Ο Alec Baldwin μιλάει για την αρνητικότητα και τη Halyna Hutchins στο New Year’s Post

Όπως πολλοί χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, η 31η Δεκεμβρίου και η 1η Ιανουαρίου χρησιμοποιούνται συχνά για να αναλογιστούν το τελευταίο έτος και να προσβλέπουν στη νέα χρονιά. Και αυτό ακριβώς είναι Άλεκ Μπάλντουιν έκανε.

Στην ανάρτησή του την 1η Ιανουαρίου, Ο Μπάλντουιν άνοιξε για τη δύσκολη χρονιά του και για το πώς σκοπεύει να τα ξεπεράσει όλα το 2022. Στο σχεδόν 13λεπτο βίντεο, ο Baldwin άνοιξε τις σκέψεις του με μια στιγμή που βίωσε ενώ βρισκόταν σε μια καφετέρια με έναν φίλο.

ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ: Νέα μήνυση ισχυρίζεται ότι το σενάριο «Rust» δεν ζήτησε ποτέ από τον Alec Baldwin να πατήσει τη σκανδάλη όταν σκοτώθηκε η Halyna Hutchins

Δείτε αυτήν την ανάρτηση στο Instagram

Μια ανάρτηση που κοινοποιήθηκε από τον Alec Baldwin (@alecbaldwininsta)

Ενώ βρισκόταν στο καφενείο, μια νεαρή γυναίκα που ήταν με έναν άντρα έριξε μπροστά του ένα πακέτο Splenda. Γύρω από την περίμετρο του πακέτου, η γυναίκα του έγραψε ένα σημείωμα που ουσιαστικά έμαθε στον Baldwin ότι παρ' όλα όσα έχει αντέξει το 2021, ο κόσμος τον ριζώνει.

«Ήταν πραγματικά πολύ, πολύ ευγενικό, πολύ στοχαστικό, πολύ, πραγματικά, πραγματικά τόσο καταπληκτικό που μου έδωσε αυτό το πακέτο Splenda», είπε ο Baldwin στο βίντεό του. Αφού ευχαρίστησε τη γυναίκα για τα καλά της λόγια, ο ηθοποιός σκόπευε να το τραβήξει μια φωτογραφία πριν παραδεχτεί ότι την έχασε με κάποιο τρόπο.

Ο Alec Baldwin μιλάει για την αρνητικότητα και τη Halyna Hutchins στο New Year’s Post

Instagram/Shutterstock

Και ενώ λέει ότι θα συνεχίσει να εντοπίζει το πακέτο, ήθελε η γυναίκα να μάθει πόσο νόημα είχαν οι πράξεις και τα λόγια της για εκείνον, επειδή οι τελευταίοι μήνες δεν ήταν εύκολοι. «Είχα περισσότερους ανθρώπους που ήταν ευγενικοί και στοχαστικοί και γενναιόδωροι από ότι είχα ανθρώπους που ήταν κακόβουλοι για τον θάνατο Χάλινα Χάτσινς », συνέχισε ο Μπάλντουιν.

«Δεν φοβάμαι να το πω αυτό και να το πω με μερικούς ευφημισμούς – κάποιος πέθανε πολύ τραγικά. Και έχω πάρει τόσα πολλά, εννοώ τόσα πολλά, καλή θέληση από τους ανθρώπους. είναι απλά απίστευτο. Και ξέρετε, ένα ανησυχητικό ποσό από άλλα πράγματα».

Παρόλο που ο Baldwin λέει ότι δεν είναι και πολύ τύπος για το νέο έτος, έχει μερικούς στόχους που ελπίζει να επιτύχει τον επόμενο χρόνο.

Shutterstock

«Το μόνο πράγμα που θέλω να εξετάσω πολύ προσεκτικά αυτόν τον επόμενο χρόνο και να πιέσω πραγματικά τον εαυτό μου είναι να προσπαθήσω να μην επιτρέψω στην αρνητικότητα στη ζωή μου να με επηρεάσει», εξήγησε ο Baldwin. «Έχω μερικά πολύ ενδιαφέροντα τηλεφωνήματα με μερικά πολύ ενδιαφέροντα άτομα που δεν θα τα ονομάσω, αλλά μερικά από αυτά αρκετά γνωστά άτομα που ασχολούνται με όλα τα είδη συμπεριφοράς, φιλοσοφίας, θρησκευτικής, πνευματικής, διαλογισμού, όλων των ειδών. τρόπους για να επιτύχετε μια κατάσταση του μυαλού όπου βραχυκυκλώνετε πραγματικά πολλά από τα αρνητικά στη ζωή σας. Και αυτό θέλω».

«Αυτή ήταν σίγουρα η χειρότερη κατάσταση με την οποία έχω εμπλακεί ποτέ και ελπίζω ότι οι υπεύθυνοι για τη διερεύνηση αυτού του θέματος θα φτάσουν στην αλήθεια το συντομότερο δυνατό. Κανείς δεν θέλει την αλήθεια περισσότερο από εμένα».

Και λόγω αυτής της πρόσφατης εμπειρίας και των νέων τρόπων του κόσμου που εξερευνά, ο Alec Baldwin λέει ότι ελπίζει να μην κάνει τον κόσμο απλά καλό και κακό και να επικεντρωθεί στο να μην βάζει το δικό του τραύμα σε άλλους μη υποψιασμένους ανθρώπους. Ελπίζει να διαχειριστεί καλύτερα τα συναισθήματά του, να μην αφήσει όλη την αρνητικότητα να καταστρέψει τον ίδιο και τους γύρω του.

Δείτε αυτήν την ανάρτηση στο Instagram

Μια ανάρτηση που κοινοποιήθηκε από τον Alec Baldwin (@alecbaldwininsta)

«Στόχος μου τη νέα χρονιά είναι η ειρήνη, η επίγνωση, η συνείδηση, να εμβαθύνω τις σχέσεις μου με τους ανθρώπους που αγαπώ, να τους τραβήξω πιο κοντά μου και να βελτιώσω τις σχέσεις με ανθρώπους που με ενδιαφέρουν, αλλά ίσως δεν προλαβαίνω να δω πολλά από αυτά. πλέον», είπε ο Baldwin προτού αναφέρει ότι κάνοντας βήματα προς αυτόν τον στόχο έκανε πρόσφατα ένα ταξίδι στη δυτική ακτή για να περάσει χρόνο με την 26χρονη κόρη Ireland, αποκαλώντας το ένα «υπέροχο» ταξίδι.

«Λιγότερη αρνητικότητα», είπε ο Alec Baldwin είναι ο απώτερος στόχος. Και ενώ αυτός ο στόχος μπορεί να είναι σχεδόν αδύνατος, είναι ένας στόχος που όλοι μας μπορούμε να εργαστούμε συλλογικά για φέτος και μετά.

Έφυγε από τη ζωή ο πρωτοποριακός θρύλος της Country Music

Νέες αναφορές αποκαλύπτουν ότι ο πρωτοποριακός θρύλος της κάντρι μουσικής και κόρη ανθρακωρύχου, Λορέτα Λιν, πέθανε.

Ο Ντουέιν Τζόνσον καυχιέται για τα γενναία του κοριτσάκια στο ψάρεμα: «Τα παιδιά μπορούν να τραυματιστούν… Όχι τα κορίτσια μου»

Τα κοριτσάκια του Dwayne Johnson ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ να ψαρεύουν! Το περασμένο Σαββατοκύριακο, ο Johnson πήρε τις κόρες του, Tiana Gia, 3 ετών, και Jasmine, 5, σε ένα ψάρεμα...