Ο Τζέιμς Τσαρλς παίρνει θερμό για να διασκεδάσει κατά την εγκυμοσύνη στη φωτογράφηση

Τζέιμς Τσαρλς είναι σε ζεστό νερό μετά κοροϊδεύει την εγκυμοσύνη και οι άνθρωποι είναι ατμίζοντας .

Συμπεριλαμβανομένου, Halsey . Ναι — το ξέρω, σωστά;!

Εικόνα μέσω YouTube

Ο Τσαρλς δημοσίευσε ένα TikTok καθώς και στο Instagram του να κάνει μια φωτογράφιση εγκυμοσύνης και όχι τόσο περίεργο – ήταν για ένα βίντεο με τίτλο: «24 ώρες έγκυος».

Πολλοί έσπευσαν να επισημάνουν πόσοι αγωνίζονται να μείνουν έγκυες κάθε χρόνο.

«Να προσποιηθείς ότι είσαι έγκυος όταν υπάρχουν γυναίκες που δεν μπορούν» ένας χρήστης ανέβασε στο Twitter.

Εικόνα μέσω Instagram

ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ: Η Halsey είναι έγκυος αλλά δεν έχει ακόμη επιβεβαιώσει ποιος είναι ο πατέρας

Ενώ είπε ένας άλλος : «Αυτό είναι ταύρος! Είμαι 35 με ιατρικά προβλήματα και ένας άντρας πιστεύει ότι είναι αστείο να βλέπεις πώς είναι;! Μακάρι να ήξερα πώς ήταν!»

Άλλοι αναφέρθηκαν στη Halsey, η οποία έχει ενδομητρίωση, και τη φωτογραφία της εγκυμοσύνης της βλαστός .

Ένας χρήστης υπερασπίστηκε τον Χάλσεϊ , δηλώνοντας: «Ο Halsey είχε κυριολεκτικά ενδομητρίωση. Το να λέει ο ίδιος ή η ομάδα του «πολύ halsey» ενώ τραβάει ψεύτικες φωτογραφίες εγκυμοσύνης είναι αηδιαστικό και χλευάζει όλα όσα έχει περάσει».

Εικόνα μέσω Instagram

ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ: Η Halsey μίλησε για τις προηγούμενες αποβολές της σε νέο τραγούδι, μοιράζεται σε μια συνέντευξη ότι εξακολουθεί να ελπίζει να κάνει ένα μωρό μια μέρα

Και πρέπει να σημειώσουμε ότι ο Χάλσεϊ έκανε unfollow τον Τζέιμς στο Instagram λίγο μετά τη δημοσίευση της σειράς φωτογραφιών (α, δείτε παραπάνω.)

Ο Τζέιμς έσπευσε να κατευνάσει την αντίδραση και μοιράστηκε την ακόλουθη εξήγηση στο βίντεό του: «Αυτό το βίντεο δεν φτιάχνεται με κανέναν τρόπο, σχήμα ή μορφή για να κοροϊδεύει ή να υποτιμά τις εγκυμοσύνες και τις ευαισθησίες και τις επιπλοκές που το συνοδεύουν. . Είναι προφανώς ένα τόσο όμορφο, όμορφο πράγμα που περνούν οι γυναίκες με το σώμα τους. Χρειάζεται επίσης πολλή δύναμη».

Δείτε ολόκληρο το κλιπ παρακάτω και σχολιάστε τις σκέψεις σας παρακάτω!

Μου είπαν ότι το μωρό μου μπορεί να έχει τρισωμία 21 (σύνδρομο Down): Συμβουλή;

Μια μαμά είναι ανήσυχη μετά τη λήψη των αποτελεσμάτων των εξετάσεων που αναφέρουν ότι το αγέννητο μωρό της διατρέχει υψηλό κίνδυνο να έχει τρισωμία 21 (σύνδρομο Down) και αναζητά συμβουλές από άλλες μαμάδες.

30 νόστιμες συνταγές μπλέντερ που δεν είναι smoothies, αλλά είναι εξίσου εύκολες

Βρήκαμε 30 απλές και νόστιμες συνταγές μπλέντερ που πρέπει να έχετε στο χέρι και δεν είναι smoothies. Καθίστε τα σάλια καθώς διαβάζετε αυτή τη λίστα και, στη συνέχεια, κάντε ανάμειξη!