Μια πεθερά έριξε σκόπιμα τον νεογέννητο εγγονό της λίγες στιγμές μετά τον τοκετό λόγω του χρώματος του δέρματός του

Ενας ανώνυμη γυναίκα μοιράζεται τη φρικιαστική ιστορία της α Η στιγμή της αίθουσας τοκετού πήγε στραβά και είναι όλα χάρη στο πεθερά .

Σε μια ανάρτηση που διαγράφηκε μετά στο Reddit , η MIL έριξε το νεογέννητο εγγονό της στο έδαφος αφού τον έριξε μια ματιά και είπε (φωναχτά) ότι ήταν «πολύ σκοτεινός» για να είναι το παιδί του γιου της.

Εικόνα μέσω pxfuel

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΕΠΙΣΗΣ : Η μέλλουσα μαμά αναρωτιέται «AITA» αφού βγήκε από το ντους έκπληξής της επειδή δεν είχε προσκληθεί η οικογένειά της

Αν σκέφτεστε αυτό που σκέφτομαι εγώ, ναι, πρόκειται για ρατσιστική γη.

Η μητέρα δημοσίευσε την ιστορία που άξιζε να ανατριχιάσει στην πρώτη σελίδα του Διαδικτύου από το νοσοκομείο αφού ήρθε να την επισκεφτεί ο MIL της.

«Είμαι πολύ χλωμή ιθαγενής Αμερικανίδα και μοιάζω Ιρλανδή και όχι ιθαγενής και ο σημαντικότερος άλλος μου είναι Νορβηγός», είπε. εξήγησε .

Εικόνα μέσω Pexels

«Όταν της δίνουν το μωρό μου, το κοιτάζει και λέει: «Δεν είναι [του σημαντικού άλλου μου], είναι πολύ σκοτεινός για να είναι SO, [εγώ] πρέπει να έχω απατήσει», συνέχισε η νέα μαμά.

Αλλά αυτό, δυστυχώς, δεν ήταν το χειρότερο μέρος της ιστορίας.

Η νέα γιαγιά αποφάσισε τότε να ρίξει το νεογέννητο στο έδαφος λίγο μετά το σκληρό σχόλιο.

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΕΠΙΣΗΣ: Η επική ατάκα της γιαγιάς σχετικά με τους «δικαιούχους» Millennials που χρησιμοποιούν τους παππούδες και τις γιαγιάδες ως δωρεάν μπέιμπι σίτερ χτυπούν τη χορδή με άλλους

Ευτυχώς, ο γιατρός ήταν κοντά και το νεογέννητο δεν φαινόταν να τραυματίζεται σοβαρά, αλλά, όπως ήταν αναμενόμενο, η νέα μητέρα ήταν πέρα ​​για πέρα ​​έξαλλη.

«Λάβετε υπόψη ότι αυτό είναι ένα νεογέννητο που δεν είναι καν 12 ωρών», έγραψε. «Ο γιατρός μου καλεί τότε την ασφάλεια και αυτός και μια από τις νοσοκόμες βγάζουν το μωρό μου από το δωμάτιο για να εξεταστεί για ζημιά».

«Ακόμα βρέχω από θυμό για αυτό που έχει κάνει», πρόσθεσε η μαμά.

Η πεθερά συνελήφθη λίγο μετά το περιστατικό.

Εικόνα μέσω pxhere

Πολλοί χρήστες έσπευσαν να σχολιάσουν με την υποστήριξή τους στη νέα μητέρα. Χρήστης Κοκκία 11 μοιράστηκαν τις σκέψεις τους για την κατάσταση, αναφέροντας:

«Εφόσον η MIL το έκανε αυτό ως αντίδραση στο χρώμα του δέρματος του μωρού, θα ήθελα να χαρακτηριστεί ως έγκλημα μίσους, πραγματικά».

Εικόνα μέσω flickr

Ενώ ένας άλλος χρήστης με το όνομα του ανακυκλοπαθης_ πρόσθεσε:

«Υπάρχουν τόσες πολλές άλλες λύσεις για το «το μωρό είναι λίγο σκοτεινό» από το να απατήσει η γυναίκα. Και κυριολεκτικά οποιαδήποτε αντίδραση από την απόπειρα δολοφονίας του βρέφους!».

Νομίζω ότι είναι ασφαλές να πούμε ότι η επόμενη οικογενειακή επανένωση θα είναι τουλάχιστον δύσκολη!

Έφυγε από τη ζωή ο πρωτοποριακός θρύλος της Country Music

Νέες αναφορές αποκαλύπτουν ότι ο πρωτοποριακός θρύλος της κάντρι μουσικής και κόρη ανθρακωρύχου, Λορέτα Λιν, πέθανε.

Ο Ντουέιν Τζόνσον καυχιέται για τα γενναία του κοριτσάκια στο ψάρεμα: «Τα παιδιά μπορούν να τραυματιστούν… Όχι τα κορίτσια μου»

Τα κοριτσάκια του Dwayne Johnson ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ να ψαρεύουν! Το περασμένο Σαββατοκύριακο, ο Johnson πήρε τις κόρες του, Tiana Gia, 3 ετών, και Jasmine, 5, σε ένα ψάρεμα...