Τα καθολικά ονόματα μωρών αντλούν έμπνευση από τους Αγίους, τα ιερά και την πίστη. Αυτά τα όμορφα ονόματα έχουν τόσο πολύ νόημα για όσους έχουν μεγαλώσει στην πίστη.
Η ράπερ Iggy Azalea, η οποία έκρυψε την εγκυμοσύνη της και γέννησε κρυφά ένα αγοράκι νωρίτερα φέτος, αποκάλυψε τουλάχιστον το όνομα του γιου της και μας αρέσει.
Μια μητέρα μοιράζεται την ιστορία της για το πώς ονόμασε το παιδί της από τον εκλιπόντα φίλο της μόλις χώρισε από τον θυμωμένο πρώην σύζυγό της.
Ποια είναι τα πιο συνηθισμένα μεσαία ονόματα για κορίτσια και αγόρια σήμερα; Δείτε αυτά τα αγαπημένα ονόματα!
Ποια ονόματα μωρών για κορίτσια έχουν παραμείνει στην κορυφή για σχεδόν έναν αιώνα; Ψάξαμε στα δεδομένα για να ανακαλύψουμε ποια ονόματα αγαπούν περισσότερο οι Αμερικανοί.
Ποια ονόματα μωρών για αγόρια είναι αξιόπιστα εδώ και έναν αιώνα; Δείτε αυτά τα κλασικά ονόματα και μάθετε για την ιστορική τους κατάταξη.
Αυτά τα ονόματα αδελφών ακούγονται τόσο καλά μαζί που θα θέλετε πραγματικά να ονομάσετε τα αγόρια σας μαζί τους.
Ποια ονόματα μωρών έχουν ήδη ένα υπέροχο 2022; Ανακαλύψτε τα πιο καυτά ονόματα για κορίτσια και αγόρια φέτος.
Δείτε τα καλύτερα ονόματα της φύσης.
Είστε ερωτευμένοι με ένα όνομα μωρού που είναι ήδη εξαιρετικά δημοφιλές; Δείτε αυτούς τους εναλλακτικούς μετασχηματισμούς σε πιο σκοτεινά ονόματα.
Οι γονείς επιστρέφουν σε αυτά τα κλασικά ονόματα της ηλικιωμένης κυρίας ξανά και ξανά και ξανά.
Ψάχνετε για δημοφιλή ελληνικά ονόματα αγοριών; Δείτε την απίστευτη λίστα μας!
Ποια ονόματα από τις αγαπημένες σας ταινίες τρόμου προκαλούν ανατριχίλα; Ρίξαμε μια ματιά σε μερικά από τα καλύτερα ονόματα χαρακτήρων από κλασικές ταινίες για τον εορτασμό του Halloween.
Προσβλέπουμε στις θεές, τις μάγισσες, τη φύση και τον αποκρυφισμό για αυτά τα εμπνευσμένα από την παγανιστική ονομασία για κορίτσια. Αν θέλετε να αποφύγετε τη σύμβαση, δοκιμάστε αυτά τα έντονα ονόματα.
Τα κλασικά επώνυμα λειτουργούν ιδιαίτερα καλά όπως τα ονόματα για γονείς που αναζητούν επιλογές ουδέτερου φύλου. Δείτε αυτές τις καθιερωμένες αλλά φρέσκες επιλογές!
Από τον Απόλλωνα μέχρι το Ζόλτεν, αυτά τα 20 ονόματα μωρών διασημοτήτων το κρατούν στα 100.
Το καλοκαιρι ηρθε! Συγκεντρώσαμε 21 από τα καλύτερα καλοκαιρινά ονόματα μωρών για εκείνους τους γονείς που θέλουν να φέρουν λίγο φως του ήλιου στη ζωή του παιδιού τους.
Δείτε μια λίστα με 30 πολύ κακά ονόματα μωρών που έχουν δώσει πραγματικά οι γονείς σε όλο τον κόσμο στα παιδιά τους. Όπως και η επίσημη ονομασία τους. Αγριος!
Οι καιροί είναι σκοτεινοί! Αυτά τα ονόματα μωρών είναι εμπνευσμένα από το τέλος του κόσμου και ελπίζουμε να σας κάνουν να νιώσετε καλύτερα για αυτό.
Τα ινδικά ονόματα μωρών βασίζονται σε μια πλούσια παράδοση και τη γλώσσα Χίντι. Τα αγαπημένα ονόματα για αγόρια μπορεί να είναι εμπνευσμένα από τη φύση ή τις θρησκευτικές πεποιθήσεις.