Ο R.L. Stine κυκλοφορεί το νέο βιβλίο με τρομακτικές διηγήσεις που είναι φιλικές προς τα παιδιά

ο Stinetinglers συγγραφέας είναι πίσω με τους τρόμους! Αν στο παιδί σας αρέσει να φοβάται, R.L. Stine έχει μόνο την ιστορία.

Πρέπει να σημειωθεί ότι αυτού του συγγραφέα τίτλος εργασίας στο Twitter είναι «να τρομοκρατεί τα παιδιά», έτσι μπορεί να γνωρίζει ένα ή δύο πράγματα για τους φρικιασμένους ανθρώπους.

Ο R.L. Stine κυκλοφορεί το νέο βιβλίο με τρομακτικές διηγήσεις που είναι φιλικές προς τα παιδιά

Και τώρα ο συγγραφέας έχει μια ολοκαίνουργια συλλογή διηγημάτων που ονομάζεται Stinetinglers , και ναι, είναι τρομακτικά.

Stinetinglers , η πρώτη συλλογή διηγημάτων του Stine εδώ και χρόνια, κυκλοφόρησε τη Δευτέρα, ακριβώς την ώρα για την επιστροφή στο σχολείο και το Halloween. Και οι ιστορίες ακούγονται τόσο τρομακτικές όσο και οι άλλες συλλογές του, Τρομακτικές ιστορίες για να πεις στο σκοτάδι και το πάντα δημοφιλές Ανατριχίλες , που μετατράπηκε σε τηλεοπτική σειρά και ταινία με πρωταγωνιστή Τζακ Μπλακ .

Τι ακριβώς είναι λοιπόν η πλοκή Stinetinglers ?

ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ: 25 ακυρωμένες αποκριάτικες στολές που είναι πέρα ​​από προσβλητικές

«Ένα αγόρι που μισεί τα ζωύφια αρχίζει να τα βλέπει παντού», αναφέρει η περίληψη.

«Το δέρμα ενός μπασκετμπολίστα αρχίζει σχεδόν να στάζει από τα χέρια του – αλλά κανείς άλλος δεν μπορεί να το δει. Τρεις φίλοι βρίσκουν μια τρύπα στο έδαφος που γίνεται όλο και μεγαλύτερη, και μεγαλύτερη και μεγαλύτερη… Και κάθε ιστορία παρουσιάζεται από τον ίδιο τον Stine, παρέχοντας μια προσωπική πινελιά που σίγουρα θα ενθουσιάσει τους θαυμαστές.”

Υπάρχουν συνολικά 10 ιστορίες στη νέα συλλογή και είναι οι καλύτερες για παιδιά ηλικίας 8 έως 12 ετών.

Ωστόσο, οι ενήλικες που νιώθουν νοσταλγία μπορεί να θέλουν να τα ξαναεπισκεφτούν, ακριβώς στην ώρα τους για την απόκοσμη εποχή! Θα πρέπει να σημειωθεί, ωστόσο, ότι μπορεί να μην είναι κατάλληλα για μικρότερα παιδιά, καθώς οι ιστορίες είναι, λοιπόν, τρομακτικές!

Όταν του ζητήθηκε να βγει με ένα tagline για το βιβλίο, ο Stine μοιράστηκε μαζί του Entertainment Weekly ότι '… μπορεί να είναι μικρές ιστορίες — αλλά δεν τους λείπει ο τρόμος — ούτε οι συγκινήσεις!»

Οι πρώτες κριτικές για τη νέα συλλογή του Stine υπαινίσσονται ότι υπάρχουν πολλά jump scares.

ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ: 10χρονος δέχεται εκφοβισμό για το κοστούμι του Tony Stark, η μαμά τον ενθαρρύνει να πάει στο Halloween Party ούτως ή άλλως

«Μερικά από αυτά ήταν πιο τρομακτικά από τον τρόμο για ενήλικες που διάβασα. Δεν είναι τρομακτικό λόγω του θυμού ή των τεράτων, αλλά οι ιστορίες είναι τρομακτικές επειδή είναι υπερβολές για πράγματα που πραγματικά τρομάζουν τα παιδιά», έγραψε ένας κριτικός στο Goodreads.

' Το STINETINGLERS είναι τόσο διασκεδαστικό ! Είναι ο τέλειος συνδυασμός νοσταλγίας που θυμίζει Goosebumps και φρέσκων, νέων creep που σίγουρα θα ενθουσιάσουν τους θαυμαστές της παλιάς σχολής και τους νέους αναγνώστες. Οι ιστορίες είναι τόσο έξυπνες, καθεμία από αυτές φέρνει τη δική της ανατροπή στα προάστια της μικρής πόλης και τη φρίκη που κρύβεται στις σκιές τους», έγραψε ένας άλλος.

Ενήλικες και παιδιά μπορούν παραγγείλουν το δικό τους αντίγραφο Stinetinglers σήμερα.

Μου είπαν ότι το μωρό μου μπορεί να έχει τρισωμία 21 (σύνδρομο Down): Συμβουλή;

Μια μαμά είναι ανήσυχη μετά τη λήψη των αποτελεσμάτων των εξετάσεων που αναφέρουν ότι το αγέννητο μωρό της διατρέχει υψηλό κίνδυνο να έχει τρισωμία 21 (σύνδρομο Down) και αναζητά συμβουλές από άλλες μαμάδες.

30 νόστιμες συνταγές μπλέντερ που δεν είναι smoothies, αλλά είναι εξίσου εύκολες

Βρήκαμε 30 απλές και νόστιμες συνταγές μπλέντερ που πρέπει να έχετε στο χέρι και δεν είναι smoothies. Καθίστε τα σάλια καθώς διαβάζετε αυτή τη λίστα και, στη συνέχεια, κάντε ανάμειξη!