Τα αμερικανικά ονόματα αγοριών είναι κλασικά δημοφιλή ονόματα στις ΗΠΑ μαζί με νέα αγαπημένα που αντικατοπτρίζουν την ποικιλομορφία και την πολυτέλεια της κοινωνίας μας.
Αυτά τα γυναικεία ονόματα πολεμιστών προσφέρουν δύναμη και κουράγιο!
Τα ονόματα μωρών εμπνευσμένα από τους Αγίους είναι πάντα έξυπνες επιλογές. Εξετάζουμε ονόματα μωρών εμπνευσμένα από Μεξικανούς Αγίους για να τιμήσουμε την Día de Muertos, την Ημέρα των Νεκρών.
Σου αρέσει κάποια κάντρι μουσική; Δείτε αυτά τα ονόματα μωρών για κορίτσια εμπνευσμένα από τα πιο λαμπερά αστέρια της κάντρι μουσικής!
Ποια ονόματα κινούν τη βελόνα; Ρίξτε μια ματιά σε αυτά τα καυτά κοριτσίστικα ονόματα που είναι trends σήμερα.
Τα ολλανδικά ονόματα μωρών δεν έχουν απογειωθεί στις ΗΠΑ με σημαντικό τρόπο. Ας το αλλάξουμε! Δείτε αυτά τα αγαπημένα ονόματα για κορίτσια.
Ψάχνετε για ένα όνομα μωρού με την τέλεια σημασία για τον γιο σας; Δείτε αυτές τις πολύχρωμες επιλογές από όλο τον κόσμο που σημαίνουν «τύχη».
Τύχη να είσαι κυρία! Δείτε αυτά τα γοητευτικά ονόματα μωρών για κορίτσια που σημαίνουν «τύχη» και «καλή τύχη».
Ελπίζετε το αγοράκι σας να έχει καστανόξανθα μαλλιά; Αυτά τα ζεστά ονόματα μωρών για αγόρια σημαίνουν όλα 'κόκκινο' ή 'κοκκινομάλλα'. Γιορτάστε το κόκκινο!
Περιμένεις αγοράκι αυτή την άνοιξη; Δείτε αυτά τα υπέροχα ονόματα εμπνευσμένα από την εποχή για να κάνετε το όνομα του παιδιού σας ιδιαίτερα ιδιαίτερο και με νόημα.
Η Amy Schumer μιλάει για τη στιγμή που συνειδητοποίησε ότι είχε ονομάσει κατά λάθος το αγοράκι της κάτι που ακούγεται πολύ σαν 'Γεννητική σχισμή'.
Τα περισσότερα βιβλικά ονόματα μωρών είναι πανταχού παρόντα όπως ο Νώε και ο Ηλίας. Όμως, υπάρχουν πολλά παρατσούκλια που δυστυχώς έχουν μείνει αχρησιμοποίητα. Δείτε τα αγαπημένα μας!
Ελπίζετε για ένα μικρό μωρό τζίντζερ; Δείτε αυτά τα ονόματα μωρών για κορίτσια που σημαίνουν 'κόκκινο' ή 'κοκκινομάλλα' για να γιορτάσετε αυτές τις καστανόξανθες κλειδαριές!
Απευθυνόμαστε στα αστέρια για να ανακαλύψουμε τα καλύτερα ονόματα μωρών εμπνευσμένα από το Zodiac για κορίτσια και αγόρια. Μια ημερομηνία λήξης είναι το μόνο που χρειάζεστε για να βρείτε μια κατάλληλη επιλογή για το παιδί σας.
Η Chloe, ο Nick, η Tessa και η Lou μπαίνουν στη λίστα με τα αθώα ονόματα μωρών με περίεργες έννοιες εκτός των ΗΠΑ.
Υπέροχα πορτογαλικά ονόματα μωρών που είναι αγαπητά σε όλο τον κόσμο. Από την Ιβηρική Χερσόνησο μέχρι τη Νότια Αμερική, αυτά τα ονόματα είναι μεγάλη επιτυχία!
Υπάρχουν πολλά ονόματα μωρών Οκτωβρίου που γιορτάζουν την εποχή του φθινοπώρου. Ανακαλύψτε το κατάλληλο για το μωρό σας.
Αυτά τα δυνατά γυναικεία ονόματα είναι άξιοι διεκδικητές.
Γνωρίζατε ότι ο Σεπτέμβριος είναι ο πιο συνηθισμένος μήνας γέννησης του χρόνου; Εάν περιμένετε τον Σεπτέμβριο, σκεφτείτε αυτά τα ονόματα μωρών.
Δείτε αυτά τα ασυνήθιστα βιβλικά ονόματα μωρών για κορίτσια για να ανακαλύψετε νέες δυνατότητες. Σίγουρα, η Σάρα και η Ρουθ είναι υπέροχες, αλλά γιατί όχι η Ατάρα και η Ζέλα;