Ο μπαμπάς του Τέξας είπε στη μαμά ότι επρόκειτο να πάρει τις κόρες του την επόμενη μέρα - Η αστυνομία στη συνέχεια βρήκε και τα τρία σώματά τους κάτω από ένα μουσαμά

Στις 27 Αυγούστου, τα πτώματα δύο νεαρών κοριτσιών βρέθηκαν αφού ο πατέρας τους είχε πυροβολήσει πριν γυρίσει το όπλο στον εαυτό του. Σύμφωνα με την Hays Free Press , τα πτώματα ανακαλύφθηκαν έξω από το σπίτι της μητέρας τους στο Τέξας κάτω από ένα μουσαμά.

Από τότε, τα κορίτσια είχαν αναγνωριστεί ως η 2χρονη Amyah Engleman και η 6 μηνών Caraline Engleman. Το πτώμα του 30χρονου πατέρα τους βρέθηκε επίσης κοντά. Ο λόγος για τον οποίο ο Kyle Brandon Grieb διέπραξε τη δολοφονία-αυτοκτονία δεν έχει γίνει γνωστός.

Ο μπαμπάς σκότωσε δύο από τις κόρες του πριν αυτοκτονήσει

GoFundMe

ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ: Ο πατέρας του 5χρονου AJ Freund καταδικάστηκε σε 30 χρόνια φυλάκιση για τη δολοφονία του, μήνες μετά την καταδίκη της συζύγου

Όπως το Hays Free Press Αναφορές , η μητέρα της Amyah και της Caraline, Halie Engleman, είπε στους αξιωματικούς ότι η Grieb έμεινε στο σπίτι της το βράδυ πριν από τη δολοφονία. Ο μπαμπάς είπε στη Χάλι ότι είχε σκοπό να πάρει τις κόρες τους την επόμενη μέρα.

Ωστόσο, όταν η Χάλι ξύπνησε, μπορούσε να βρει μόνο τον Γκρίμπ. Και όταν τον έχει εκεί που ήταν τα κορίτσια, του έδειξε το μπάνιο, αλλά δεν ήταν εκεί.

Αφού βγήκε έξω για να αναζητήσει την Amyah και την Caraline, επέστρεψε για να διαπιστώσει ότι ο πατέρας τους είχε επίσης εξαφανιστεί. Ήταν γύρω στις 10:10 π.μ. που η Χάλι κάλεσε την αστυνομία για να αναφέρει την εξαφάνιση των παιδιών της και του πατέρα τους.

Shutterstock

ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ: Η μαμά της Έβελιν Μέι Μπόσγουελ δεν δηλώνει ένοχη για τη δολοφονία της νεαρής κοπέλας

Καθώς οι αστυνομικοί ανταποκρίθηκαν στην κλήση, το ίδιο έκαναν και μερικά από τα μέλη της οικογένειάς τους για να βοηθήσουν. Ήταν εκείνα τα μέλη της οικογένειας που παρατήρησαν ένα πτώμα πίσω από το σπίτι της Χάλι. Ένας βουλευτής άκουσε έναν από αυτούς να λέει, «υπάρχει ένα πτώμα εκεί έξω».

Τότε ήταν που το σώμα του Grieb βρέθηκε κάτω από τον μουσαμά με ένα τραύμα από πυροβόλο όπλο στο κεφάλι πριν βρεθούν η Amyah και η Caraline με παρόμοια τραύματα. Σύμφωνα με την Hays Free Press , Δύο άλλα μικρά παιδιά, η 6χρονη Έβελιν και η 4χρονη Melody βρίσκονταν επίσης μέσα στο σπίτι την ώρα της δολοφονίας-αυτοκτονίας. Επέζησαν και οι δύο μαζί με τη Χάλι.

ΕΝΑ GoFundMe Έκτοτε δημιουργήθηκε για να βοηθήσει τη Halie, την Evelyn και τη Melody να αποκτήσουν «ένα όχημα για μεταφορά, ένα σπίτι για να μείνει, να εκπληρώσει την επιθυμητή καριέρα της, να φροντίσει τα παιδιά και γενικά να ξαναρχίσει τη ζωή τους». Μέχρι στιγμής, η καμπάνια έχει συγκεντρώσει 2.200 δολάρια ή τα 15.000 δολάρια που ζητούν.

Ο γιος του Ρομπ Λόου αντιδρά στη μαμά που διδάσκει στη Γκουίνεθ Πάλτροου στοματικό σεξ

Λίγες μέρες αφότου η Γκουίνεθ Πάλτροου αποκάλυψε πώς η σύζυγος του Ρομπ Λόου, Σέριλ Μπέρκοφ, της έμαθε πώς να κάνει στοματικό σεξ, ο γιος του ζευγαριού, Τζον Όουεν Λόου, αισθάνεται άσχημα.

Η Άννα Φάρις έχει 1 μεγάλη συμβουλή για να δώσει στον γιο της πριν παντρευτεί

Σε μια συνομιλία με τον Glennon Doyle στο podcast της, η Anna Faris is Unqualified, η Anna Faris μίλησε για τη μία πραγματική επιθυμία που έχει για τον γάμο των γιων της.