Πεντάχρονη ανακαλύφθηκε χωρίς παπούτσια ενώ κουβαλούσε μικρό παιδί μέσα από το χιόνι στην Αλάσκα, γυναίκα συνελήφθη

Ένα 5χρονο αγόρι βρέθηκε με ένα 18 μηνών να κάνει πεζοπορία μέσα στο τσουχτερό κρύο χιόνι όταν κόπηκε το ρεύμα στο σπίτι τους στο Venetie της Αλάσκας. Το Venetie είναι μια απομακρυσμένη περιοχή με πληθυσμό μόνο 166 κατοίκων, σύμφωνα με προς την Οι Νιου Γιορκ Ταιμς .

Το άτομο που υποτίθεται ότι παρακολουθούσε τα παιδιά τα είχε αφήσει μόνα τους. Ο 5χρονος άρπαξε το μικρό παιδί και περπάτησε περίπου μισό μίλι μέχρι το σπίτι ενός γείτονα για να εξασφαλίσει την ασφάλειά του.

ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ: Η μαμά καλεί για δικαιοσύνη αφού η 7χρονη θάφτηκε ζωντανή στο χιόνι επειδή δεν γνώριζε στίχους της Βίβλου

Σύμφωνα με Οι Νιου Γιορκ Ταιμς , ο 5χρονος φορούσε μόνο κάλτσες και ελαφριά ρούχα καθώς περπατούσε στο χιόνι προς το σπίτι του γείτονά τους με αρνητικό καιρό 31 μοιρών. Δεν είναι ξεκάθαρο πώς ήταν ντυμένο το μικρό παιδί.

Σε δήλωση από το Υπουργείο Δημόσιας Ασφάλειας της Αλάσκας που ελήφθη από τους NYT, και τα δύο παιδιά τραυματίστηκαν ως αποτέλεσμα του ψύχους. Το ποιοι είναι αυτοί οι τραυματισμοί είναι προς το παρόν άγνωστο στο κοινό, ωστόσο, αναμένεται να αναρρώσουν πλήρως.

Κεν Μαρς , εκπρόσωπος του Υπουργείου Δημόσιας Ασφάλειας, είπε ότι χρειάστηκαν πάνω από 12 ώρες τα παιδιά του για να φτάσουν στην απομακρυσμένη περιοχή όπου ζουν τα παιδιά.

«Χρειάστηκαν 12 με 16 ώρες για να φτάσουν πραγματικά εκεί. Ευτυχώς, ήμασταν σίγουροι ότι τα παιδιά ήταν σε καλά χέρια, επειδή ένας γείτονας τα είχε πάρει μέσα και είχαμε μιλήσει με τον γείτονα».

Jesse Brack/Unsplash

Γυναίκα συνελήφθη μετά από 5χρονη περπάτημα χωρίς παπούτσια με μικρό παιδί μέσα στο χιόνι για βοήθεια

ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ: Ένας μπαμπάς αποκαλύπτει πώς το Apple Watch άλλαξε τον γιο του με τον αυτισμό

Μετά την έρευνα, Οι Νιου Γιορκ Ταιμς αναφέρει ότι οι αρχές συνέλαβαν 37χρονο Τζούλι Πίτερ . Σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για διακινδύνευση της ευημερίας ανηλίκου. Ο Marsh αρνήθηκε να αποκαλύψει εάν ο Peter ήταν η μητέρα των παιδιών ή εάν τα παιδιά είχαν καθόλου συγγένεια προκειμένου να κρατήσει ιδιωτική την ταυτότητα των ανηλίκων.

Δεν είναι επίσης σαφές γιατί ο Peter's άφησε τα παιδιά μόνα τους εκείνο το κρύο βράδυ του Δεκέμβρη. Και ενώ διαπιστώθηκε ότι ο Πέτρος άφησε τα παιδιά μόνα τους, δεν είναι σαφές πόσο καιρό έμειναν χωρίς επίβλεψη.

Μου είπαν ότι το μωρό μου μπορεί να έχει τρισωμία 21 (σύνδρομο Down): Συμβουλή;

Μια μαμά είναι ανήσυχη μετά τη λήψη των αποτελεσμάτων των εξετάσεων που αναφέρουν ότι το αγέννητο μωρό της διατρέχει υψηλό κίνδυνο να έχει τρισωμία 21 (σύνδρομο Down) και αναζητά συμβουλές από άλλες μαμάδες.

30 νόστιμες συνταγές μπλέντερ που δεν είναι smoothies, αλλά είναι εξίσου εύκολες

Βρήκαμε 30 απλές και νόστιμες συνταγές μπλέντερ που πρέπει να έχετε στο χέρι και δεν είναι smoothies. Καθίστε τα σάλια καθώς διαβάζετε αυτή τη λίστα και, στη συνέχεια, κάντε ανάμειξη!