Μικρά τατουάζ πεταλούδας που θα κάνουν την καρδιά σας να φτερουγίσει

Σκέφτεσαι να κάνεις τατουάζ; Αν ανυπομονείτε να πάρετε περισσότερο μελάνι αυτό το καλοκαίρι, σας προτείνουμε να δοκιμάσετε ένα μικρό τατουάζ πεταλούδας. Αυτά τα κομψά σχέδια διαθέτουν το αγαπημένο έντομο όλων, την πεταλούδα. Τα φτερά μιας πεταλούδας στον φυσικό κόσμο είναι σαν μικρά έργα τέχνης. Λόγω της ατελείωτης ομορφιάς και πολυπλοκότητάς τους, έχουν γίνει αγαπημένο θέμα για τους ανθρώπους. Απροσβλητικό, πανέμορφο και μικροκαμωμένο, πεταλούδα τατουάζ είναι ένα καυτό εισιτήριο σήμερα.

Λόγω της δημοτικότητας αυτών των σχεδίων, θέλαμε να ανακαλύψουμε τις δυνατότητες του είδους τατουάζ μικρής πεταλούδας. Εξετάσαμε εκατοντάδες πρόσφατα παραδείγματα που κοινοποιήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να κατανοήσουμε καλύτερα τα όρια αυτών μικροσκοπικά τατουάζ και πόσο άγριο μπορείτε να αποκτήσετε σε μια σφιχτή ποσότητα ακίνητης περιουσίας. Βρήκαμε μερικά καλά για εσάς! Δείτε αυτά τα 55 μικρά τατουάζ πεταλούδας που δείχνουν μεγάλη φαντασία σε πολύ μικρό χώρο.

Ξεκινώντας από Μικρό

Ίνσταγκραμ

Ξεκινάμε αυτήν τη λίστα δείχνοντάς σας αυτά τα υπέροχα μικρο τατουάζ . Δεν είναι υπέροχα αυτά τα μικρά τατουάζ πεταλούδων; Θα μπορούσατε να κάνετε όπως έχει κάνει αυτό το άτομο ή, αντί αυτού, να ζητήσετε μόνο ένα και όχι μια σειρά από αυτά. Κοιτάξτε τον υπαινιγμό του μωβ μέσα στα φτερά!

Ονειρευτείτε ένα μικρό όνειρο

Ίνσταγκραμ

Περίπου το μέγεθος ενός μισού δολαρίου, αυτό τατουάζ ακουαρέλας χρησιμοποιεί πολυτελή παστέλ και πολύ λεπτές γραμμές έζησαν έναν ψίθυρο σαν αποτύπωμα. Μας αρέσει η αιθέρια εμφάνιση σε αυτό και θα μπορούσατε να συνεργαστείτε με έναν τοπικό καλλιτέχνη τατουάζ για να δημιουργήσετε κάτι πρωτότυπο, αλλά παρόμοιο σε στυλ.

Μαύρη πεταλούδα

Ίνσταγκραμ

Αυτό είναι για όλα τα γκοθ αγόρια και τα κορίτσια μου εκεί έξω! Πώς σας φαίνεται αυτό το απλό τατουάζ μαύρης πεταλούδας; Δεν πρέπει να προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι το μαύρο μελάνι είναι το πιο ζητούμενο και οι άνθρωποι αγαπούν τα ολόμαυρα τατουάζ στο σώμα τους. Μπορούμε να δούμε γιατί! Αν θέλετε να το κάνετε μαύρο, κάτι παρόμοιο ή το αρνητικό του θα ήταν υπέροχο!

Αφ 'ετέρου

Ίνσταγκραμ

Εντάξει, τα έγχρωμα τατουάζ είναι επίσης πολύ καλά. Δείτε αυτό το δημιουργικό σχέδιο που φαντάζεται ένα από τα φτερά της πεταλούδας να εκρήγνυνται σε λουλούδια. Τα δροσερά χρώματα όπως αυτό φαίνονται υπέροχα αν έχετε ανοιχτόχρωμο δέρμα.

Περίγραμμα

Ίνσταγκραμ

Αυτό το μικρό τατουάζ πεταλούδας γεφυρώνει το χάσμα μεταξύ μινιμαλισμού και εκφραστικότητας. Μια άλλη ολόμαυρη επιλογή, αυτή η μικρή ομορφιά είναι μόλις το ένα τέταρτο. Μας αρέσει η τοποθέτηση στο μπράτσο, αλλά θα φαινόταν καλή οπουδήποτε.

Χρώμα που αξίζει τον κόπο

Ίνσταγκραμ

Εντάξει, παραδεχόμαστε ότι αυτό δεν είναι το μικρότερο τατουάζ πεταλούδας εκεί έξω, αλλά θα μπορούσατε πάντα να κάνετε παρόμοιο, αλλά να μικρύνετε. Τα κυκλικά μωβ, μπλε και ροδακινί μελάνια αναμειγνύονται στην τελειότητα. Ξεχωρίζουν ακόμη περισσότερο χάρη στο πολύ, πολύ λεπτό χρυσό περίγραμμα των φτερών του πλάσματος.

Dainty Duo

Ίνσταγκραμ

Ποια είναι η γνώμη σας για αυτά τα δύο μικρά τατουάζ πεταλούδας; Πολύ ωραίο, σωστά; Το καθένα φαίνεται να είναι μόλις το μέγεθος ενός νικελίου. Οι καλλιτέχνες μπορούν να πάνε τόσο μικρά, αλλά πρέπει να θυσιάσετε τις λεπτομέρειες στις περισσότερες περιπτώσεις. Ωστόσο, τίποτα δεν φαίνεται χαμένο σε αυτό το σχέδιο.

Touch of Blue

Ίνσταγκραμ

Με μέγεθος 3 εκατοστά, αυτό το μικρό, αλλά λεπτομερές και λεπτό σχέδιο πεταλούδας φαίνεται υπέροχο χάρη σε μια πιτσιλιά μελανιού που μοιάζει με λουλακί. Τα τατουάζ με αυτές τις γραμμές γίνονται συνήθως με το χέρι και όχι με τη χρήση πιστολιού τατουάζ. Η μέθοδος ονομάζεται ραβδί και τρυπήστε ή χεράκι. Αυτά τα τατουάζ δεν παίρνουν το περβάζι, αλλά το μόνο που χρειάζεστε στο χέρι είναι μια βελόνα και λίγο μελάνι.

Φτερά σε αντίθεση

Ίνσταγκραμ

Τα αντίθετα φτερά είναι μια τάση στο είδος τατουάζ με μικρές πεταλούδες. Μερικές φορές υπάρχουν χαρακτηριστικά προσώπου ή μικρά λουλουδάτα σχέδια όπως αυτό που αντικαθιστούν ένα από τα φτερά. Αγαπάμε την επιπεδότητα αυτού του γοητευτικού σχεδίου.

Squeaky Clean;

Ίνσταγκραμ

Δεν ξέρουμε γιατί αυτές οι πεταλούδες κολυμπούν με αφρώδεις φυσαλίδες, αλλά δεν είμαστε τρελαμένοι με αυτό. Ελέγξτε τον τρόπο με τον οποίο τα χρώματα στα τατουάζ με μικρές πεταλούδες ταιριάζουν με το χρώμα που αντανακλάται από γυάλινες φυσαλίδες. Μια νίκη!

Μέγεθος δεκάρας

Ίνσταγκραμ

Αυτά τα μικρο τατουάζ πεταλούδας είναι ένα θαύμα. Δεν έχουμε ιδέα πώς ένας καλλιτέχνης τατουάζ κατάφερε να το πετύχει αυτό. Εάν θέλετε απλώς μια πολύ μικροσκοπική πεταλούδα, περίπου στο μέγεθος μιας δεκάρας, μπορείτε πάντα να το ζητήσετε.

Κάντε το Glitter

Ίνσταγκραμ

Τι πιστεύετε για αυτό το glitter tattoo εφέ; Στην αρχή δεν πουληθήκαμε, αλλά όσο περισσότερο το κοιτάζαμε τόσο πιο χαριτωμένο το βρίσκαμε. Φανταστείτε κάτι παρόμοιο, που έμοιαζε ακόμα περισσότερο με τον νυχτερινό ουρανό μέσα στα περιγράμματα αυτών των μικρών τατουάζ πεταλούδων.

Το μικρότερο

Ίνσταγκραμ

Αν δεν πρόκειται να κάνετε μόνο ένα βασικό περίγραμμα, αυτό είναι ίσως το μικρότερο που μπορείτε να κάνετε ένα μικρό τατουάζ πεταλούδας με λεπτομέρεια. Αυτά φαίνονται εξαιρετικά, με μέτρια αφή και ακόμα πολύ δροσερά.

Εντύπωση

Ίνσταγκραμ

Αυτό το μικρό τατουάζ πεταλούδας στη μέση είναι απλώς μια πρόταση, ένας υπαινιγμός μιας πεταλούδας. Ωστόσο, ο έξυπνος σχεδιασμός επιτρέπει στον θεατή να γνωρίζει αμέσως τι βλέπει.

Αυτό δεν είναι πραγματικό;

Ίνσταγκραμ

Τα τατουάζ μικρο φωτορεαλισμού κάνουν τεράστια εντύπωση. Αυτή η πεταλούδα monarch με τατουάζ φαίνεται σχεδόν αληθινή χάρη στις έντονες γραμμές και την έξυπνα σκιασμένη «σκιά» που φαίνεται να πέφτει κάτω από το ζωύφιο. Αυτό είναι φοβερό!

ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ: 25 τατουάζ μικρορεαλισμού που συρρικνώνουν την πραγματικότητα σε μινιατούρα

Αξεσουάρ

Ίνσταγκραμ

Τι γνώμη έχετε για αυτό το χαριτωμένο μαύρο και τατουάζ με λευκό μελάνι ? Είναι ένα πρότυπο που γίνεται ακόμα πιο ιδιαίτερο με την προσθήκη μιας μικροσκοπικής κορώνας. Θα μπορούσατε να κάνετε κάτι παρόμοιο με το μικρό σας τατουάζ πεταλούδας για να δημιουργήσετε ένα σύμβολο με νόημα που θα λατρεύετε.

Περισσότερα Moo!

Ίνσταγκραμ

Το μωβ glitter τατουάζ μοιραστήκαμε μαζί σας μερικές φωτογραφίες που υπαινίσσονταν ένα σχέδιο σαν αυτό. Αν και αυτό είναι μόνο ένα παράδειγμα, και μάλιστα διασκεδαστικό, μπορείτε να πάρετε ένα περίγραμμα πεταλούδας και να το γεμίσετε με ό,τι θέλετε. Βρίσκουμε αγελάδα εδώ, αλλά ο κόσμος είναι το στρείδι σου!

Θήκη για το κόκκινο

Ίνσταγκραμ

Το κόκκινο μελάνι είναι ένα τόσο υποβλητικό χρώμα. Φωτίζει αμέσως διάφορα μέρη του εγκεφάλου μας. Για παράδειγμα, μια παρόμοια εικόνα με μαύρο μελάνι δεν θα είχε σχεδόν τόσο μεγάλο αντίκτυπο. Εάν είστε στο φράχτη για αυτό, πηγαίνετε με το κόκκινο. Δεν θα το μετανιωσεις.

Feel It Out

Ίνσταγκραμ

Το εσωτερικό αυτού του μικρού τατουάζ πεταλούδας μοιάζει με αυτούς τους τοπογραφικούς χάρτες που χρησιμοποιούν γραμμές για να δείχνουν τα ύψη ορισμένων φυσικών κατασκευών. Πιστεύουμε πραγματικά ότι λειτουργεί καλά, είτε προορίζεται είτε όχι.

Η τρίτη φορά είναι γοητεία

Ίνσταγκραμ

Ο καλλιτέχνης τατουάζ που κατάφερε να επαναλάβει αυτό το τατουάζ πεταλούδας όχι μία, αλλά δύο φορές αξίζει κάποια εύσημα για τις δεξιότητές του. Αυτά τα μικρά τατουάζ φαίνονται εξαιρετικά και θα ήταν ένα εξαιρετικό πράγμα για να μοιραστείτε με έναν στενό φίλο ή μέλος της οικογένειας (ή έναν άγνωστο, πραγματικά).

Λεπτές γραμμές

Ίνσταγκραμ

Αυτά τα αφηρημένα τατουάζ με μικρές πεταλούδες που βρήκαμε είναι τόσο γοητευτικά. Αυτό είναι ένα ακόμη παράδειγμα για το πώς μπορείτε να επιλέξετε το στυλ από όλα τα άλλα. Μερικές φορές απλές γραμμές όπως αυτές φαίνονται πιο αληθινές σε μια πεταλούδα από ό,τι ένας ρεαλιστής.

Ενδοξος

Ίνσταγκραμ

Φαίνεται ότι χρωματισμένο γυαλί και φτερά πεταλούδας έχουν συγκρουσθεί σε αυτά τα όμορφα τατουάζ. Μας αρέσουν τα χρώματα που επιλέγονται εδώ και ο τρόπος που δεν χρησιμοποιήθηκε περίγραμμα με σκούρο μελάνι. Διατηρεί τα σχέδια να φαίνονται τόσο ελαφριά σαν να μπορούσαν να πετάξουν από το δέρμα.

Διαφανής

Ίνσταγκραμ

Πόσο συγκινητικά είναι αυτά τα δύο μαγικά τατουάζ πεταλούδας; Το αποτέλεσμα στα φτερά είναι πραγματικά εκπληκτικό. Αν θέλετε κάτι λίγο πιο ελαφρύ και λιγότερο βαρύ, κάτι τέτοιο θα ήταν πιθανότατα τέλειο για εσάς.

Μικροσκοπικό & Φωτεινό

Ίνσταγκραμ

Ένα μικρό, απλό, έντονο τατουάζ δεν θα σας κάνει ποτέ λάθος. Μια πορτοκαλί πεταλούδα (ή οποιοδήποτε χρώμα) κρυμμένη στο εσωτερικό ενός βραχίονα θα ήταν ένα πολύ ωραίο είδος peekaboo τατουάζ. Πόσο διασκεδαστικό!

ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ: 26 ιδέες για τατουάζ ποδιών που πρέπει να εξετάσετε καθώς πλησιάζουμε σε κορυφαίο καιρό σανδάλι

Καίγεται

Ίνσταγκραμ

Ένα από τα αγαπημένα μας τατουάζ μικρής πεταλούδας που είδαμε ήταν αυτή η ομορφιά που μοιάζει σαν η πεταλούδα να είναι ένα φλεγόμενο κομμάτι στάχτης ή χόβολης. Όπως μπορείτε να δείτε, τμήματα των φτερών έχουν αρχίσει να σπάνε. Η φωτεινή φωτεινότητα των πορτοκαλί και χρυσών μελανιών δίπλα στο κυκλοθυμικό μαύρο και γκρι δίνουν πραγματικά μια εκπληκτική εμφάνιση.

Με Wisteria

Ίνσταγκραμ

Όπως έχετε δει, ο συνδυασμός φλοράλ με μικρά τατουάζ πεταλούδας είναι μια σοφή επιλογή. Σε αυτήν την περίπτωση, βρίσκουμε μια πανέμορφη μικροπεταλούδα με γουιστέρια.

Κομψός

Ίνσταγκραμ

Συνεργαστείτε με έναν καλλιτέχνη τατουάζ που έχει μια μοναδική άποψη και θα μπορούσατε να φύγετε με ένα εντελώς πρωτότυπο τατουάζ μικρής πεταλούδας. Δεν είναι υπέροχο αυτό το διαμάντι;

Μικρότερο από Μικρό

Ίνσταγκραμ

Μικρά τατουάζ πεταλούδας που συμπληρώνονται μόνο με ένα μονή γραμμή είναι εξαιρετικά δημοφιλή. Αυτό το μικροσκοπικό φαίνεται τέλεια τοποθετημένο στον ώμο.

Αν το Φτιάξεις…

Ίνσταγκραμ

«Απλώς ένα κορίτσι που χτίζει την αυτοκρατορία της», δηλώνει αυτό το τατουάζ πεταλούδας. Χτίστε μακριά, βασίλισσα!

Όπως η Καλλιγραφία

Ίνσταγκραμ

Το άτομο που μοιράστηκε αυτήν την εικόνα εξήγησε ότι αυτά τα μικρά τατουάζ πεταλούδων ήταν εμπνευσμένα από σχήματα που βρέθηκαν στην καλλιγραφία. Είναι μια ενδιαφέρουσα ιδέα που φαίνεται εμπνευσμένη και μοναδική.

Blinded by Butterfly

Ίνσταγκραμ

Εδώ είναι μερικά μικρά τατουάζ πεταλούδας στο κέντρο γύρω από το πρόσωπο μιας γυναίκας. Είναι ένα πολύ ενδιαφέρον πορτρέτο που είναι συναρπαστικό και μυστηριώδες.

Όμορφο σε μωβ

Ίνσταγκραμ

Πειραματιστείτε με το χρώμα για τα μικρά τατουάζ σας με πεταλούδες για να βρείτε την καλύτερη επιλογή για εσάς. Μπορείτε εύκολα να επιλέξετε το αγαπημένο σας χρώμα ή να επιλέξετε αυτό που θα θέλατε να δείτε περισσότερο.

Να προσέχεις

Ίνσταγκραμ

Μια πεταλούδα, το σύμβολο του απείρου και η λέξη 'φροντίδα', μπορούν όλα να βρεθούν σε αυτό το τατουάζ. Είναι μια ενδιαφέρουσα ιδέα και μια αναβάθμιση στο τυπικό σύμβολο του άπειρου.

Πορτοκαλί Χαίρεσαι;

Ίνσταγκραμ

Το μαύρο και το πορτοκαλί φαίνονται τόσο εντυπωσιακά μαζί σε αυτό το μικρό τατουάζ πεταλούδας. Το μελάνι έχει εφαρμοστεί με τέτοιο τρόπο ώστε τα φτερά να φαίνονται ανάγλυφα.

Moody Blues

Ίνσταγκραμ

Αυτά τα ζωηρά τατουάζ με μικρές πεταλούδες έχουν ένα ελαφρύ εφέ ombre που τα κάνει να φαίνονται μαγικά. Συνεργαστείτε με έναν καλλιτέχνη που εμπιστεύεστε για να πετύχετε τον τέλειο συνδυασμό χρωμάτων για τα τατουάζ σας.

Πολύ ωραία

Ίνσταγκραμ

Εδώ είναι μια ασπρόμαυρη πεταλούδα μελανιού που αποτελείται από μερικές πραγματικά λεπτές γραμμές. Εξερευνήστε εναλλακτικές μεθόδους τατουάζ όπως ραβδί και τρυπήστε για τα πιο μικροσκοπικά και εκλεκτά σχέδια.

Στοιχειωμένος

Ίνσταγκραμ

Αυτό το μικρό τατουάζ πεταλούδας είναι μάλλον ανατριχιαστικό αλλά μας αρέσει γιατί ξεχωρίζει από όλα τα άλλα σχέδια που συναντήσαμε. Αν θέλετε ένα τατουάζ φάντασμα πεταλούδας, μπορεί ξεκάθαρα να γίνει!

Σαγηνευτικό

Ίνσταγκραμ

Δεν είναι γοητευτικά αυτά τα μικρά τατουάζ πεταλούδων; Αυτά τα micro σχέδια φαίνονται τόσο ευχάριστα στο λαιμό.

Κατάλληλο για ένα δάχτυλο

Ίνσταγκραμ

Ποιος χρειάζεται ένα δαχτυλίδι όταν μπορείτε να έχετε ένα τατουάζ στο δάχτυλο ? Σίγουρα μπορείτε να πάρετε μια πεταλούδα στα ψηφία σας που θα σας κάνει να ζηλέψετε όλους τους φίλους σας.

Επίσης για ένα Δάχτυλο

Ίνσταγκραμ

Εδώ είναι ένα άλλο παράδειγμα τατουάζ στο δάχτυλο. Βρίσκουμε μια απλή σιλουέτα που έχει διπλασιαστεί για να της δώσει μια πολύ δροσερή εμφάνιση.

Καπνός

Ίνσταγκραμ

Παρόμοιο με το μικρό τατουάζ πεταλούδας που φαινόταν σαν να φλέγεται, βρίσκουμε εδώ ένα τατουάζ πεταλούδας εμπνευσμένο από τον καπνό. Ο καλλιτέχνης τατουάζ πραγματικά το χτύπησε έξω από το πάρκο.

Στην καρδιά σου

Ίνσταγκραμ

Πόσο αιχμηρό φαίνεται αυτό το τατουάζ! Οι γραμμές πάνω του είναι τόσο μικροσκοπικές. Δεν θα εκπλαγούμε αν μάθαμε ότι αυτό το σχέδιο ολοκληρώθηκε χωρίς πιστόλι τατουάζ και αντ' αυτού εφαρμόστηκε στο χέρι με μία μόνο βελόνα. Η μέθοδος παράγει τις πιο ευκρινείς γραμμές.

Line It Up

Ίνσταγκραμ

Εδώ είναι ένα πολύ ωραίο τατουάζ μικρής πεταλούδας που κλίνει στην αφαίρεση. Αν και αυτό το τατουάζ είναι άμεσα αναγνωρίσιμο, κατασκευάζεται χρησιμοποιώντας μόνο λεπτές γραμμές.

Παλιό σχολείο

Ίνσταγκραμ

Στραφείτε στο παραδοσιακό τατουάζ για έμπνευση και θα απομακρυνθείτε με ένα διαχρονικό και εκλεπτυσμένο σχέδιο. Εκτός από αυτό το σχέδιο της παλιάς σχολής, περιμένετε να δείτε μια ακόμη αναδρομή πριν τελειώσει αυτή η λίστα!

Η απλότητα είναι ευδαιμονία

Ίνσταγκραμ

Συχνά, τα πιο απλά τατουάζ είναι τα πιο αποτελεσματικά. Οι λεπτές γραμμές που εφαρμόζονται με προσοχή κάνουν αυτό το ένα από τα πιο ελκυστικά τατουάζ με μικρές πεταλούδες σε αυτήν τη λίστα.

Κυματιστά

Ίνσταγκραμ r είμαι

Αυτό το εξαιρετικά πρωτότυπο σχέδιο δεν μοιάζει με κανένα άλλο σε αυτήν τη λίστα. Οι κυματιστές γραμμές έχουν συντεθεί με τρόπο που κάνει τα φτερά της πεταλούδας να φαίνονται αιθέρια και ονειρικά.

Turtle-Fly

Ίνσταγκραμ

Δεν ξέρουμε γιατί, αλλά αυτή η χελώνα έχει φυτρώσει φτερά πεταλούδας. Είναι ένα από τα πιο περίεργα σχέδια που βρήκαμε αλλά είναι και ένα από τα πιο γλυκά.

Πάνω από το φεγγάρι

Ίνσταγκραμ

Πόσο υπέροχα είναι τα χρώματα σε αυτό το μικρό τατουάζ πεταλούδας; Λατρεύουμε τα παστέλ που χρησιμοποιούνται για τα φτερά και το μπλε και το κόκκινο χρώμα σε αντίθεση που βρίσκονται στο φεγγάρι.

Μοσχομπίζελο

Ίνσταγκραμ

Δεν βλέπουμε αρκετά τατουάζ με γλυκά! Παράγουν μερικές από τις πιο σαγηνευτικές ανθοφορίες. Μας αρέσει να το βλέπουμε σε συνδυασμό με αυτό το μικρό τατουάζ πεταλούδας.

Φως σαν αέρας

Ίνσταγκραμ

Βρίσκουμε μια μάλλον ιμπρεσιονιστική άποψη με αυτό το τατουάζ. Παρατηρήστε πώς φαίνεται να ξεθωριάζει το μπλε της πεταλούδας; Είναι μια τόσο μοναδική εμφάνιση.

Webbed Out

Insta σολ έμβολο

Συχνά βρίσκουμε ιστούς αράχνης που χρησιμοποιούνται ως υλικό πλήρωσης για μανίκια τατουάζ, αλλά σε αυτό το παράδειγμα, ο ιστός είναι μπροστά και στο κέντρο. Μπορείτε επίσης να έχετε μια ανατριχιαστική πεταλούδα αν το θέλει η καρδιά σας.

Χαριτωμένα

Ίνσταγκραμ

Αυτές οι διασκεδαστικές μικρές πεταλούδες έχουν το καθένα τατουάζ σε διαφορετικό χρώμα. Τώρα, θέλουμε να δούμε ένα ουράνιο τόξο φτιαγμένο από πολύχρωμα μικρά τατουάζ πεταλούδων.

Εμπνευσμένο από τον Sailor Jerry

Ίνσταγκραμ

Όπως υποσχέθηκε, εδώ είναι ένα άλλο παλιό τατουάζ. Ο καλλιτέχνης τατουάζ που το ολοκλήρωσε μοιράστηκε ότι ήταν εμπνευσμένο από ένα σχέδιο του Sailor Jerry.

Η λεπτομέρεια

Ίνσταγκραμ

Ουάου! Αυτή η μικρή πεταλούδα μοιάζει σχεδόν αληθινή. Υπάρχουν τόσες πολλές λεπτομέρειες στα φτερά με τόσες πολλές μικροσκοπικές γραμμές που δίνουν στο πλάσμα υφή.

Καίγεται

Ίνσταγκραμ

Σας αφήνουμε με μια αναδυόμενη τάση που ανακαλύψαμε ερευνώντας τα τατουάζ με μικρές πεταλούδες. Οι πεταλούδες που καίγονται ή είναι φτιαγμένες από στοιχεία φλόγας είναι ένα πράγμα τώρα. Θα μπορούσατε να κάνετε κάτι παρόμοιο για το τατουάζ σας, αλλά να ξέρετε ότι θα είστε σε πολύ καλή παρέα.

Ορίστε! Ποια είναι η γνώμη σας για αυτά τα μικρά τατουάζ πεταλούδας; Είστε έτοιμοι να κάνετε ένα άλμα και να πάρετε ένα μόνοι σας; Ελπίζουμε σίγουρα να νιώσετε έμπνευση και να μεταφέρετε μία ή μερικές από αυτές τις ιδέες σε έναν καλλιτέχνη τατουάζ που εμπιστεύεστε για να ακούσετε τις απόψεις και τις στρατηγικές του για να πετύχετε την επιθυμητή εμφάνιση. Πετάξτε αμέσως τώρα και αποκτήστε αυτό το μελάνι πεταλούδας!

Έγκυος δάσκαλος Δημοτικού Σχολείου κρατά μάθημα από το κρεβάτι του νοσοκομείου

Η σχολική χρονιά της Janet Udomratsak θα είναι λίγο διαφορετική φέτος καθώς διδάσκει μαθητές από το κρεβάτι της στο νοσοκομείο.

Ξεκαρδιστικά μιμίδια με κλάματα που κάνουν τη θλίψη εντελώς συγγενή

Βρείτε το τέλειο μιμίδιο για κλάματα που ταιριάζει απόλυτα στη διάθεσή σας αυτή τη στιγμή.