Ο τραγουδιστής της Country Granger Smith δωρίζει τα όργανα του Son River, σώζει δύο ζωές, μετά από τραγικό ατύχημα πνιγμού

Ανερχόμενο αστέρι της χώρας Γκρέιντζερ Σμιθ και η οικογένειά του τίμησαν τη ζωή του γιου τους Ρίβερ δωρίζοντας τα όργανά του σε δύο ενήλικες. Η σύζυγος του Smith, Amber, μοιράστηκε τα νέα στο Instagram της το Σαββατοκύριακο.

Ποτάμι έφυγε τραγικά από τη ζωή σε ηλικία τριών ετών μετά από ατύχημα με πνιγμό στο σπίτι της οικογένειας. Η Amber μοιράστηκε ότι ήθελε να γίνει δότρια οργάνων, αλλά «ποτέ σε ένα εκατομμύριο χρόνια» δεν σκέφτηκε ότι «θα έπαιρνε αυτή την απόφαση για το μωρό της».

ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ: Συγκλονιστικό βίντεο δείχνει 3χρονη σχεδόν να πνίγεται σε πισίνα διαμερίσματος αφού ο εσωτερικός σωλήνας αναποδογυρίζει και την καρφώνει από κάτω

Δείτε αυτήν την ανάρτηση στο Instagram

Πάντα ήξερα ότι ήθελα να γίνω δότης αν μου συμβεί κάτι. Απλώς ένιωθα ότι αν είχα βιώσιμα όργανα, γιατί θα πήγαινα στο έδαφος μαζί τους; Το πνεύμα μου θα ήταν στον Παράδεισο, οπότε γιατί να μην σώσω μια ζωή αν μπορούσα; Ποτέ σε ένα εκατομμύριο χρόνια δεν πίστευα ότι θα έπαιρνα αυτή την απόφαση για το μωρό μου. Όταν 3 διαφορετικοί νευρολόγοι μας είπαν ότι ο River είχε 0% πιθανότητες ανάκαμψης του εγκεφάλου (ναι 0, όχι 10 ή 1%, 0) μετά το σοκ και την πραγματικότητα, σκέφτηκα πώς μπορούμε να θάψουμε το γλυκό μωρό μας και να μην προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε οι υπολοιποι? Το σώμα του είναι τέλειο, τα όργανά του είναι τέλεια, έπρεπε να κάνουμε κάτι. Υπάρχουν τόσοι πολλοί άνθρωποι που περιμένουν ένα όργανο για να σώσει τη ζωή τους. Οι γιατροί είπαν ότι η δωρεά ήταν αρκετά μια διαδικασία. Θα έπρεπε να αναζητήσουμε βιώσιμους παραλήπτες και μπορεί να χρειαστούν μέρες. Γνωρίζαμε ότι το πνεύμα του Ρίβερ βρισκόταν στον Παράδεισο, αλλά δεν αντέχαμε να παρακολουθούμε το μικροσκοπικό, γήινο σώμα του να είναι γεμάτο με όλα τα φάρμακα για 3 ή περισσότερες ημέρες ενώ έψαχναν. Προσπάθησαν να επισπεύσουν τη διαδικασία, ώστε η οικογένειά μας να είναι ήσυχη, μας είπαν ότι θα τον πήγαιναν πίσω για να εγχειριστεί το επόμενο πρωί, αλλά δεν θα ξέραμε ποια όργανα θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν παρά μόνο μετά. Με ένα τόσο μικρό σώμα, τα όργανα έπρεπε να μετρηθούν φυσικά, όχι μόνο με ακτινογραφία. Πέρασα τη νύχτα ξαπλωμένη στο κρεβάτι μαζί του, έκλαιγα και μιλούσα μαζί του ενώ συνέχιζαν να κάνουν εξετάσεις και να παίρνουν αίμα. Το επόμενο πρωί η οικογένεια και το προσωπικό παρατάχθηκαν στην αίθουσα για τον «περίπατο της τιμής». Τους είπαμε ότι στον Ρίβερ άρεσε να πηγαίνει γρήγορα, γι' αυτό για να τον τιμήσουν, τον έσπρωξαν στην αίθουσα πιο γρήγορα από ό,τι είχαν σπρώξει ποτέ κανέναν. Ο Γκρέιντζερ κι εγώ κρατούσαμε ο ένας τον άλλον και κλάψαμε. Λάβαμε το γράμμα ότι ο μικροσκοπικός, κοκκινομάλλας ήρωάς μας έδωσε ζωή σε 2 ενήλικες. Μια γυναίκα 49 ετών και ένας άνδρας 53 ετών. Έκλαψα όταν το ανοίξαμε. Έκλαψε από λύπη & έκλαψε από αγάπη. Είμαι τόσο περήφανη που είμαι η μαμά του Ρίβερ και είμαι τόσο ευγνώμων στον Θεό που μας τον έδωσε για αυτά τα απίστευτα 3 χρόνια. Εύχομαι αυτοί οι 2 παραλήπτες να ζήσουν υγιείς, γεμάτες χαρά, με τέρμα στο γκάζι όπως και ο Riv. Ήταν μια από τις πιο δύσκολες, αλλά και πιο εύκολες αποφάσεις που λάβαμε ποτέ. Υπάρχουν πάνω από 113.000 άνθρωποι που περιμένουν για μεταμοσχεύσεις και 20 άνθρωποι πεθαίνουν κάθε μέρα περιμένοντας. Μεταβείτε στο OrganDonor.gov για να δείτε πώς μπορείτε επίσης να βοηθήσετε να δώσετε ζωή. ❤️

Μια ανάρτηση που κοινοποιήθηκε από Άμπερ Σμιθ (@amberemilysmith) στο

Τα όργανα του Ρίβερ δωρίστηκαν σε μια 49χρονη γυναίκα και έναν 53χρονο άνδρα. Η Amber μοιράστηκε στο Instagram ότι «έκλαψε από λύπη και έκλαψε από αγάπη» αφού άκουσε τα νέα. «Είμαι τόσο περήφανη που είμαι η μαμά του Ρίβερ. Προσεύχομαι αυτοί οι δύο παραλήπτες να ζήσουν υγιείς, γεμάτες χαρά, με τέρμα το γκάζι, όπως ο Ριβ». έγραψε λεζάντα στη γλυκιά φωτογραφία του μικρού της αγοριού.

Η Άμπερ ενθάρρυνε επίσης τους ακόλουθούς της να την επισκεφτούν organdonor.gov για να λάβετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη δωρεά οργάνων. «Υπάρχουν πάνω από 113.000 άνθρωποι που περιμένουν μεταμοσχεύσεις και 20 άνθρωποι πεθαίνουν κάθε μέρα περιμένοντας», σημείωσε.

Δείτε αυτήν την ανάρτηση στο Instagram

Ήμασταν σε αρκετά ταξίδι αυτές τις τελευταίες εβδομάδες. Ήμουν σκοτεινός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά εξακολουθώ να κατανοώ πλήρως την ευθύνη που φέρω ως δημόσιο πρόσωπο. Μπορώ να επιλέξω να εξαλείψω αυτή την επιρροή ή αντ' αυτού να χρησιμοποιήσω την πλατφόρμα μου (σε συνάφεια μεγάλη ή μικρή) για αυτό που πιστεύω ότι είναι σωστό. Πιστεύω ότι είμαι υποχρεωμένος σε ορισμένα επίπεδα να σας συμπεριλάβω στην τρέχουσα διαδρομή μου, καθώς έχω συμμετάσχει είτε προσωπικά είτε μουσικά στο δικό σας. – Η οριστικότητα και η θνητότητα που προκαλεί ο θάνατος κάνει τη ζωή να αισθάνεται εύθραυστη. Μπορεί να αποδυναμώσει, να τρομοκρατήσει και να χωρίσει τους κοντινούς του. Μπορεί όμως και να μας αφυπνίσει. Μπορεί να μας υπενθυμίσει ότι δεν πρέπει ποτέ να παίρνουμε μια στιγμή με αυτούς που αγαπάμε ως δεδομένα. – Στο σπίτι μου, έχουμε ενωθεί πιο δυνατά και πιο κοντά από ποτέ. έχουμε κλάψει. εχουμε χαμογελασει. Κράτησα σφιχτά την οικογένειά μου. Βρήκα δύναμη από τον Θεό και τη χρησιμοποίησα μπροστά στις αντιξοότητες, ώστε η γυναίκα και τα παιδιά μου να μπορούν να βασίζονται σε μένα. Έχω φυλάξει την καρδιά και το μυαλό μου σε αδύναμες στιγμές και δέχτηκα ευγενικά όλη την ενθάρρυνση και την ενσυναίσθηση από τόσους πολλούς. Έχω συνειδητοποιήσει ότι δεν θα σκλάβω την αναζήτηση απαντήσεων, αλλά αντίθετα για το νόημα. Θα εστιάσω και μετά θα καλλιεργήσω το φως από ένα σκοτεινό μέρος, το καλό από το κακό, το θέλημα του Θεού από τα δικά μου σχέδια. Μπορώ να είμαι σίγουρος γνωρίζοντας ότι η αποστολή του Ρίβερ στη γη προοριζόταν πάντα για 1116 ημέρες και όχι μόνο την έζησε στο έπακρο, αλλά την έζησε που αγαπούσαν τόσοι πολλοί, μεταξύ των οποίων μια μητέρα, ο πατέρας, η αδερφή και ο αδερφός που δεν κράτησαν τίποτα και δεν μετανιώνει για το πόσο ένιωσε αυτή την αγάπη. Πρέπει να είμαστε όλοι τόσο ευλογημένοι που μπορούμε να ζούμε όπως ο Ριβ. – Η Amber και εγώ θέλουμε να το ακούσετε από εμάς και όχι απλώς να το διαβάσετε, γι’ αυτό φτιάξαμε αυτό το μικρό βίντεο για να το παρακολουθήσετε. (Σύνδεσμος στο bio) Σας ευχαριστούμε για όλη την αγάπη, τις προσευχές και την υποστήριξη. Το νιώθουμε!

Μια ανάρτηση που κοινοποιήθηκε από Γκρέιντζερ Σμιθ (@grangersmith) στο

Μέλος γεωργικού συλλόγου πρόσφατα απέτισε φόρο τιμής στον γιο του με ένα τατουάζ 'River'. στο δεξί του αντιβράχιο. Μοιράστηκε επίσης ένα συγκινητικό αφιέρωμα στον γιο του στο Instagram, λέγοντας: «Μπορώ να είμαι σίγουρος γνωρίζοντας ότι η αποστολή του Ρίβερ στη γη προοριζόταν πάντα για 1116 ημέρες και όχι μόνο την έζησε στο έπακρο, αλλά την έζησε και την αγαπούσαν τόσοι πολλοί. , συμπεριλαμβανομένης μιας μητέρας, του πατέρα, της αδερφής και του αδερφού που δεν κράτησαν τίποτα και δεν μετανιώνουν για το πόσο ένιωσε αυτή την αγάπη. Θα πρέπει να είμαστε όλοι τόσο ευλογημένοι που μπορούμε να ζούμε όπως ο Ριβ».

Δείτε αυτήν την ανάρτηση στο Instagram

Πρέπει να μεταφέρω αδιανόητα νέα. Χάσαμε τον μικρότερο γιο μας, τον Ρίβερ Κέλι Σμιθ. Μετά από ένα τραγικό ατύχημα, και παρά τις καλύτερες προσπάθειες του γιατρού, δεν μπόρεσε να αναβιώσει. Η Άμπερ κι εγώ πήραμε την απόφαση να πούμε το τελευταίο αντίο και να δωρίσουμε τα όργανά του, ώστε να δοθεί σε άλλα παιδιά μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή. Η οικογένειά μας είναι συντετριμμένη και συντετριμμένη, αλλά παρηγορούμαστε γνωρίζοντας ότι είναι με τον Επουράνιο Πατέρα του. Ο Ριβ ήταν ιδιαίτερος. Όλοι όσοι τον γνώρισαν το κατάλαβαν αμέσως. Η χαρά που έφερε στη ζωή μας δεν μπορεί να εκφραστεί και το φως του θα είναι για πάντα στις καρδιές μας. Αν υπάρχουν λόγια να πω περισσότερα, δεν μπορώ να τα βρω αυτή τη στιγμή. Αγαπήστε τους κοντινούς σας. Ποτέ δεν υπήρξε πιο δύσκολη στιγμή για εμάς από αυτή. . . Αντί για λουλούδια ή δώρα, στείλτε δωρεές στο Ιατρικό Κέντρο Παιδιών της Dell στο όνομα του Ρίβερ. Οι γιατροί, οι νοσοκόμες και το προσωπικό ήταν απίστευτοι.

Μια ανάρτηση που κοινοποιήθηκε από Γκρέιντζερ Σμιθ (@grangersmith) στο

Οι σκέψεις μας είναι με την οικογένεια Γκρέιντζερ αυτή τη δύσκολη στιγμή.

Έφυγε από τη ζωή ο πρωτοποριακός θρύλος της Country Music

Νέες αναφορές αποκαλύπτουν ότι ο πρωτοποριακός θρύλος της κάντρι μουσικής και κόρη ανθρακωρύχου, Λορέτα Λιν, πέθανε.

Ο Ντουέιν Τζόνσον καυχιέται για τα γενναία του κοριτσάκια στο ψάρεμα: «Τα παιδιά μπορούν να τραυματιστούν… Όχι τα κορίτσια μου»

Τα κοριτσάκια του Dwayne Johnson ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ να ψαρεύουν! Το περασμένο Σαββατοκύριακο, ο Johnson πήρε τις κόρες του, Tiana Gia, 3 ετών, και Jasmine, 5, σε ένα ψάρεμα...