Παιδί 4 μηνών που φέρεται ότι πνίγηκε σκόπιμα μέχρι θανάτου στον παιδικό σταθμό, οι γονείς κατέθεσαν μήνυση

Μετά τον θάνατο του βρέφους τους τον Σεπτέμβριο, οι γονείς ενός κοριτσιού 4 μηνών από το Bear του Ντέλαγουερ, καταθέτουν μήνυση κατά ένα κέντρο ημερήσιας φροντίδας όπου το μωρό τους έπνιξε εργαζόμενος στον παιδικό σταθμό.

Γονείς Κάντελ Τάλτον και Αμάντα Λίβινγκστον κατέθεσε έγγραφα στις 4 Μαΐου, ισχυριζόμενη πώς το Κέντρο Ανάπτυξης Μικρών Ανθρώπων αμέλεια επέτρεψε σε 19χρονο Dejoynay Mariah Ferguson να παρακολουθούν τη βρέφη κόρη τους καθώς δεν είχε τα προσόντα. Η είδηση ​​έρχεται μετά τη σύλληψη της Φέργκιουσον σχετικά με τις κατηγορίες της έπνιξαν το κοριτσάκι τους μέχρι θανάτου .

Εικόνα μέσω GoFundMe

Στις 5 Σεπτεμβρίου 2019, η Isabella Talton πνίγηκε μέχρι θανάτου.

Η Φέργκιουσον φέρεται να ήταν μόνη στο βρεφικό δωμάτιο του κέντρου όταν φέρεται να διέπραξε την πράξη. Το βίντεο παρακολούθησης που τραβήχτηκε εκείνη τη στιγμή δείχνει τον Φέργκιουσον να παίρνει την Ισαβέλλα από το μπροστινό μέρος της μπλούζας της και να την τοποθετεί σε μια αλλαξιέρα. Έπειτα έβαλε τα χέρια της στο πρόσωπο του παιδιού για πάνω από τρία λεπτά πριν το μωρό γίνει «δεν αντιδρά και ακίνητο».

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς, η εργαζόμενη στον παιδικό σταθμό τοποθέτησε το μωρό πίσω στην κούνια της και περίμενε 20 λεπτά πριν ειδοποιήσει τον ιδιοκτήτη ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με το βρέφος.

*ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ* Υπάλληλος παιδικού σταθμού κατηγορείται για δολοφονία βρέφους –…

αναρτήθηκε από Πολιτειακή αστυνομία του Ντέλαγουερ επί Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2019

ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ: Νήπιο πέθανε στον παιδικό σταθμό αφού ο επιστάτης φέρεται να προκάλεσε σοβαρό τραυματισμό στο κεφάλι

'Τότε πραγματοποιήθηκε μια κλήση στο 911,' Delaware State Police Master Cpl. Μάικλ Όστιν είπε σε δήλωση προς Delaware Online την εποχή εκείνη.

Δυστυχώς, η Ισαβέλλα δεν τα κατάφερε. Αρχικά, η εργαζόμενη στον παιδικό σταθμό μοιράστηκε μια διαφορετική ιστορία από αυτή που έδειξαν οι κάμερες, αλλά αργότερα ομολόγησε ότι πήρε το παιδί για να το ησυχάσει καθώς ήταν «φασαριόζικη».

Στη συνέχεια ο Φέργκιουσον συνελήφθη με φόνο πρώτου βαθμού μετά τον θάνατο της Ισαβέλλας. Ο Talton και ο Livingston αποφάσισαν έκτοτε να λάβουν μέτρα κατά του παιδικού σταθμού.

Εικόνα μέσω GoFundMe

ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ: Το αγόρι που πέθανε ξαφνικά στο μεσημεριανό γεύμα στο σχολείο του έκοψε το λαιμό από τη μαμά αρκετές εβδομάδες νωρίτερα, ο θάνατός του θεωρείται πλέον ανθρωποκτονία

Οι γονείς της Ισαβέλλας υπέβαλαν την αγωγή τους μέσω δικηγόρου Timothy Lengkeek , ο οποίος μίλησε με την εφημερίδα και μοιράστηκε πώς κινούνται νομικά ώστε «να μην συμβεί αυτό σε άλλο μωρό».

«Η πολιτική μήνυση κατά του ίδιου του παιδικού σταθμού είναι ο μόνος τρόπος για να τους θεωρήσουμε υπεύθυνους για ό,τι συνέβη στο μωρό», είπε ο Lengeek. «Το κράτος θα ασκήσει δίωξη εναντίον του υπαλλήλου (The Little People's), αλλά ο μόνος τρόπος με τον οποίο μπορούμε να λογοδοτήσουμε είναι να υποβάλουμε αστική υπόθεση εναντίον της ίδιας της οντότητας, της εταιρείας».

Η αγωγή ζητά αποζημίωση με βάση πολλαπλές κατηγορίες, συμπεριλαμβανομένης της αμέλειας και της παραβίασης της σύμβασης.

25 Breezy Bohemian Baby ονόματα για κορίτσια που υπερηφανεύονται για τον παράγοντα «It».

Καλλιτέχνες, συγγραφείς, φιλόσοφοι και άλλοι στοχαστές που αγαπούν να χρωματίζουν έξω από τις γραμμές έχουν υπέροχα μποέμ ονόματα που ξεχειλίζουν από χαρακτήρα.

250 ονόματα ηλικιωμένων για κοριτσάκια που γεννιούνται σήμερα

Οι γονείς επιστρέφουν σε αυτά τα κλασικά ονόματα της ηλικιωμένης κυρίας ξανά και ξανά και ξανά.