Ο Brian Austin Green λέει ότι η από κοινού γονική μέριμνα με τη Megan Fox πηγαίνει «όσο καλά μπορεί»

Σύμφωνα με Μπράιαν Όστιν Γκριν , από κοινού με τους γονείς Μέγκαν Φοξ πηγαίνει ' όπως επίσης μπορεί

Έτσι περιέγραψε ο ηθοποιός την τωρινή γονική δυναμική τόσο του ίδιου όσο και της διάσημης πρώην του, μόλις λίγους μήνες αφότου επιβεβαίωσε την είδηση ​​του χωρισμού τους τον Μάιο.

Εικόνα μέσω Instagram

Το ζευγάρι που είναι μαζί για πάνω από μια δεκαετία είναι γονείς γιων Νώε , 7, Μπόντι , 6 και Ταξίδι , 3. Επιπλέον, ο Green είναι επίσης πατέρας 18 ετών Ο Κάσιος με Βανέσα Μαρσίλ .

«Δεν υπάρχει κανένα βιβλίο κανόνων σε αυτό», είπε ο Γκριν σχετικά με τη συνεργασία με την Fox σε ένα νέο επεισόδιο του Hollywood Raw podcast.

«Δεν υπάρχει τρόπος να το κάνουμε σωστά ή να το κάνουμε λάθος. Καθώς προχωράμε μαθαίνουμε. Το σημαντικό για εμάς είναι να επικοινωνούμε όσο περισσότερο μπορούμε».

Εικόνα μέσω Instagram

ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ: Η Μέγκαν Φοξ αντιμετωπίζει μισογυνιστικές εμπειρίες αφού μια παλιά συνέντευξη έγινε viral

Τούτου λεχθέντος, η δυναμική της οικογένειας σήμαινε επίσης να είναι ρεαλιστές για το τι περνούν τα παιδιά τους.

«Νομίζω ότι για εμάς… η συνειδητοποίηση αυτού δεν μπορούμε να πιστεύουμε ότι δεν θα επηρεάσει τα παιδιά, γιατί θα επηρεάσει», μοιράστηκε.

«Πιστεύω ότι εξαρτάται από εμάς, και γενικά τους γονείς, πώς επηρεάζει τα παιδιά σας… εάν είναι μια πραγματικά αρνητική εμπειρία για αυτά ή είναι εντάξει και νιώθουν ασφαλείς σε αυτό και νιώθουν ότι τους αγαπούν…και νιώθουν όπως, ξέρετε, όλοι ακόμα αγαπά και σέβεται τον καθένα, τα πράγματα είναι απλά διαφορετικά. Αλλά, δεν είναι κακό διαφορετικό, είναι απλώς διαφορετικό».

Εικόνα μέσω Instagram

ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ: Η Megan Fox και ο Brian Austin Green αποφάσισαν να χωρίσουν και ο Green χρησιμοποίησε το Podcast του για να εξηγήσει γιατί

Ο Γκριν δεν είχε παρά καλά λόγια για τον Φοξ. «Εύχομαι στη Μέγκαν τα καλύτερα σε όλα», είπε ο ηθοποιός. «Θέλω να είναι απόλυτα χαρούμενη για εκείνη και για τα παιδιά. Αυτό είναι πολύ σημαντικό.”

«Κανείς δεν θέλει να είναι κοντά σε κάποιον που είναι δυστυχισμένος γιατί τίποτα καλό δεν βγαίνει από αυτό», παραδέχτηκε ο Green.

«Αυτή είναι μια τρομερή κατάσταση, αλλά την αντιμετωπίζουμε μέρα με τη μέρα και αυτό είναι τρελό. Αυτό συνέβη σε μια ατυχή στιγμή που κανείς δεν μπορούσε να προβλέψει με την καραντίνα και τον ιό και όλα αυτά, όπου ο κύκλος των ειδήσεων είναι λίγο μεγαλύτερος από ό,τι είχαμε προετοιμαστεί ή έχουμε συνηθίσει, αλλά είναι αυτό που είναι… γροθιές.'

Η εκπομπή της Wendy Williams δεν θα πρωταγωνιστεί πλέον στη Wendy Williams; Μάθετε ποιος μπορεί να την αντικαταστήσει

Εν μέσω αναφορών για προβλήματα υγείας, η Γουέντι Γουίλιαμς φέρεται να απομακρύνεται από το ονομαζόμενο talk show της.

Ο Alec Baldwin μιλάει για την αρνητικότητα και τη Halyna Hutchins στο New Year’s Post

Η 31η Δεκεμβρίου και η 1η Ιανουαρίου χρησιμοποιούνται συχνά για να αναλογιστούν το τελευταίο έτος και να προσβλέπουν στο νέο έτος. Και αυτό ακριβώς έκανε ο Alec Baldwin.