Ο δικηγόρος του Jamie's Spears ισχυρίζεται ότι η Britney Spears μπορεί να τερματίσει τη συντηρητική υπηρεσία: 'Η Britney ξέρει ότι ο μπαμπάς της την αγαπά'

Τζέιμι Σπίαρς Ο δικηγόρος ισχυρίζεται ότι, «ανά πάσα στιγμή», Britney Spears μπορώ να τερματίσει τη συντηρητική της θητεία, αλλά δεν το έχει κάνει εδώ και 13 χρόνια.

Vivian L. Thoreen , Holland & Knight LLP, δικηγόρος του πατέρα της Britney, 68, λέει ότι τα συμφέροντά της αξιολογούνται περιοδικά από τα δικαστήρια για να διασφαλιστεί η ευημερία σε δήλωση στο PEOPLE την περασμένη Τρίτη.

Δείτε αυτήν την ανάρτηση στο Instagram

Μια ανάρτηση που κοινοποιήθηκε από την Britney Spears (@britneyspears)

«Από την αρχή, το δικαστήριο παρακολούθησε στενά την κατάσταση της Britney, μεταξύ άλλων μέσω ετήσιων λογαριασμών και εμπεριστατωμένων ανασκοπήσεων και συστάσεων από έναν έμπειρο και αφοσιωμένο δικαστικό ανακριτή που κάθε χρόνο συναντά εκτενώς την Britney και όλους όσους εμπλέκονται στη συντηρητική της θέση», λέει η Thoreen.

«Το Conservatorship of the Estate της Britney συνδιαχειριζόταν ένας ιδιωτικός επαγγελματίας καταπιστευματοδόχος και ο πατέρας της μέχρι τις αρχές του 2019», συνεχίζει.

«Εκείνη την εποχή, η Britney ζήτησε στα δικαστικά έγγραφα να είναι ο πατέρας της ο μοναδικός συντηρητής της περιουσίας της. Το Conservatorship of the Person δεν διοικείται από τον πατέρα της, αλλά από ιδιωτικό επαγγελματία καταπιστευματοδόχο και υπόκειται ομοίως στον έλεγχο συνεντεύξεων, ελέγχων και λεπτομερών αναφορών στον δικαστή από τον ανακριτή του δικαστηρίου».

Δείτε αυτήν την ανάρτηση στο Instagram

Μια ανάρτηση που κοινοποιήθηκε από την Britney Spears (@britneyspears)

ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ: Η Kim Kardashian αποκαλύπτει τη συμπάθειά της για την Britney Spears, καταδικάζει την σωματική ντροπή της εγκυμοσύνης

Ο δικηγόρος του Τζέιμι λέει ότι «εκτέλεσε επιμελώς και επαγγελματικά τα καθήκοντά του ως συντηρητής της Μπρίτνεϊ και η αγάπη του για την κόρη του και η αφοσίωσή του στην προστασία της είναι ξεκάθαρα στο δικαστήριο».

«Κάθε φορά που η Britney θέλει να τερματίσει τη συντηρητική της θητεία, μπορεί να ζητήσει από τον δικηγόρο της να υποβάλει αίτηση για τον τερματισμό της. είχε πάντα αυτό το δικαίωμα αλλά σε 13 χρόνια δεν το άσκησε ποτέ», ισχυρίζεται η Thoreen.

«Η Μπρίτνεϊ ξέρει ότι ο μπαμπάς της την αγαπά και ότι θα είναι δίπλα της όποτε και αν τον χρειαστεί, όπως ήταν πάντα — συντηρητής ή όχι».

Δείτε αυτήν την ανάρτηση στο Instagram

Μια ανάρτηση που κοινοποιήθηκε από την Britney Spears (@britneyspears)

ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ: Η Britney Spears δημοσιεύει μια σπάνια φωτογραφία των δύο εφήβων γιων της

Η δήλωση του δικηγόρου του Τζέιμι δόθηκε στη δημοσιότητα αφού ο Αντιπρ. Ματ Γκάετς της Φλόριντα και της Αντιπροσωπείας. Τζιμ Τζόρνταν του Οχάιο πρότεινε να φέρει τα ζητήματα της συντηρητικότητας και της κηδεμονίας στο Καπιτώλιο .

Η Britney, 39 ετών, τοποθετήθηκε για πρώτη φορά σε συντηρητή το 2008. Το δικαστήριο αρχικά ονόμασε τον πατέρα της μόνιμο συντηρητή του προσώπου και του δικηγόρου της Andrew Wallet ο μόνιμος συντηρητής του κτήματος της.

Ο Wallet αποσύρθηκε από τον ρόλο του συντηρητή τον Ιούνιο του 2019.

Ο γιος του Ρομπ Λόου αντιδρά στη μαμά που διδάσκει στη Γκουίνεθ Πάλτροου στοματικό σεξ

Λίγες μέρες αφότου η Γκουίνεθ Πάλτροου αποκάλυψε πώς η σύζυγος του Ρομπ Λόου, Σέριλ Μπέρκοφ, της έμαθε πώς να κάνει στοματικό σεξ, ο γιος του ζευγαριού, Τζον Όουεν Λόου, αισθάνεται άσχημα.

Η Άννα Φάρις έχει 1 μεγάλη συμβουλή για να δώσει στον γιο της πριν παντρευτεί

Σε μια συνομιλία με τον Glennon Doyle στο podcast της, η Anna Faris is Unqualified, η Anna Faris μίλησε για τη μία πραγματική επιθυμία που έχει για τον γάμο των γιων της.