Ο Μπραντ Πιτ μηνύει την πρώην Αντζελίνα Τζολί για το γαλλικό κτήμα Chateau Miraval

Μπραντ Πιτ είναι μήνυση Αντζελίνα Τζολί .

Ο Πιτ μηνύει την πρώην σύζυγό του επειδή φέρεται να πούλησε τα συμφέροντά της στο κάποτε κοινό κτήμα τους στη Γαλλία, Chateau Miraval , χωρίς τη συγκατάθεσή του. Οι δυο τους συνέχισαν να βρίσκονται σε μάχη για την επιμέλεια από τότε που η Τζολί υπέβαλε για πρώτη φορά αίτηση διαζυγίου το 2016.

Εικόνα μέσω Shutterstock

Οι δυο τους αγόρασαν το οινοποιείο ως κοινή επένδυση το 2008 και παντρεύτηκαν σε ένα ιδιωτικό παρεκκλήσι στον αμπελώνα το 2014.

Ο Pitt, 58 ετών, λέει στην καταγγελία ότι είχε μια «αμοιβαία και δεσμευτική δέσμευση» με την Jolie, 46, ότι κανένας από τους δύο δεν θα πουλούσε τις μετοχές του σε τρίτο χωρίς τη συγκατάθεση του άλλου. Ωστόσο, σύμφωνα με τη μήνυση, ο Πιτ έμαθε τον Οκτώβριο του 2021 ότι η Tenute del Mondo, μια εταιρεία με δεσμούς με τον Ρώσο δισεκατομμυριούχο Γιούρι Σέφλερ, φέρεται να είχε αγοράσει τις μετοχές της Jolie στη Miraval.

Η αγωγή ισχυρίζεται ότι «η Τζολί δεν ζήτησε ποτέ τη συναίνεση του Πιτ για την υποτιθέμενη συναλλαγή» ή ακόμη και προσφέρθηκε να πουλήσει τις μετοχές της στον πρώην της με τους ίδιους όρους που πούλησε στην Tenute del Mondo.

«Ο Πιτ σοκαρίστηκε από την ανακοίνωση της πώλησης», αναφέρει η καταγγελία. «Αν η Τζολί είχε τηρήσει τις συμβατικές της υποχρεώσεις, ο Πιτ δεν θα είχε συναινέσει στην πώληση».

Εικόνα μέσω Shutterstock

ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ: Ο Μπραντ Πιτ κερδίζει την κοινή επιμέλεια μετά από πενταετή δικαστική μάχη με την Αντζελίνα Τζολί

Η μήνυση αναφέρει επίσης ότι ο ηθοποιός έκανε «σημαντικές οικονομικές επενδύσεις» για να μετατρέψει το οινοποιείο σε μια επιτυχημένη επιχείρηση, ενώ η Τζολί «δεν είχε καμία ανάμειξη σε αυτές τις προσπάθειες». Αντίθετα, η αγωγή ισχυρίζεται ότι η Τζολί χρησιμοποίησε την πώληση των μετοχών της ως «ευκαιρία για να κεφαλαιοποιήσει την επιτυχία του Πιτ και να εξαργυρώσει, χωρίς να χρειαστεί ποτέ να σηκώσει το δάχτυλο για να αναπτύξει την επιχείρηση».

Και ενώ ο Πιτ αναγνωρίζει στη αγωγή ότι η Τζολί έβαλε το 40% της αρχικής τιμής αγοράς των 28,4 εκατομμυρίων δολαρίων του οινοποιείου, είπε ότι ήταν αποκλειστική του ευθύνη να επεκτείνει τις δραστηριότητές του, η οποία είπε ότι «έχανε χρήματα κάθε χρόνο» την εποχή που ο πρώτος Το ζευγάρι το είχε αγοράσει, εκεί που είναι σήμερα.

«Η Τζολί δεν έκανε τίποτα για να οδηγήσει αυτή την ανάπτυξη», γράφει το κοστούμι. «Αντίθετα, επέτρεψε στον Πιτ να κάνει αυτές τις επενδύσεις και να αφοσιωθεί στην επιχείρηση βασιζόμενη στο δικαίωμα συναίνεσης που του όφειλε και… Η επιτυχία του Miraval δεν θα είχε συμβεί αν ο Πιτ δεν είχε ενεργήσει βασιζόμενος σε αυτά τα δικαιώματα».

Σε απάντηση, ο δικηγόρος της Τζολί Ρόμπερτ Όλσον λέει η Ε! Ειδήσεις: «Ο Τύπος αναφέρει ότι ο κ. Πιτ κατέθεσε άλλη μήνυση κατά της κας Τζολί. Δεν έχει εξυπηρετηθεί ακόμη και, αντίθετα, μαθαίνουμε για την καταγγελία από τα μέσα ενημέρωσης που φαίνεται ότι είχαν πρόσβαση στην αναφορά για να δημιουργήσουν μια είδηση ​​στον Τύπο πριν καν εξυπηρετηθεί η κα Τζολί».

Εικόνα μέσω Shutterstock

ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ: Οι θαυμαστές της Τζένιφερ Άνιστον και του Μπραντ Πιτ ξετρελάθηκαν αφού μοιράστηκε αυτή τη φωτογραφία «Μετά το πρωί»

Τον Ιούλιο, η Τζολί ζήτησε από το δικαστήριο να άρει τις Αυτόματες Προσωρινές Διαταγές Περιορισμού (ATRO) που είχαν εκδοθεί ως μέρος της εν εξελίξει διαδικασίας διαζυγίου της με τον Πιτ, ώστε να μπορέσει να πουλήσει το ενδιαφέρον της σε έναν αγοραστή που δεν κατονομάζεται. Συμφώνησε στην άρση των ATROs, αν και σημείωσε σε μια διάταξη ότι με αυτόν τον τρόπο, «δεν συναινούσε» σε οποιαδήποτε πώληση των μετοχών της Jolie, σύμφωνα με την αγωγή του Pitt κατά του νικητή των Όσκαρ.

Μήνυση κατά της ηθοποιού, ο Πιτ επιδιώκει να ακυρώσει την πώληση των μετοχών της Τζολί, καθώς και χρηματικές αποζημιώσεις και νομικές αμοιβές. Είπε ότι στην καταγγελία ότι από τότε που η Tenute del Mondo ανέλαβε τον έλεγχο των περιουσιακών στοιχείων της Jolie, αυτός και ο νέος επενδυτής «δεν μπόρεσαν να συμφωνήσουν για τη διαχείριση και τη στρατηγική κατεύθυνση του οινοποιείου».

«Τίποτα από αυτά δεν θα έπρεπε να είχε συμβεί, καθώς τίποτα από αυτά δεν είναι νόμιμο», αναφέρουν τα έγγραφα. «Τόσο η Τζολί όσο και ο Πιτ κατάλαβαν, όπως φάνηκε από τη συμπεριφορά τους για περισσότερο από μια δεκαετία, ότι κανένας δεν μπορούσε ή δεν θα πουλούσε το μερίδιό του στο Miraval σε κανέναν χωρίς τη γνώση και την άδεια του άλλου».

Πηγή λέει στο E! Ειδήσεις ότι ο Πιτ «έριξε χρήματα και ιδρώτα» στο οινοποιείο, προσθέτοντας: «Δυστυχώς, αυτό είναι ένα ακόμη παράδειγμα της [Τζολί] αγνόησης των νομικών και ηθικών υποχρεώσεών της».

Μπολ ψωμιού 30 λεπτών με θαλασσινά από την Ayesha Curry για ένα συναρπαστικό εβδομαδιαίο γεύμα

Αυτά τα χορταστικά μπολ ψωμιού με θαλασσινά είναι έτοιμα για κατανάλωση σε μόλις 30 λεπτά. Η συνταγή συνδυάζεται γρήγορα, επομένως είναι τέλειο για ένα εβδομαδιαίο γεύμα.

Είμαι πολύ πεπεισμένος ότι το σπίτι μου είναι στοιχειωμένο, τι πρέπει να κάνω γι 'αυτό;

Μια μαμά αναρωτιέται τι πρέπει να κάνει μετά αφού τα μικρά παιδιά της τρομοκρατούνται για έναν «τρομακτικό άντρα» που τα επισκέπτεται στο σπίτι τους.