Ο Μπραντ Πιτ κερδίζει την κοινή επιμέλεια μετά από πενταετή δικαστική μάχη με την Αντζελίνα Τζολί

Μπραντ Πιτ και Αντζελίνα Τζολί έχουν καταλήξει τελικά σε απόφαση επιμέλειας. Την προηγούμενη εβδομάδα, Ο Μπραντ έλαβε από κοινού την επιμέλεια των παιδιών που μοιράζεται με την πρώην του, αλλά η Αντζελίνα δεν είναι ικανοποιημένη με το αποτέλεσμα.

Ένας γνώστης είπε ο ιδιωτικός δικαστής John Ouderkirk πήρε μια «δοκιμαστική απόφαση» να αναθέσει στον Μπραντ την κοινή επιμέλεια.

Εικόνα μέσω Shutterstock

«Υπήρξε μια σημαντική αλλαγή στις συμφωνίες επιμέλειας με βάση μια εξαιρετικά λεπτομερή απόφαση που ελήφθη από τον δικαστή», είπε μια πηγή στο Page Six. «Ο Μπραντ απλώς προσπαθούσε να έχει περισσότερο χρόνο με τα παιδιά του – και ήταν σαφές ότι η Άντζι έκανε ό,τι ήταν δυνατό για να το αποτρέψει αυτό».

Και ενώ η Αντζελίνα τσακώνεται για λίγο — λέει ότι οφείλεται στον τρόπο που ο Μπραντ φέρθηκε στα έξι παιδιά τους: Shiloh , Βιβιέν , Μάντοξ , Ζαχάρα , Νοξ και Μικρός σταυρός .

Επιπλέον, έχει κατηγορήσει τον Μπραντ για ενδοοικογενειακή βία και για σωματική και λεκτική βία με τα παιδιά τους.

Φέρεται ότι η Angelina δεν ήθελε ποτέ να κρατήσει τα παιδιά από τον Brad, αλλά αντίθετα είχε «άλλα θέματα» που ήθελε να επιλυθούν.

Εικόνα μέσω Shutterstock

ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ: Η Angelina Jolie μόλις αγόρασε ένα σπίτι και απέχει πέντε λεπτά από τον Brad Pitt

«Η κοινή επιμέλεια δεν είναι το θέμα στο οποίο αντιτίθεται η Αντζελίνα, υπήρξαν άλλα θέματα ανησυχίας, αλλά οι δικαστικές διαδικασίες έχουν κλείσει και σφραγιστεί», πρόσθεσε ο γνώστης.

Αλλά οι άνθρωποι που είναι στο πλευρό του Μπραντ λένε ότι η απόφαση ήταν δίκαιη, δεδομένης της διάρκειας της διαδρομής και του αριθμού των «μαρτύρων, ειδικών, θεραπευτών και άλλων ανθρώπων που ήταν με τα παιδιά».

Τούτου λεχθέντος, η Angelina δεν ήταν ικανοποιημένη με το αποτέλεσμα της δίκης.

«Υπήρχε μια εντολή ασφαλείας γύρω από τις προηγούμενες ρυθμίσεις επιμέλειας, που είναι δημόσια, και το πρόγραμμα των παιδιών έχει τεθεί υπό τη δικαιοδοσία του τμήματος οικογενειακών υπηρεσιών για περισσότερα από τρία χρόνια», είπε μια πηγή.

Εικόνα μέσω Shutterstock

ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ: Η Angelina Jolie για το γιατί αποφάσισε να σταματήσει να σκηνοθετεί ταινίες εν μέσω διαζυγίου από τον Brad Pitt

Αλλά σε αυτό το σημείο, η Angelina δεν αισθάνεται ότι οι ανησυχίες της έχουν ληφθεί σοβαρά υπόψη και σχεδιάζει να οδηγήσει τον Brad πίσω στο δικαστήριο.

Η Angelina έκανε μια κατάθεση στο δικαστήριο για να ασκήσει έφεση κατά της απόφασης του Μπραντ, σύμφωνα με το Associated Press.

Και ενώ ορισμένα από τα έγγραφα είναι σφραγισμένα, στα έγγραφα που έλαβε το ειδησεογραφικό πρακτορείο - φαίνεται ότι η Angelina είναι αναστατωμένη τα παιδιά της δεν είχαν την ευκαιρία να καταθέσουν καθώς εκδικαζόταν η υπόθεση.

«Ο δικαστής Ouderkirk αρνήθηκε στην κα Τζολί μια δίκαιη δίκη, αποκλείοντας ακατάλληλα τα αποδεικτικά στοιχεία της σχετικά με την υγεία, την ασφάλεια και την ευημερία των παιδιών, στοιχεία που είναι κρίσιμα για να υποστηρίξει την υπόθεσή της», ανέφερε η κατάθεση.

Ο R. Kelly κρίθηκε ένοχος για περισσότερες ομοσπονδιακές κατηγορίες για δεύτερη φορά μέσα σε ένα χρόνο

Στις 14 Σεπτεμβρίου, ένα χρόνο αφότου ο τραγουδιστής R&B R. Kelly κρίθηκε ένοχος για πολλαπλές ομοσπονδιακές κατηγορίες, συμπεριλαμβανομένου του εκβιασμού και της σεξουαλικής διακίνησης, ο τραγουδιστής κρίθηκε ένοχος για άλλη μια φορά.

Αυτά τα 100 ονόματα μωρών είναι ο ορισμός της άνεσης

Ρίξτε μια ματιά στα αγαπημένα μας ζεστά και ζεστά ονόματα μωρών που έχουν διαχρονική γοητεία χωρίς να είναι αποπνικτικά.