Ο Joshua Jackson Hands Down κέρδισε το καλύτερο αφιέρωμα Instagram στη σύζυγο και τη νέα μητέρα, Jodie Turner-Smith

Τζόντι-Τέρνερ Σμιθ και Τζόσουα Τζάκσον Το κοριτσάκι του είναι εδώ, αλλά είναι το γλυκό μήνυμα του Τζάκσον για την Ημέρα της Μητέρας προς τον Σμιθ που μας κάνει να γίνουμε γκαγκα.

ο Queen & Slim ηθοποιός, 33, και η Μικρές Φωτιές Παντού αστέρι , 41, έφεραν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί Μόλις λίγες εβδομάδες πριν και την ημέρα αφιερωμένη στις απανταχού μητέρες, ο Τζάκσον δεν έχασε την ευκαιρία να επαινέσει τη βασίλισσα του.

Δείτε αυτήν την ανάρτηση στο Instagram

Πιστεύω ότι η 40ή μου περιστροφή γύρω από τον ήλιο ήταν η αγαπημένη μου μέχρι στιγμής. Είχε μερικές εκπληκτικές περιπέτειες. Είχα ανοίξει τα μάτια μου και την καρδιά μου και είχα συναντήσει κάποιους ανθρώπους που άφησαν ανεξίτηλο σημάδι στη ζωή μου. Αυτό το 41ο λοιπόν θα έχει μεγάλα παπούτσια να γεμίσει. Σας ευχαριστώ για όλες τις ευχές γενεθλίων. «Το να αγαπάς σημαίνει να χαίρεσαι από την ευτυχία κάποιου ή να βιώνεις ευχαρίστηση πάνω στην ευτυχία κάποιου άλλου. Το ορίζω ως αληθινή αγάπη». Leibniz

Μια ανάρτηση που κοινοποιήθηκε από Τζόσουα Τζάκσον (@vancityjax) στο

Ο Τζάκσον έγραψε στο Instagram:

«Αγαπητή Τζόντι, αυτή την πιο ξεχωριστή Γιορτή της Μητέρας θέλω να σε ευχαριστήσω για το [είναι] το φως που είσαι. Για το πάθος με το οποίο ρίξατε τον εαυτό σας στο να φροντίζετε και να προστατεύετε το παιδί μας όταν ήταν στην κοιλιά σας».

«Για την αφοσίωση και τη θέληση που έδειξες φέρνοντάς την στον κόσμο. Δεν έχω δει ποτέ πιο ισχυρό ον από εσένα σε αυτές τις στιγμές. Σας ευχαριστούμε για το βάθος της χάρης που βρήκατε από τότε που ήρθε η κόρη μας.”

Δείτε αυτήν την ανάρτηση στο Instagram

Αγαπητέ Jodie, σε αυτήν την πιο ξεχωριστή γιορτή της μητέρας θέλω να σε ευχαριστήσω που είσαι το φως που είσαι. Για το πάθος με το οποίο ρίξατε τον εαυτό σας στο να φροντίζετε και να προστατεύετε το παιδί μας όταν ήταν στην κοιλιά σας. Για την αφοσίωση και τη θέληση που έδειξες φέρνοντάς την στον κόσμο. Δεν έχω δει ποτέ πιο ισχυρό ον από εσένα σε αυτές τις στιγμές. Σας ευχαριστούμε για το βάθος της χάρης που βρήκατε από τότε που ήρθε η κόρη μας. Η δέσμευση που κάνεις φαίνεται τόσο αβίαστη, αλλά ξέρω ότι είναι κάθε άλλο παρά. Σε ευχαριστώ που με έκανες πατέρα. Επειδή με εμπιστεύτηκες αρκετά για να ξεκινήσουμε μαζί αυτό το ταξίδι. Ταπεινώνομαι κάθε μέρα όλο και περισσότερο από αυτό. Σ'αγαπώ. Μου αρέσει να σε βλέπω να μπαίνεις στο πάνθεον των μητέρων. Και ανυπομονώ να περπατήσω αυτό το μονοπάτι δίπλα σας καθώς γαλουχούμε αυτή τη μικρή μηχανή χαράς με την οποία έχετε ευλογήσει τον κόσμο.

Μια ανάρτηση που κοινοποιήθηκε από Τζόσουα Τζάκσον (@vancityjax) στο

ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ: Ο Joshua Jackson και η Jodie Turner-Smith καλωσορίζουν το πρώτο τους παιδί

«Η δέσμευση που κάνεις φαίνεται τόσο αβίαστη, αλλά ξέρω ότι είναι κάθε άλλο παρά. Σε ευχαριστώ που με έκανες πατέρα. Επειδή με εμπιστεύτηκες αρκετά ώστε να ξεκινήσουμε μαζί αυτό το ταξίδι».

«Είμαι ταπεινωμένος όλο και περισσότερο κάθε μέρα από αυτό. Σε αγαπώ.'

«Μου αρέσει να σε βλέπω να μπαίνεις στο πάνθεον των μητέρων. Και ανυπομονώ να περπατήσω αυτό το μονοπάτι στο πλευρό σας καθώς καλλιεργούμε αυτή τη μικρή μηχανή χαράς με την οποία έχετε ευλογήσει τον κόσμο».

Εικόνα μέσω Instagram

ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ: Η ηθοποιός Τζόντι Τέρνερ-Σμιθ ντροπιάστηκε αφού αποκάλυψε το μωρό της σε βρετανική εκπομπή και μετά ανταπέδωσε παλαμάκια

Όχι, δεν κλαίμε, ΕΣΥ κλαις!

Επιβεβαιώθηκε από ΑΝΘΡΩΠΟΙ τον Δεκέμβριο που ο Τζάκσον και ο Τέρνερ-Σμιθ είχαν παντρευτεί μόλις ένα μήνα πριν από το ζευγάρι.

Και τον Ιανουάριο, το ζευγάρι ανακοίνωσε ότι ήταν έγκυος όταν βγήκαν μαζί στο Λος Άντζελες με την Turner-Smith να καυχιέται το χτύπημα της με ένα φορμαρισμένο φόρεμα.

Μπολ ψωμιού 30 λεπτών με θαλασσινά από την Ayesha Curry για ένα συναρπαστικό εβδομαδιαίο γεύμα

Αυτά τα χορταστικά μπολ ψωμιού με θαλασσινά είναι έτοιμα για κατανάλωση σε μόλις 30 λεπτά. Η συνταγή συνδυάζεται γρήγορα, επομένως είναι τέλειο για ένα εβδομαδιαίο γεύμα.

Είμαι πολύ πεπεισμένος ότι το σπίτι μου είναι στοιχειωμένο, τι πρέπει να κάνω γι 'αυτό;

Μια μαμά αναρωτιέται τι πρέπει να κάνει μετά αφού τα μικρά παιδιά της τρομοκρατούνται για έναν «τρομακτικό άντρα» που τα επισκέπτεται στο σπίτι τους.