Ο Joshua Jackson έχει ένα μήνυμα για τους Haters που χτύπησαν την Jodie Turner-Smith επειδή του έκανε πρόταση γάμου

Τζόσουα Τζάκσον πρόσφατα μοιράστηκε πώς η γυναίκα του, ηθοποιός Τζόντι Τέρνερ-Σμιθ , του πρότεινε.

Επιπλέον, έχει ένα μήνυμα για όλους τους μισητές εκεί έξω που δεν μπορούν να τυλίξουν το κεφάλι τους γύρω από την ιδέα.

Δείτε αυτήν την ανάρτηση στο Instagram

Μια ανάρτηση που κοινοποιήθηκε από την Jodie Turner-Smith (@jodiesmith)

«Για όποιον έχει φρικάρει από μια γυναίκα που διεκδικεί τον δικό της χώρο, κλείσε το στόμα», είπε απότομα. «Το έκανε. Είπα, «Ναι.» Είμαστε χαρούμενοι. Αυτό είναι. Αυτό είναι το μόνο που χρειάζεται να ξέρεις».

Ο Τζάκσον συνέχισε να μοιράζεται πώς η μάρτυρας της γυναίκας του να λαμβάνει μηνύματα μίσους από το «ρατσιστή και μισογυνικό» Διαδίκτυο ήταν «πραγματικά μια πραγματική εκπαίδευση για μένα ως λευκό άνδρα».

«Ο τρόπος με τον οποίο οι άνθρωποι αντιλαμβάνονται τα σχόλιά της και η άγνοια και η ασχήμια που έρχεται στο δρόμο της είναι πραγματικά συγκλονιστικός. Ήταν μια απαραίτητη, αλλά μια δυσάρεστη εκπαίδευση σχετικά με τον τρόπο που οι άνθρωποι σχετίζονται με τα μαύρα σώματα γενικά, αλλά τα μαύρα γυναικεία σώματα ειδικά… Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας».

Δείτε αυτήν την ανάρτηση στο Instagram

Μια ανάρτηση που κοινοποιήθηκε από την Jodie Turner-Smith (@jodiesmith)

ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ: Η Τζόντι Τέρνερ-Σμιθ πιστεύει ότι οι γυναίκες που γεννούν είναι σε «επίπεδο θεάς»

Ο Τζάκσον εξιστόρησε τη νύχτα που η γυναίκα του του έκανε πρόταση γάμου, αποκαλώντας τη «ρομαντική».

«Λοιπόν, ναι, ήμασταν στη Νικαράγουα μια όμορφη νύχτα με φεγγάρι, δεν θα μπορούσε να ήταν πιο ρομαντικό. Και ναι, η σύζυγός μου μου έκανε πρόταση γάμου και ναι, είπα ναι, αλλά αυτό που δεν είπα σε εκείνη τη συνέντευξη ήταν ότι υπήρχε μια προειδοποίηση, η οποία είναι ότι είμαι ακόμα αρκετά παλιός και είπα, 'Αυτό είναι ναι, αλλά πρέπει να μου δώσετε την ευκαιρία [να το κάνω κι εγώ]».

«Έχει έναν βιολογικό πατέρα και έναν θετό μπαμπά, ο οποίος είναι ο άνθρωπος που τη μεγάλωσε. [Είπα], «Πρέπει να μου δώσεις την ευκαιρία να ζητήσω το χέρι σου και από τους δύο αυτούς άντρες.» Και μετά, «Θα ήθελα την ευκαιρία να σου τα ξαναπροτάσω και να το κάνω με τον παλιομοδίτικο τρόπο. Κάτω σε λυγισμένο γόνατο.» Έτσι, στην πραγματικότητα κατέληξε η ιστορία».

Δείτε αυτήν την ανάρτηση στο Instagram

Μια ανάρτηση που κοινοποιήθηκε από τον Joshua Jackson (@vancityjax)

ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ: Ο Τζόσουα Τζάκσον ανησυχεί να γίνει μπαμπάς, αλλά οι συμπρωταγωνιστές του, Ρις Γουίδερσπουν και Κέρι Ουάσινγκτον, βοηθούν

Ο Τζάκσον δεν μπορούσε να πει αρκετά για τον συνεργάτη του στο έγκλημα.

«Πρώτον, είναι πολύ εύκολο να την αγαπήσεις δυνατά και δύο, είναι εκπληκτική. Και πρέπει να πω ότι η αγάπη και η υποστήριξη που έρχεται στην κατεύθυνση μου ήταν μια αποκάλυψη στη ζωή μου».

Και για εκείνους που αναρωτιούνται «έχω δίκιο με τον κατάλληλο σύντροφο;» λέει ο Τζάκσον, απλώς βουτήξτε αμέσως.

«Το έχω πει συχνά, και είναι απλώς η αλήθεια: Αν χρειάστηκε ποτέ να δοκιμάσετε αν είχατε επιλέξει ή όχι τον σωστό σύντροφο στη ζωή, απλώς κάντε ένα μωρό στην αρχή μιας πανδημίας και μετά αφιερώστε ένα χρόνο και ένα τα μισά μαζί. Και μετά ξέρεις. Και τότε ξέρεις απολύτως. Δεν παντρεύτηκα παρά πολύ αργά στο παιχνίδι. Δεν έκανα μωρό μέχρι πολύ αργά στο παιχνίδι και είναι οι δύο καλύτερες επιλογές που έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου».

Ο R. Kelly κρίθηκε ένοχος για περισσότερες ομοσπονδιακές κατηγορίες για δεύτερη φορά μέσα σε ένα χρόνο

Στις 14 Σεπτεμβρίου, ένα χρόνο αφότου ο τραγουδιστής R&B R. Kelly κρίθηκε ένοχος για πολλαπλές ομοσπονδιακές κατηγορίες, συμπεριλαμβανομένου του εκβιασμού και της σεξουαλικής διακίνησης, ο τραγουδιστής κρίθηκε ένοχος για άλλη μια φορά.

Αυτά τα 100 ονόματα μωρών είναι ο ορισμός της άνεσης

Ρίξτε μια ματιά στα αγαπημένα μας ζεστά και ζεστά ονόματα μωρών που έχουν διαχρονική γοητεία χωρίς να είναι αποπνικτικά.