Μητέρα του Ντένβερ γέννησε δίδυμες κόρες προτού τις ονομάσει εν αγνοία της τις νοσοκόμες της

Οι άνθρωποι συχνά λένε ότι οι συμπτώσεις δεν υπάρχουν, αλλά αυτό δεν ισχύει για μια νεογέννητη μητέρα στο Ντένβερ του Κολοράντο. Lauren Meehan γέννησε με όμορφες δίδυμες κόρες νωρίτερα αυτό το μήνα και τώρα είναι μητέρα τριών παιδιών, αλλά αυτό που συνέβη κατά τη διάρκεια του τοκετού δεν ήταν τίποτα λιγότερο από θεαματικό.

Η Meehan έφτασε στο νοσοκομείο νωρίτερα από το αναμενόμενο και, δεδομένου του γεγονότος ότι είχε δίδυμα καθ' οδόν, πέρασε πολλά συναισθήματα καθώς την πήγαν εσπευσμένα στο χειρουργείο. Μέσα στο χάος, νοσοκόμες και άλλα μέλη της ομάδας παρηγορούσαν εναλλάξ τη μέλλουσα μητέρα.

Τότε ήταν που μια από τις νοσοκόμες τη ρώτησε αν είχε διαλέξει ονόματα για τα μικρά - στην οποία η Meehan απάντησε «Τζούλια» και «Έμμα». Η απάντησή της έκανε όλο τον κόσμο να ξεσπάσει σε γέλια επειδή οι δύο νοσοκόμες που φρόντιζαν τα δίδυμα της Meehan ήταν - το μαντέψατε – Έμμα και Τζούλια.

ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ: Ο Colin Kaepernick και η μακροχρόνια φίλη Nessa Diab ανακοίνωσαν τη γέννηση του πρώτου τους παιδιού

Μετά τον τοκετό, η Meehan εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της στην ομάδα του Rose Medical Center που έκανε αυτή τη στιγμή ξεχωριστή για εκείνη και την οικογένειά της. Είναι το ίδιο νοσοκομείο στο οποίο απέκτησε το πρώτο της παιδί πριν από δύο χρόνια - «Δεν νομίζω ότι θα γεννούσα πουθενά αλλού εκτός από τη Rose», είπε η Meehan.

«Εκείνη τη στιγμή, μέσα σε όλο το χάος, μπορέσαμε να σταματήσουμε για ένα δευτερόλεπτο και να απολαύσουμε εκείνη τη στιγμή γνωρίζοντας ότι αυτά τα ονόματα έπρεπε να είναι. Αυτές οι δύο νοσοκόμες θα είναι πάντα ξεχωριστές για εμάς και ολόκληρη η ομάδα που μας φρόντισε εκείνη την ημέρα με μια ξεχωριστή θέση στις καρδιές μας», πρόσθεσε.

Μια από τις νοσοκόμες που μοιράστηκε το όνομα της κόρης της, Τζούλια Βανμάρτερ, την αποκάλεσε μια από τις «πιο ιδιαίτερες μέρες της καριέρας μας», ενώ η Μίχαν πρόσθεσε ότι θα είναι μια «αστεία ιστορία να πούμε στα κορίτσια μας!». Βλέπετε, οι συμπτώσεις υπάρχουν - αν και ο Meehan πιστεύει ότι είναι απλώς ένα σημάδι ότι όλα έπρεπε να γίνουν.

Να γεννήσεις ένα κοριτσάκι; Η Έμμα και η Τζούλια είναι δημοφιλή ονόματα σήμερα!

μέσω CBS Colorado

Γνωρίζατε ότι γεννήθηκαν σχεδόν 1,8 εκατομμύρια κοριτσάκια στις Ηνωμένες Πολιτείες πέρυσι ? Πρόκειται για πολλά κοριτσάκια – στην πραγματικότητα, είναι σχεδόν 20.000 περισσότερα από το 2020 και μπορούμε να περιμένουμε άλλη μια αύξηση φέτος. Ωστόσο, αγοράκια πήραν την τούρτα το 2021 με περισσότερες από 1,86 εκατομμύρια γεννήσεις.

Όταν η Υπηρεσία Κοινωνικής Ασφάλισης δημοσίευσε αυτούς τους αριθμούς, δημοσίευσε επίσης μια λίστα με τα πιο δημοφιλή ονόματα τόσο για αγόρια όσο και για κορίτσια, με βάση τα μωρά που γεννήθηκαν εκείνη τη χρονιά. Μετά την περιήγηση στη λίστα, δεν με εξέπληξε πολύ που είδα δύο ονόματα, συγκεκριμένα - Julia και Emma.

Στην πραγματικότητα, η Emma κατατάχθηκε ως το δεύτερο πιο γυναικείο όνομα για μωρό το 2021 – πίσω από την Olivia (1), αλλά μπροστά από τη Charlotte (3). Η Τζούλια κατατάχθηκε στην αξιοσέβαστη 114η θέση – πίσω από το Melody (113), αλλά μπροστά από τον Πάρκερ (115) – κάτι που είναι αρκετά εντυπωσιακό αν σκεφτεί κανείς ότι κυκλοφόρησε το πάνω από 1.000 .

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΕΠΙΣΗΣ: Έφτασε μια νέα γενιά σύνθετων ονομάτων κοριτσιών

Προφανώς, η Lauren Meehan δεν ήταν η μόνη μητέρα που γέννησε Emma και Julia – η Juliana, η Julianna και η Emmalyn ήταν επίσης στη λίστα, όπως και για όσους περιμένουν αγόρι, τα top-3 πιο δημοφιλή ανδρικά ονόματα για ένα μωρό το 2021 ήταν ο Liam (1), ο Noah (2) και ο Oliver (3).

Η εκπομπή της Wendy Williams δεν θα πρωταγωνιστεί πλέον στη Wendy Williams; Μάθετε ποιος μπορεί να την αντικαταστήσει

Εν μέσω αναφορών για προβλήματα υγείας, η Γουέντι Γουίλιαμς φέρεται να απομακρύνεται από το ονομαζόμενο talk show της.

Ο Alec Baldwin μιλάει για την αρνητικότητα και τη Halyna Hutchins στο New Year’s Post

Η 31η Δεκεμβρίου και η 1η Ιανουαρίου χρησιμοποιούνται συχνά για να αναλογιστούν το τελευταίο έτος και να προσβλέπουν στο νέο έτος. Και αυτό ακριβώς έκανε ο Alec Baldwin.