Μια συγκινητική φωτογράφηση «Πρώτη μέρα στο σχολείο» για ηλικιωμένους κατοίκους

Οι αναρτήσεις των διακοπών και οι φωτογραφίες από την παραλία στερεύουν από τα social media και αυτό μπορεί να σημαίνει μόνο ένα πράγμα. Οι καλοκαιρινές διακοπές πλησιάζουν στο τέλος τους και τα σχολεία επανέρχονται. Στη θέση των ηλιόλουστων φωτογραφιών διακοπών, πιθανότατα θα δείτε γονείς να δημοσιεύουν τις φωτογραφίες του παιδιού τους από την επιστροφή στο σχολείο. Είναι ένας γλυκός τρόπος για να μνημονεύσετε ένα άλλο ορόσημο της παιδικής ηλικίας και να ενημερώσετε τους φίλους και την οικογένειά σας σχετικά με την τάξη που μπαίνουν τα παιδιά.

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΕΠΙΣΗΣ: Άντρας βοηθά μια 96χρονη γυναίκα που φοβάται να πετάξει και να περάσει από πτήση εκτός χώρας

Τα παιδιά δεν μπορούν να έχουν όλη τη διασκέδαση. Οι εγκαταστάσεις διαβίωσης για ηλικιωμένους στο Village on the Park στην Οκλαχόμα Σίτι αποφάσισαν να συμμετάσχουν στη δράση και να δημοσιεύσουν μερικές φωτογραφίες των ηλικιωμένων τους. «Όλοι δημοσιεύουν φωτογραφίες της «Πρώτης μέρας στο σχολείο» και το Village on the Park ήθελε να είναι μέρος της διασκέδασης! Αυτοί οι όμορφοι «Ηλικιωμένοι» ζουν την ΚΑΛΥΤΕΡΗ ζωή τους και μπορούμε να μαθαίνουμε από τη σοφία τους κάθε μέρα!!» ένα μέλος του προσωπικού έγραψε στο α Ανάρτηση στο Facebook . Μαζί με αυτό το μήνυμα, η εγκατάσταση δημοσίευσε φωτογραφίες των ηλικιωμένων κατοίκων της με τις δικές τους φωτογραφίες από το σχολείο. Καμία φωτογραφία B2S δεν είναι πλήρης χωρίς ταμπέλα και οι ηλικιωμένοι ήταν προετοιμασμένοι.

Shutterstock

Ξέρετε ότι είναι η εποχή της επιστροφής στο σχολείο όταν βλέπετε φωτογραφίες παιδιών με τα σημάδια της πρώτης μέρας στο σχολείο. Συνήθως περιλαμβάνουν την ηλικία του παιδιού και τον βαθμό που ξεκινά.

Είναι πάντα χαριτωμένο να βλέπεις μικρά παιδάκια να μεγαλώνουν και να μεγαλώνουν τόσο γρήγορα. Αυτές οι φωτογραφίες βοηθούν τους φίλους και την οικογένεια να ρίξουν μια ματιά σε μια τόσο συναρπαστική στιγμή.

Facebook / Village on the Park

Ένα κέντρο διαβίωσης ηλικιωμένων στην Οκλαχόμα Σίτι που ονομάζεται Village on the Park αποφάσισε να δοκιμάσει τις δυνάμεις του και είχε φωτογραφίες από το σχολείο για τους κατοίκους του. Το προσωπικό έκανε πινακίδες για τους κατοίκους του και τους ζήτησε να κάνουν μια πόζα μαζί τους.

Facebook / Village on the Park

Οι φωτογραφίες κυμαίνονται από εμπνευσμένες έως αστείες. Κάθε πινακίδα έγραφε, «Η πρώτη μέρα της υπόλοιπης ζωής μου» και περιλαμβάνει το όνομα του κατοίκου, την ηλικία, το έτος αποφοίτησης και έναν στόχο για το επόμενο έτος.

Facebook / Village on the Park

Οι φωτογραφίες έχουν τόσες πολλές όμορφες προσωπικότητες. Κάθε κάτοικος περιλαμβάνει έναν στόχο για τη χρονιά και αυτό είναι το αγαπημένο μέρος όλων! Είναι εκπληκτικό πόση σοφία μπορεί να μεταδοθεί με μία μόνο φωτογραφία.

Facebook / Village on the Park

Πολλοί από τους στόχους ήταν γλυκόπικροι, καθώς οι κάτοικοι ελπίζουν να ξεπεράσουν προβλήματα υγείας, να δουν τις οικογένειές τους περισσότερο και να δοκιμάσουν νέα πράγματα. Μας υπενθυμίζουν πόσο πολύτιμη είναι η ζωή.

Facebook / Village on the Park

Είναι αναζωογονητικό να βλέπεις τόσους πολλούς ανθρώπους να παλεύουν με προβλήματα γήρατος και υγείας να είναι τόσο θετικοί. Πολλά από τα ζώδια έλεγαν πράγματα όπως, «να είσαι ευλογία για τους άλλους». Τι καταπληκτικός στόχος να έχεις.

Facebook / Village on the Park

Με τόσες πολλές διαφορετικές απαντήσεις, είναι ενδιαφέρον να δούμε πόσες βιωμένες εμπειρίες στεγάζονται στην ίδια εγκατάσταση. Υπάρχουν τόσες πολλές μεγάλες προσωπικότητες και χαρακτήρες σε αυτή την ανώτερη εγκατάσταση.

Facebook / Village on the Park

Καθώς οι φωτογραφίες αυξάνονταν σε δημοτικότητα, πολλοί άνθρωποι προσέγγισαν τις εγκαταστάσεις για να δουν πώς θα μπορούσαν να βοηθήσουν τους ηλικιωμένους να επιτύχουν τους στόχους τους για τη χρονιά.

Facebook / Village on the Park

Η εγκατάσταση απάντησε: «Είμαστε στη διαδικασία συντονισμού μιας βόλτας με άλογο για τον Leon, ένα πικνίκ για τη Glendora και πολλά άλλα συναρπαστικά πράγματα!»

Facebook / Village on the Park

«Θα θέλαμε να δείτε όλοι σας φωτογραφίες και ενημερώσεις για αυτά τα πράγματα και επίσης να δείτε όλη την άλλη διασκέδαση που έχουμε εδώ γύρω!! :)», πρόσθεσε το προσωπικό. Έκαναν επίσης ένα Ομάδα Facebook για να γράψουν οι άνθρωποι στους κατοίκους.

Facebook / Village on the Park

Οι φωτογραφίες έχουν εμπνεύσει τόσους πολλούς να ζήσουν πιο πλούσιες ζωές και ακόμη και να επισκεφτούν τους ηλικιωμένους στην Οκλαχόμα Σίτι. Είναι πάντα ευλογία να γνωρίζεις νέους ανθρώπους και να μαθαίνεις για τη ζωή τους.

Facebook / Village on the Park

Πάνω από 50 διαφορετικοί ηλικιωμένοι συμμετείχαν στη φωτογράφιση και πολλοί άνθρωποι σχολίασαν πόσο υπέροχοι έμοιαζαν τόσοι πολλοί. Αυτό έχει συγκεντρώσει επαίνους για το προσωπικό του Village on the Park και τη σκληρή δουλειά που κάνουν καθημερινά.

Facebook / Village on the Park

Τα παιδιά έχουν κάποιο ανταγωνισμό όσον αφορά τις φωτογραφίες της πρώτης ημέρας αυτών των ηλικιωμένων στο σχολείο. Η viral τάση των φωτογραφιών πίσω στο σχολείο είναι παντού και ήταν μια ωραία έκπληξη να συμμετάσχουν και οι ηλικιωμένοι στη διασκέδαση.

25 Breezy Bohemian Baby ονόματα για κορίτσια που υπερηφανεύονται για τον παράγοντα «It».

Καλλιτέχνες, συγγραφείς, φιλόσοφοι και άλλοι στοχαστές που αγαπούν να χρωματίζουν έξω από τις γραμμές έχουν υπέροχα μποέμ ονόματα που ξεχειλίζουν από χαρακτήρα.

250 ονόματα ηλικιωμένων για κοριτσάκια που γεννιούνται σήμερα

Οι γονείς επιστρέφουν σε αυτά τα κλασικά ονόματα της ηλικιωμένης κυρίας ξανά και ξανά και ξανά.