Περισσότερες πληροφορίες έρχονται στο φως μετά τον τραγικό θάνατο του επιλαχόντα του American Idol Willie Spence

Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως μετά τον τραγικό θάνατο του 23χρονου Willie Spence. Σύμφωνα με TMZ , οι πηγές τους αποκάλυψαν ότι το θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα συνέβη καθώς ο Spence «επιστρέφει με το αυτοκίνητο στην Ατλάντα από το Τενεσί».

Αν και παραμένει ακόμα ασαφές τι έκανε τον Spence να στρίψει στην άκρη του δρόμου, το TMZ αναφέρει ότι ο τραγουδιστής φέρεται ότι «έπεσε σε ημισταθμευμένο στην άκρη του δρόμου».

Δείτε αυτήν την ανάρτηση στο Instagram

Μια ανάρτηση που κοινοποιήθηκε από το StarInTheMaking????✨???????????? (@williespenceofficial)

Στις 11 Οκτωβρίου Τα νέα του DouglasNow ανέφεραν , «Το DouglasNow έμαθε ότι ο 23χρονος Willie Spence, 23χρονος, δεύτερος της ιθαγενής Douglas και American Idol Season Idol, πέθανε λόγω τραυματισμών που υπέστη σε αυτοκινητιστικό ατύχημα στο Τενεσί».

Διαβάστε την αρχική αναφορά του Mamas Uncut παρακάτω, που δημοσιεύτηκε στις 12 Οκτωβρίου:

Αποκαρδιωτικά νέα έρχονται από το Τενεσί αφού μαθεύτηκε ότι ο δεύτερος της American Idol από το 2021 έχει αποβιώσει.

Σύμφωνα με άμεσες πληροφορίες, Γουίλι Σπενς ήταν μόλις 23 ετών όταν πέθανε. Αναφορές People ότι ο Σπενς πέθανε αφού ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα στις 11 Οκτωβρίου.

Πέθανε σε ηλικία 23 ετών ο επιλαχών του American Idol

Δείτε αυτήν την ανάρτηση στο Instagram

Μια ανάρτηση που κοινοποιήθηκε από το StarInTheMaking????✨???????????? (@williespenceofficial)

Ο Willie Spence κατέκτησε για πρώτη φορά τον κόσμο όταν ερμήνευσε τη δική του ερμηνεία της Rihanna Διαμάντι. Μπορείτε να παρακολουθήσετε την ερμηνεία του παρακάτω:

Σύμφωνα με το TMZ, λεπτομέρειες για το δυστύχημα δεν έχουν ακόμη δημοσιοποιηθεί. Ο Σπενς ήταν 21 ετών την εποχή της οντισιόν του στο American Idol και θα οδηγούσε το ταλέντο του μέχρι τους δύο τελευταίους διαγωνιζόμενους. Τελικά ο Spence θα ονομαζόταν ο δεύτερος της σεζόν του, με Τσέις Μπέκαμ κερδίζοντας το όλο πράγμα.

Λίγο πριν τραγουδήσει για τους κριτές, ο Spence τους είπε ότι το έκανε αυτό για την οικογένειά του, μια οικογένεια που τον στήριξε σε κάθε βήμα του. Αργότερα είπε αυτό για να κρίνει την Katy Perry, η οποία τον ρώτησε πώς ήλπιζε ότι θα έμοιαζε η ζωή του σε πέντε χρόνια από τότε, αν δεν υπήρχε τίποτα εμπόδιο στο δρόμο του:

«Θέλω απλώς η φωνή μου να φτάσει στον κόσμο», παραδέχτηκε ο Σπενς. «Και απλά μοιράσου το δώρο μου. Ας ελπίσουμε ότι μια μέρα θα κερδίσω ένα GRAMMY. Εκεί βλέπω τον εαυτό μου σε πέντε χρόνια».

Και τόσο μεγάλο μέρος του κόσμου έχει συγκινηθεί από τη φωνή του Willie. Λίγες ώρες πριν συμβεί το δυστύχημα, ο Spence πήγε στο Instagram για να φύγει από τον κόσμο με ένα τελευταίο τραγούδι και ένα τελευταίο μήνυμα.

Δείτε αυτήν την ανάρτηση στο Instagram

Μια ανάρτηση που κοινοποιήθηκε από το StarInTheMaking????✨???????????? (@williespenceofficial)

Κατά τη διάρκεια της σεζόν του στο American Idol, ο Willie είχε την ευκαιρία να τραγουδήσει με τη στυπτηρία του American Idol, Katharine McPhee. Στο Instagram, αφιέρωσε λίγο χρόνο για να θυμηθεί τη φίλη της.

Οι σκέψεις και οι προσευχές μας είναι με την οικογένεια του Willie Spence και αυτούς που αγαπούσε περισσότερο.

Ο Chris Pratt δημοσιεύει σπάνια selfie του 9χρονου γιου Jack και της 8 μηνών κόρης Lyla

Ο Chris Pratt, 41, δημοσίευσε πρόσφατα μια αξιολάτρευτη selfie με τα δύο παιδιά του στο Instagram.

25 εξαιρετικά γερμανικά ονόματα για κορίτσια που πρέπει να λάβουν υπόψη οι νέοι γονείς

Τα αγαπημένα γερμανικά ονόματα για κορίτσια προσαρμόζονται συχνά με την πάροδο του χρόνου. Σε αντίθεση με τα ονόματα για αγόρια που παραμένουν σταθερά, τα γερμανικά ονόματα για τα κορίτσια είναι σε ροή και είναι φοβερό.