Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ κάνει την πρώτη προσωπική δήλωση μετά το θάνατο του πρίγκιπα Φίλιππου, τον ευχαριστεί που ήταν παράδειγμα

Τρεις μέρες μετά το θάνατο του παππού του, Πρίγκιπας Γουίλιαμ πήρε στο Instagram για να μοιραστείτε μια φωτογραφία του Πρίγκιπας Φίλιππος και ο μεγαλύτερος γιος του, ο πρίγκιπας Τζορτζ. Το δίδυμο του προπάππου και του δισέγγονου κάθονταν στην κορυφή μιας άμαξας που έμοιαζε με άλογο καθώς ο Φίλιππος οδηγούσε και ο Τζορτζ του διάβαζε ένα βιβλίο.

Στη λεζάντα, ο William αποκάλυψε ότι η φωτογραφία τραβήχτηκε από τη σύζυγό του, Κέιτ Μίντλετον . Αποκάλυψε επίσης τι σπουδαίος άνθρωπος ήταν ο παππούς του.

ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ: Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον απέκτησαν νέα ανιψιά!

Δείτε αυτήν την ανάρτηση στο Instagram

Μια ανάρτηση που κοινοποιήθηκε από τον Δούκα και τη Δούκισσα του Κέιμπριτζ (@kensingtonroyal)

Ο πρίγκιπας William θυμάται τον πρίγκιπα Φίλιππο στην πρώτη προσωπική δήλωση μετά το θάνατό του

«Ο αιώνας ζωής του παππού μου ορίστηκε από την υπηρεσία – στη χώρα του και στην Κοινοπολιτεία, στη σύζυγο και τη βασίλισσα του και στην οικογένειά μας», έγραψε ο Γουίλιαμ. Στη συνέχεια, συνέχισε λέγοντας πόσο τυχερός ήταν που είχε τον πρίγκιπα Φίλιππο για παππού.

«Αισθάνομαι τυχερός που δεν είχα απλώς το παράδειγμά του να με καθοδηγήσει, αλλά τη διαρκή παρουσία του και στην ενήλικη ζωή μου – τόσο στις καλές στιγμές όσο και στις πιο δύσκολες μέρες. Θα είμαι πάντα ευγνώμων που η γυναίκα μου είχε τόσα χρόνια να γνωρίσει τον παππού μου και για την καλοσύνη που της έδειξε».

Lorna Roberts / Shutterstock.com

Ο Γουίλιαμ παραδέχτηκε επίσης ότι είναι για πάντα ευγνώμων που τα τρία του παιδιά είχαν τόσα χρόνια με τον Φίλιππο επίσης. «Ποτέ δεν θα θεωρήσω δεδομένες τις ιδιαίτερες αναμνήσεις που θα έχουν πάντα τα παιδιά μου από τον προπάππου τους που έρχεται να τα μαζέψει στην άμαξα του και βλέποντας μόνοι τους τη μολυσματική αίσθηση της περιπέτειας καθώς και την άτακτη αίσθηση του χιούμορ του!»

Ο Πρίγκιπας ολοκλήρωσε την πρώτη του προσωπική δήλωση μετά το θάνατο του Φίλιππου λέγοντας: «Ο παππούς μου ήταν ένας εξαιρετικός άνθρωπος και μέρος μιας εξαιρετικής γενιάς. Η Κάθριν κι εγώ θα συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που θα ήθελε και θα υποστηρίξουμε τη Βασίλισσα τα επόμενα χρόνια».

Δείτε αυτήν την ανάρτηση στο Instagram

Μια ανάρτηση που κοινοποιήθηκε από τον Δούκα και τη Δούκισσα του Κέιμπριτζ (@kensingtonroyal)

«Θα μου λείψει ο παππούς μου», έγραψε ο Γουίλιαμ. «Αλλά ξέρω ότι θα ήθελε να συνεχίσουμε με τη δουλειά». Ο πρίγκιπας Φίλιππος πέθανε σε ηλικία 99 ετών στις 9 Απριλίου. Αργότερα αναφέρθηκε ότι πήγε ειρηνικά και ότι θα κηδευτεί στις 17 Απριλίου.

Μεταξύ αυτών στην κηδεία θα είναι και ο αδερφός του Ουίλιαμ, Χάρι, αν και χωρίς τη δική του νύφη, τη Μέγκαν Μαρκλ, η οποία έλαβε οδηγίες από τους γιατρούς της να μείνει σπίτι λόγω του γεγονότος ότι είναι έγκυος. Οπως και Το Mamas Uncut ανέφερε , ο πρίγκιπας Χάρι έχει εκδώσει και προσωπική δήλωση.

Μπολ ψωμιού 30 λεπτών με θαλασσινά από την Ayesha Curry για ένα συναρπαστικό εβδομαδιαίο γεύμα

Αυτά τα χορταστικά μπολ ψωμιού με θαλασσινά είναι έτοιμα για κατανάλωση σε μόλις 30 λεπτά. Η συνταγή συνδυάζεται γρήγορα, επομένως είναι τέλειο για ένα εβδομαδιαίο γεύμα.

Είμαι πολύ πεπεισμένος ότι το σπίτι μου είναι στοιχειωμένο, τι πρέπει να κάνω γι 'αυτό;

Μια μαμά αναρωτιέται τι πρέπει να κάνει μετά αφού τα μικρά παιδιά της τρομοκρατούνται για έναν «τρομακτικό άντρα» που τα επισκέπτεται στο σπίτι τους.