Μετά από καταγγελίες σχετικά με την «τοξική» κουλτούρα εργασίας, το «The Ellen DeGeneres Show» βρίσκεται υπό εσωτερική έρευνα

Πότε Ελεν ΝτιΤζένερις ξεκίνησε το talk show της, Η εκπομπή της Ellen DeGeneres , το 2003, έγινε γρήγορα μια αγαπημένη εικόνα της ημερήσιας τηλεόρασης. Το σήμα της ήταν όλο γέλιο, χορός και θετικότητα, και είχε απήχηση για περισσότερο από μια δεκαετία. Αλλά πίσω από αυτή την πρόσοψη της καλοσύνης, υποτίθεται ότι συμβαίνει κάτι λιγότερο ευγενικό.

Υπήρξαν φήμες εδώ και χρόνια ότι η DeGeneres ίσως δεν είναι τόσο καλή όσο προβάλλει τον εαυτό της να είναι στην εκπομπή της, και αυτές οι φήμες έφτασαν σε βράσιμο πρόσφατα όταν Το BuzzFeed News δημοσίευσε συνεντεύξεις με αρκετούς νυν και πρώην Έλεν στελέχη που παρουσιάστηκε με ιστορίες κακοποίησης, κακομεταχείρισης και σκληρότητας στο πλατό.

ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ: Η Ellen Degeneres ρωτά την Kris Jenner ποια είναι η αγαπημένη της κόρη και το εγγόνι και εκείνη δεν υποχωρεί να απαντήσει

Η εκπομπή της Ellen DeGeneres Είναι υπό διερεύνηση μετά από ισχυρισμούς για «τοξικό περιβάλλον εργασίας».

Μετά τις καταγγελίες του κοινού για Έλεν «τοξικό περιβάλλον εργασίας», Ανθρωποι Αναφορές παρά μια εσωτερική έρευνα για την εκπομπή διερευνάται εσωτερικά από την ομάδα σχέσεων εργαζομένων της WarnerMedia και μια εταιρεία τρίτου μέρους.

Ποικιλία Αναφορές ότι στελέχη της Telepictures (που παράγει την εκπομπή) και της Warner Bros. Television (που τη διανέμει) έστειλαν ένα σημείωμα στους υπαλλήλους της Ellen εξηγώντας την έρευνα.

Αν και οι φήμες για το εργασιακό περιβάλλον της Ellen και την ίδια την DeGeneres κυκλοφορούσαν εδώ και χρόνια, παρέμειναν απλώς φήμες μέχρι τον Ιούλιο του 2020, όταν το BuzzFeed News δημοσίευσε σχόλια έως τις 11 Έλεν στελέχη του προσωπικού (ένας νυν και 10 πρώην), τα οποία καταγγέλλουν μια σειρά καταχρήσεων και σκληρής συμπεριφοράς στο πλατό.

«Αυτό να είστε ευγενικοί ταύροι*** συμβαίνει μόνο όταν οι κάμερες είναι ανοιχτές. Είναι όλα για επίδειξη», ένας πρώην Έλεν Το προσωπικό είπε στο BuzzFeed News τον περασμένο μήνα. «Ξέρω ότι δίνουν χρήματα σε ανθρώπους και τους βοηθούν, αλλά είναι για επίδειξη».

Η εκπομπή της Ellen DeGeneres Προσωπικό στο 46ο Daytime Awards Emmy Gala στις 5 Μαΐου 2019

Άλλα άτομα που αναφέρονται στο άρθρο μίλησαν για συγκεκριμένα και ανησυχητικά ζητήματα. Ένας ισχυρίστηκε ότι απολύθηκαν επειδή πήραν ιατρική άδεια για να πάνε σε μια μονάδα φροντίδας μετά από απόπειρα αυτοκτονίας. Άλλοι μίλησαν σε ένα εργασιακό περιβάλλον που περιέγραψαν ως ρατσιστικό. Ένας πρώην υπάλληλος ισχυρίζεται ότι ένας ανώτερος συγγραφέας στην εκπομπή της είπε: «Συγγνώμη, ξέρω μόνο τα ονόματα των λευκών που εργάζονται εδώ».

Αρκετοί από τους ανθρώπους με τους οποίους μίλησε το BuzzFeed News έριξαν το μεγαλύτερο φταίξιμο στους παρουσιαστές και τους παραγωγούς, όχι στην ίδια την DeGeneres, αν και τουλάχιστον ένας αισθάνθηκε ότι ο DeGeneres είναι τελικά υπεύθυνος, λέγοντας:

«Αν θέλει να έχει τη δική της εκπομπή και να έχει το όνομά της στον τίτλο της εκπομπής, πρέπει να συμμετάσχει περισσότερο για να δει τι συμβαίνει, νομίζω ότι οι εκτελεστικοί παραγωγοί την περιβάλλουν και της λένε: «Τα πράγματα πάνε τέλεια, όλοι είναι χαρούμενοι. Και απλά το πιστεύει αυτό, αλλά είναι δική της ευθύνη να προχωρήσει πέρα ​​από αυτό».

Λίγο μετά τη δημοσίευση του άρθρου του BuzzFeed News, Έλεν εκτελεστικοί παραγωγοί εκπομπής Εντ Γκλάβιν , Μαίρη Κόνελι , και Άντι Λάσνερ εξέδωσε ανακοίνωση για τις κατηγορίες:

«Κατά τη διάρκεια σχεδόν δύο δεκαετιών, 3.000 επεισοδίων και απασχολώντας πάνω από 1000 μέλη του προσωπικού, προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε ένα ανοιχτό, ασφαλές και χωρίς αποκλεισμούς περιβάλλον εργασίας. Είμαστε πραγματικά συντετριμμένοι και λυπούμαστε που μαθαίνουμε ότι ακόμη και ένα άτομο στην οικογένεια παραγωγής μας είχε μια αρνητική εμπειρία», ανέφερε η δήλωση. «Δεν είναι αυτό που είμαστε και αυτό που προσπαθούμε να είμαστε, ούτε η αποστολή που μας έχει θέσει η Έλεν. Για την ιστορία, η καθημερινή ευθύνη της εκπομπής της Έλεν είναι εντελώς δική μας. Τα λαμβάνουμε όλα αυτά πολύ σοβαρά και συνειδητοποιούμε, όπως μαθαίνουν πολλοί στον κόσμο, ότι πρέπει να τα πάμε καλύτερα, δεσμευόμαστε να τα πάμε καλύτερα και θα τα πάμε καλύτερα».

Η ίδια η DeGeneres δεν έχει μιλήσει ευθέως για τις κατηγορίες για την εκπομπή της. Δεδομένων των ειδήσεων αυτής της έρευνας, ωστόσο, είναι πιθανό ότι σύντομα θα εκδώσει κάποιου είδους δήλωση. Ελπίζουμε σίγουρα να το κάνει.

Μου είπαν ότι το μωρό μου μπορεί να έχει τρισωμία 21 (σύνδρομο Down): Συμβουλή;

Μια μαμά είναι ανήσυχη μετά τη λήψη των αποτελεσμάτων των εξετάσεων που αναφέρουν ότι το αγέννητο μωρό της διατρέχει υψηλό κίνδυνο να έχει τρισωμία 21 (σύνδρομο Down) και αναζητά συμβουλές από άλλες μαμάδες.

30 νόστιμες συνταγές μπλέντερ που δεν είναι smoothies, αλλά είναι εξίσου εύκολες

Βρήκαμε 30 απλές και νόστιμες συνταγές μπλέντερ που πρέπει να έχετε στο χέρι και δεν είναι smoothies. Καθίστε τα σάλια καθώς διαβάζετε αυτή τη λίστα και, στη συνέχεια, κάντε ανάμειξη!