Ο Πρίγκιπας Χάρι εκδίδει την πρώτη προσωπική δήλωση μετά τον θάνατο του πρίγκιπα Φίλιππου, τον ευχαριστεί για την αφοσίωσή του στη βασίλισσα και για το ότι είναι πάντα ο εαυτός του

Όπως ο μεγαλύτερος αδερφός του, Πρίγκιπας Χάρι έχει κάνει και προσωπική δήλωση μέρες μετά Πρίγκιπας Φίλιππος περνάει. Στη δική του δήλωση που δημοσιεύτηκε στον επίσημο ιστότοπο του ίδιου και της Μέγκαν Μαρκλ, Archewell , ο Χάρι θυμήθηκε τον αγαπημένο του παππού για την υπηρεσία του και το υπέροχο χιούμορ του.

«Ο παππούς μου ήταν άνθρωπος της υπηρεσίας, της τιμής και του χιούμορ. Ήταν αυθεντικά ο εαυτός του, με μια σοβαρή ευφυΐα και μπορούσε να κρατήσει την προσοχή οποιουδήποτε δωματίου λόγω της γοητείας του—και επίσης επειδή ποτέ δεν ήξερες τι θα μπορούσε να πει μετά», άρχισε ο πρίγκιπας Χάρι.

Δείτε αυτήν την ανάρτηση στο Instagram

Μια ανάρτηση που κοινοποιήθηκε από τον Δούκα και τη Δούκισσα του Σάσεξ (@sussexroyal)

Ο πρίγκιπας Χάρι ευχαριστεί τον αείμνηστο παππού Πρίγκιπα Φίλιππο στην πρώτη προσωπική δήλωση

Ο εγγονός του Φίλιππου έγραψε ότι ενώ «θα μείνει στη μνήμη του ως η μακροβιότερη σύζυγος του Μονάρχη, ένας παράκοσμος στρατιώτης, ένας πρίγκιπας και ένας δούκας», θα τον θυμάται ο Χάρι ως τον «αναιδή» παππού του, τον οποίο αγαπούσε πολύ. .

Lorna Roberts / Shutterstock.com

«Για μένα, όπως πολλοί από εσάς που έχετε χάσει ένα αγαπημένο πρόσωπο ή έναν παππού και γιαγιά λόγω του πόνου του περασμένου έτους, ήταν ο παππούς μου: κύριος του μπάρμπεκιου, θρύλος της κοροϊδίας και αναιδής μέχρι το τέλος. Υπήρξε ένας βράχος για την Αυτού Μεγαλειότητα τη Βασίλισσα με απαράμιλλη αφοσίωση, στο πλευρό της για 73 χρόνια γάμου, και ενώ μπορούσα να συνεχίσω, ξέρω ότι αυτή τη στιγμή θα έλεγε σε όλους μας, με την μπύρα στο χέρι, «Ω, συνέχισε το!'»

Και έτσι ο Χάρι «τα συνέχισε» ευχαριστώντας τον παππού του που ήταν ο άνθρωπος που ήταν. «Παππού, σε ευχαριστώ για την υπηρεσία σου, την αφοσίωσή σου στη γιαγιά και που είσαι πάντα ο εαυτός σου», έγραψε. «Θα λείψετε πολύ, αλλά θα σας θυμούνται πάντα—το έθνος και ο κόσμος. Η Μέγκαν, ο Άρτσι και εγώ (καθώς και η μελλοντική δισέγγονή σου) θα έχουμε πάντα μια ξεχωριστή θέση για σένα στις καρδιές μας».

Δείτε αυτήν την ανάρτηση στο Instagram

Μια ανάρτηση που κοινοποιήθηκε από τον Δούκα και τη Δούκισσα του Σάσεξ (@sussexroyal)

ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ: Ο πρίγκιπας Χάρι θα παραστεί στην κηδεία του παππού του, η Μέγκαν Μαρκλ δεν θα παραστεί

Ο Πρίγκιπας ολοκλήρωσε τη δήλωσή του με το άσμα του Βασιλικού Ναυτικού, 'Per Mare, Per Terram', που μεταφράζεται σε 'By Sea, By Land'. Οπως και Το Mamas Uncut ανέφερε , ο πρίγκιπας Ουίλιαμ εξέδωσε επίσης προσωπική δήλωση.

Η εκπομπή της Wendy Williams δεν θα πρωταγωνιστεί πλέον στη Wendy Williams; Μάθετε ποιος μπορεί να την αντικαταστήσει

Εν μέσω αναφορών για προβλήματα υγείας, η Γουέντι Γουίλιαμς φέρεται να απομακρύνεται από το ονομαζόμενο talk show της.

Ο Alec Baldwin μιλάει για την αρνητικότητα και τη Halyna Hutchins στο New Year’s Post

Η 31η Δεκεμβρίου και η 1η Ιανουαρίου χρησιμοποιούνται συχνά για να αναλογιστούν το τελευταίο έτος και να προσβλέπουν στο νέο έτος. Και αυτό ακριβώς έκανε ο Alec Baldwin.