικά με την οικογένεια; Υποβάλετέ το στο Facebook ή Απαντήσεις !

Η Lena Dunham αποκαλύπτει το απίστευτο ταξίδι της στην εξωσωματική γονιμοποίηση

Το κεφάλαιο της Lena Dunham για την εξωσωματική γονιμοποίηση (IVF) έκλεισε πρόσφατα.

5χρονος επιζών από καρκίνο δώρισε 3.000 παιχνίδια στο νοσοκομείο όπου έλαβε θεραπεία

Ο Weston Newswanger, ένας 5χρονος επιζών από καρκίνο, δωρίζει 3.000 παιχνίδια στο ίδιο το νοσοκομείο όπου έλαβε θεραπεία.