Μητέρα που απείλησε να φέρει γεμάτα όπλα σε ένα σχολείο ως απάντηση στην εντολή μασκών

Η αστυνομία απήγγειλε κατηγορίες σε μια μητέρα από τη Βιρτζίνια που απείλησε να φέρει γεμάτα όπλα στην πανεπιστημιούπολη των παιδιών της κατά τη διάρκεια συνεδρίασης της δημόσιας σχολικής επιτροπής στο διαμαρτυρία για εντολές μασκών.

Μητέρα που απείλησε να φέρει γεμάτα όπλα σε ένα σχολείο ως απάντηση στην εντολή μασκών

Το Αστυνομικό Τμήμα Luray ανακοίνωσε ότι Αμέλια Κινγκ , 42, θα κατηγορηθεί για προφορική απειλή σε σχολική περιουσία.

Εικόνα μέσω Twitter

ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ: Μικρό παιδί πυροβολεί κατά λάθος με όπλο, οδηγεί τους εισαγγελείς στο The Dave And Buster's Shooter — Ο πατέρας του

Ο Βασιλιάς συνελήφθη την Πέμπτη σε εκπομπή βίντεο για το σχολικό συμβούλιο των Δημόσιων Σχολείων της Κομητείας Πέιτζ, το οποίο εξέταζε μια ψηφοφορία για την υποχρεωτική χρήση μασκών για μαθητές, δηλώνοντας, «Τα παιδιά μου δεν θα έρθουν στο σχολείο τη Δευτέρα με μάσκα στις… Θα φέρω κάθε όπλο γεμάτο και έτοιμο».

Η δήλωση προκάλεσε την άμεση αντίδραση των μελών του διοικητικού συμβουλίου. Οι ηγέτες των σχολείων της κομητείας Πέιτζ ανακοίνωσαν ότι σχεδίαζαν να έχουν μεγαλύτερη αστυνομική παρουσία στις πανεπιστημιουπόλεις τις επόμενες ημέρες, καθώς και εξέδωσαν μια δήλωση που καταδίκαζε τις ενέργειες του Κινγκ.

«Η βία και οι απειλές δεν είναι ποτέ αποδεκτές ή κατάλληλες. Αυτό το είδος συμπεριφοράς δεν γίνεται ανεκτή από τους μαθητές, τους διδάσκοντες, το προσωπικό, ούτε θα γίνει ανεκτή από γονείς ή επισκέπτες του σχολικού μας τμήματος», έγραψαν.

* * * ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ * * *Το αστυνομικό τμήμα Luray απήγγειλε κατηγορίες στην Amelia Ruffner King, μια 42χρονη…

αναρτήθηκε από Αστυνομικό Τμήμα Luray επί Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2022

ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ: 2χρονος βρήκε το όπλο του θείου στο σακίδιο και αυτοπυροβολήθηκε κατά λάθος στο κεφάλι

Τελικά, το διοικητικό συμβούλιο ψήφισε να αφήσει στους γονείς το αν τα παιδιά τους θα φορούσαν μάσκα στο σχολείο. Ο Κινγκ έγραψε αργότερα μια συγγνώμη στη σχολική επιτροπή, η οποία διαβάστηκε δυνατά στη συνεδρίαση.

«Σε καμία περίπτωση δεν ήθελα να υπονοήσω ότι όλα τα όπλα είναι γεμάτα όπως στα πραγματικά πυροβόλα όπλα, αλλά όλοι οι πόροι που μπορώ να συγκεντρώσω για να βεβαιωθώ ότι τα παιδιά μου θα πηγαίνουν σε σχολεία χωρίς μάσκες», έγραψε. «Ζητώ ειλικρινή συγγνώμη για την κακή επιλογή λέξεων».

Ανά το ανακοίνωση της αστυνομίας , το δικαστήριο απελευθέρωσε τον King με εγγύηση 5.000 δολαρίων, κάτι για το οποίο πολλοί ήταν αναστατωμένοι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Εικόνα μέσω Shutterstock

ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ: Ο διάσημος ράπερ κατηγορείται ότι σκότωσε την κοπέλα του μπροστά στα 3 παιδιά της πριν πυρπολήσει τον εαυτό του

«Ο νόμος του Ταρσόφ απαιτεί μια συγκεκριμένη απειλή επικείμενης βίας προς τους άλλους προκειμένου οι επαγγελματίες ψυχικής υγείας να αναφέρουν», σχολίασε ένας χρήστης. '

'Κυρία. Η απειλή της King πληρούσε όλα αυτά τα κριτήρια, συμπεριλαμβανομένης της τελικής της δήλωσης, «Θα τα λέμε Δευτέρα». Η συγγνώμη της ήταν μόνο επειδή είδε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να ανατινάζονται και φοβόταν τις συνέπειες. Μην της επιτρέψετε να ξεφύγει από αυτό. Αυτή είναι η εγχώρια τρομοκρατία. Τα παιδιά μας παρακολουθούν. Οι ενήλικες που γίνονται βίαιοι με τις μάσκες και τα εμβόλια είναι ο λόγος που τα παιδιά τους στενοχωριούνται. Δεν είναι οι μάσκες, είναι η υστερία και η βία».

Ενώ ένας άλλος χρήστης σχολίασε: «1. Καλό: Συνελήφθη 2. Δεν είναι καλό: Κυκλοφόρησε με ομόλογο 5.000 $ 3. Καλό: οι άνθρωποι [ενημερώθηκαν] για τις τρομοκρατικές απειλές της και γνωρίζοντας ποια είναι, ώστε να μπορούν να την παρακολουθούν. Της κατάσχεσαν τα οικιακά όπλα;;»

Ο R. Kelly κρίθηκε ένοχος για περισσότερες ομοσπονδιακές κατηγορίες για δεύτερη φορά μέσα σε ένα χρόνο

Στις 14 Σεπτεμβρίου, ένα χρόνο αφότου ο τραγουδιστής R&B R. Kelly κρίθηκε ένοχος για πολλαπλές ομοσπονδιακές κατηγορίες, συμπεριλαμβανομένου του εκβιασμού και της σεξουαλικής διακίνησης, ο τραγουδιστής κρίθηκε ένοχος για άλλη μια φορά.

Αυτά τα 100 ονόματα μωρών είναι ο ορισμός της άνεσης

Ρίξτε μια ματιά στα αγαπημένα μας ζεστά και ζεστά ονόματα μωρών που έχουν διαχρονική γοητεία χωρίς να είναι αποπνικτικά.