Ο γενναίος ξένος σώζει 4χρονο αγόρι από πνιγμό σε πισίνα

Αλέξις Ρίγκνεϊ λέει ότι ο γείτονάς της είναι ήρωας αφού έσωσε τον 4χρονο γιο της, Xzavier , από πνιγμό.

Η Ρίγκνεϊ, 22 ετών, λέει ότι παρηγόρησε τη βρέφη της κόρης στις 18 Μαΐου, όταν η Xzavier, η οποία έχει αυτισμό και είναι μη λεκτική, περιπλανήθηκε έξω στην πισίνα του συγκροτήματος διαμερισμάτων τους.

Ο γενναίος ξένος σώζει 4χρονο αγόρι από πνιγμό σε πισίνα

Εικόνα μέσω Shutterstock

«Κάπως πέρασε τις κλειδωμένες πύλες», είπε ο Ρίγκνεϊ ΣΗΜΕΡΑ Γονείς , μοιράζοντας ότι ο Xzavier «πάντα έλκονταν από το νερό», αλλά δεν είναι δυνατός κολυμβητής.

Στο βίντεο παρακολούθησης, ο Xzavier φαίνεται να κάνει ένα βήμα στην πισίνα πριν βυθιστεί εντελώς. Προσπαθεί να τραβήξει τον εαυτό του αλλά μάταια. Λίγα λεπτά αργότερα, γείτονας Τομ Βέστερχαους εμφανίζεται στο κάδρο και φαίνεται να δίνει καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση στο μικρό αγόρι, το οποίο σύμφωνα με τους αξιωματούχους ήταν κάτω από το νερό για τρία λεπτά και 22 δευτερόλεπτα.

'Πιστεύω ότι είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι επεξεργαστήκαμε το βίντεο επειδή είναι πολύ ενοχλητικό να το παρακολουθείς, αλλά είναι επίσης σημαντικό να σημειωθεί ότι ο κ. Westerhaus συνέχισε τις συμπιέσεις για λίγο περισσότερο από δυόμισι λεπτά', ένας εκπρόσωπος της πόλης του Lawrence. Αστυνομία, Λόρα ΜακΚέιμπ , κοινόχρηστο με το outlet.

ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ: Χωρίς κατηγορίες για τον «Καλό Σαμαρείτη» που πυροβόλησε τον πνιγμό που προσπαθούσε να σώσει

«Ο Xzavier δεν έδινε σημάδια ζωής, ήταν κυριολεκτικά μπλε από την έλλειψη οξυγόνου και ο κύριος Westerhaus δεν το έβαλε κάτω. Ελπίζω οι άνθρωποι να συνειδητοποιήσουν πόσο καιρό χρειάζεται να δουλέψουν σε ένα παιδί με πολύ λίγα σημάδια ότι κάνει τη διαφορά. Όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο, το αγοράκι άρχισε τελικά να βήχει και να αναπνέει», πρόσθεσε ο McCabe.

ο Topeka Capital-Journal μοιράστηκε ότι ο 12χρονος γιος του Westerhaus, Μάντοξ , παρατήρησε ότι ο Xzavier είχε πρόβλημα και έτρεξε στον μπαμπά του. Ο Westerhaus, πρώην ναυαγοσώστης, στη συνέχεια πήδηξε τον φράχτη, έβγαλε τον Xzavier από την πισίνα και άρχισε να κάνει θωρακικές συμπιέσεις που σώζουν ζωές.

Λίγες στιγμές αφότου η Rigney παρατήρησε ότι η Xzavier είχε φύγει, άκουσε τις σειρήνες και κοίταξε έξω.

Εικόνα μέσω Shutterstock

ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ: Η 2χρονη Emma Sweet βρέθηκε νεκρή, ο ιατροδικαστής αποφάνθηκε ότι ήταν δολοφονικός πνιγμός

«Άρχισα να κλαίω και να ουρλιάζω υστερικά», είπε. «Δεν τον άκουσα να κλαίει με όλο τον θόρυβο. Δεν κινούνταν».

Αν δεν ήταν ο Westerhaus, η Rigney είπε ότι είναι σίγουρη ότι η Xzavier θα είχε πεθάνει. «Δεν ξέρω τι θα έκανα χωρίς αυτόν», μοιράστηκε μέσα σε δάκρυα.

Στις δύο εβδομάδες από το τρομακτικό περιστατικό, η Rigney έχει εγκαταστήσει συναγερμούς στις πόρτες του διαμερίσματός της. Είπε ότι ο Xzavier «τα πάει περίφημα» και έχει αναρρώσει πλήρως.

«Είμαστε πολύ περήφανοι για τον Maddox και τον Tom και τις ηρωικές προσπάθειές τους με ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα και ενθουσιασμένοι που η αφήγηση αυτής της ιστορίας θα βοηθήσει στην ευαισθητοποίηση σχετικά με τη σημασία της ασφάλειας του νερού», είπε ο McCabe.

Η Lena Dunham αποκαλύπτει το απίστευτο ταξίδι της στην εξωσωματική γονιμοποίηση

Το κεφάλαιο της Lena Dunham για την εξωσωματική γονιμοποίηση (IVF) έκλεισε πρόσφατα.

5χρονος επιζών από καρκίνο δώρισε 3.000 παιχνίδια στο νοσοκομείο όπου έλαβε θεραπεία

Ο Weston Newswanger, ένας 5χρονος επιζών από καρκίνο, δωρίζει 3.000 παιχνίδια στο ίδιο το νοσοκομείο όπου έλαβε θεραπεία.