Ο Τζον Στάμος δημοσιεύει γλυκιά σειρά selfie με τον γιο του στα 3α γενέθλιά του

Γιάννης Στάμος είναι ένας λατρευτός μπαμπάς όταν πρόκειται για τον δικό του τα γενέθλια του γιου!

Το περασμένο Σαββατοκύριακο, ο 57χρονος Στάμος γιόρτασε τον γιο του William 'Billy' Christopher Τα 3α γενέθλια σε μια αξιολάτρευτη σειρά selfie καθρέφτη.

Δείτε αυτήν την ανάρτηση στο Instagram

Μια ανάρτηση που κοινοποιήθηκε από τον John Stamos (@johnstamos)

Με φόντο το κομμάτι των Beach Boys «God Only Knows», ο Στάμος απεικονίζεται να κρατά τον γιο του δίπλα του για πάνω από δώδεκα διασκεδαστικές selfies.

Ο Στάμος και ο Μπίλι, τους οποίους μοιράζεται με τη γυναίκα του Caitlin McHugh , αποκαλύπτουν τον στενό δεσμό τους στις συγκινητικές φωτογραφίες.

Η σειρά αποκαλύπτει επίσης τον Billy καθώς μεγαλώνει - και μεγαλώνει τα μαλλιά του - κατά τη διάρκεια του περασμένου έτους.

Δείτε αυτήν την ανάρτηση στο Instagram

Μια ανάρτηση που κοινοποιήθηκε από τον John Stamos (@johnstamos)

ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ: Ο John Stamos για την απομόνωση από τον 2χρονο γιο μετά την έκθεση στον COVID-19: «Κλαίει πολύ»

«Δεν μπορώ να περιγράψω με λόγια το μέγεθος της αγάπης που νιώθω για αυτόν τον μικρό τύπο», έγραψε ο Στάμος στη λεζάντα του βίντεο.

'Χρόνια πολλά γιε μου. Ο Θεός ξέρει μόνο τι θα ήμουν χωρίς εσένα. #μετά το ντους'

Ο Στάμος μοιράστηκε αρχικά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πώς χρειάστηκε να μπει σε καραντίνα μετά την έκθεση στον COVID-19 για τρίτη φορά, αποκαλύπτοντας πώς ήταν «πολύ δύσκολο» να μείνεις μακριά από τον Μπίλι.

«Ακόμα κλαίει», είπε ο Στάμος για τον γιο του. «Θα μου κάνει FaceTime, αλλά μετά αρχίζει να κλαίει πολύ. «Θέλω να αγκαλιάσω», λέει. «Μπαμπά, θέλω να αγκαλιάσω».

Ο Στάμος είπε ότι η σύζυγός του, 34 ετών, προσπάθησε να εξηγήσει την κατάσταση του Στάμος στον γιο τους με τον καλύτερο τρόπο που μπορούσε να καταλάβει.

Δείτε αυτήν την ανάρτηση στο Instagram

Μια ανάρτηση που κοινοποιήθηκε από τον John Stamos (@johnstamos)

ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ: John Legend, The Rock, Ryan Reynolds και άλλοι: 20 διάσημοι μπαμπάδες για τους οποίους λέμε ευχαριστώ για φέτος

«Η Κέιτλιν του έλεγε ότι μπορεί να έχω κάποια μικρόβια και πρέπει να κάνω μια εξέταση», εξήγησε ο Στάμος. «Έτσι, κάθε μέρα λέει «Μπαμπά, έχεις μικρόβια;» Έχεις μικρόβια;»

Ο Στάμος αποκάλυψε πώς ο ίδιος και η σύζυγός του ελπίζουν να αποκτήσουν ένα άλλο παιδί σύντομα, αλλά λόγω της καραντίνας - αυτό το έκανε δύσκολο.

«Όταν είμαι κλειδωμένος στον επάνω όροφο σε ένα δωμάτιο και εκείνη κάτω, το κάνει δύσκολο», είπε τότε. «Θα θέλαμε πραγματικά δύο [παιδιά] και ειλικρινά πιστεύω ότι όταν έπεσε αυτή η τελευταία καραντίνα, ήταν η λάθος στιγμή γιατί ήταν η κατάλληλη στιγμή για να κάνουμε ένα μωρό».

Η Lena Dunham αποκαλύπτει το απίστευτο ταξίδι της στην εξωσωματική γονιμοποίηση

Το κεφάλαιο της Lena Dunham για την εξωσωματική γονιμοποίηση (IVF) έκλεισε πρόσφατα.

5χρονος επιζών από καρκίνο δώρισε 3.000 παιχνίδια στο νοσοκομείο όπου έλαβε θεραπεία

Ο Weston Newswanger, ένας 5χρονος επιζών από καρκίνο, δωρίζει 3.000 παιχνίδια στο ίδιο το νοσοκομείο όπου έλαβε θεραπεία.