Οι μητέρες που θηλάζουν στο TikTok αναβοσβήνουν τα μωρά τους και κινηματογραφούν τις αντιδράσεις τους ως μέρος μιας νέας πρόκλησης και είναι χρυσός κωμωδίας

Το τελευταίο Πρόκληση TikTok Η καταιγίδα του κόσμου δεν έχει να κάνει με τα παιδιά να κάνουν κάτι που δεν θα έπρεπε να κάνουν. Όλα όμως έχουν να κάνουν με τις μαμάδες που φλασάρουν τα παιδιά τους που θηλάζουν και απαθανατίζουν τις ξεκαρδιστικές αντιδράσεις στην κάμερα.

Ναι, εμείς το είπε πριν , και θα το ξαναπούμε, οι μαμάδες έχουν το TikTok.

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΕΠΙΣΗΣ: Προς τιμή της Ημέρας της Μητέρας, εδώ είναι 13 από τα καλύτερα TikToks που δημιουργήθηκαν από γυναίκες που το έχουν κάνει

Όλοι ξέραμε ότι οι μητέρες μας ήταν αστείες, αλλά χάρη στο TikTok ο κόσμος γνωρίζει πλέον πολύ καλά ότι η πλειοψηφία των μαμάδων εκεί έξω είναι κωμικές ιδιοφυΐες. Και το #dropemoutchallenge το κάνει αυτό ακόμα πιο εμφανές.

Ο κόσμος δεν αξίζει αυτού του είδους το υγιεινό περιεχόμενο θηλασμού.

Και αν η παρακολούθηση αυτών των βίντεο δεν σας φέρνει αμέσως σε καλή διάθεση, τότε είστε καλά;

Σοβαρά, ούτε ένα από αυτά τα βίντεο δεν απογοητεύει…

Όπως είμαι σίγουρος ότι πολλοί από εσάς γνωρίζετε μέχρι τώρα, η πρόκληση δημιουργήθηκε μετά από τραγουδιστή της κάντρι Wheeler Walker Jr. κυκλοφόρησε ένα τραγούδι που λέγεται όχι άλλο παρά Πέτα 'Em Out . Δεν είναι σαφές αν αυτό είχε στο μυαλό του ο Walker Jr. όταν κυκλοφόρησε αυτό το τραγούδι, αλλά δεν μπορούμε να τον ευχαριστήσουμε αρκετά γι' αυτό.

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΕΠΙΣΗΣ: «Είναι εκτός τσαρτ»: Η μαμά του «Giant TikTok Baby» ήξερε ότι θα τον έκανε διάσημο

Φώναξε σε όλες τις ξεκαρδιστικές μαμάδες εκεί έξω! Συνεχίστε να χαμογελάτε στα πρόσωπά μας!

Η Lena Dunham αποκαλύπτει το απίστευτο ταξίδι της στην εξωσωματική γονιμοποίηση

Το κεφάλαιο της Lena Dunham για την εξωσωματική γονιμοποίηση (IVF) έκλεισε πρόσφατα.

5χρονος επιζών από καρκίνο δώρισε 3.000 παιχνίδια στο νοσοκομείο όπου έλαβε θεραπεία

Ο Weston Newswanger, ένας 5χρονος επιζών από καρκίνο, δωρίζει 3.000 παιχνίδια στο ίδιο το νοσοκομείο όπου έλαβε θεραπεία.