'Κάνεις τη διαφορά': Ο δάσκαλος γίνεται viral αφού μοιράστηκε το παντοπωλείο για πεινασμένο μαθητή

Μπρουκ Γκόινς είναι μια δασκάλα που είναι αφοσιωμένη στο να παρέχει στους μαθητές της. Και αυτό δεν σημαίνει απλώς παροχή σε έναν μαθητή με τις απαραίτητες γνώσεις που χρειάζονται για να επιτύχει ακαδημαϊκά, αλλά σημαίνει επίσης παροχή τροφής όταν είναι πεινασμένος.

Όπως έχει δείξει ξεκάθαρα η Goins με τις ενέργειές της, είναι και πρόθυμη και θέλει να προσφέρει στα παιδιά της με όποιον τρόπο μπορεί. Έτσι, όταν ένας από τους μαθητές της ήρθε στο σχολείο πεινασμένος, έκανε κάτι για αυτό.

Μπορεί να σου αρέσει επίσης : Απλό «παιχνίδι» για να διδάξετε σε μαθητές Γυμνασίου σχετικά με τις συναισθηματικές αποδόσεις αποσκευών Εκπληκτικά αποτελέσματα

Σήμερα έκλαψα στη δουλειά. Όχι επειδή μισώ τη δουλειά μου ή ότι είναι πολύ δύσκολη (είναι πραγματικά). Σήμερα έκλαψα για ένα παιδί,…

αναρτήθηκε από Μπρουκ Γκόινς επί Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2019

Στις 2 Οκτωβρίου, ο Goins πήρε να Facebook να πει ότι έκλαψε στη δουλειά εκείνη τη μέρα. Εξήγησε ότι δεν ήταν επειδή μισούσε τη δουλειά της ή επειδή η δουλειά της είναι «πολύ δύσκολη». Αλλά μάλλον «έκλαψε για ένα παιδί, ένα παιδί που τόσο αθώα μιλούσε για το φαγητό και την έλλειψή του».

Σύμφωνα με τον Goins, ήταν στην τάξη της στις 2 Οκτωβρίου όταν ένας από τους μαθητές της τη ρώτησε αν «η κυρία που βάζει φαγητό στο σακίδιο του ερχόταν» εκείνη τη μέρα. Ο δάσκαλος παραδέχτηκε ότι η ερώτηση την έπιασε απροσδόκητη και είπε στο παιδί ότι δεν ήταν σίγουρη αν ο σύμβουλος καθοδήγησης θα ήταν κοντά γιατί ήταν μια μικρή εβδομάδα.

Nicole Honeywill/ Ξεβιδώστε

Έτσι, σε μια προσπάθεια να βοηθήσει το νεαρό αγόρι, ο Γκόινς ρώτησε «τι ήταν μέσα στην τσάντα που του άρεσε τόσο πολύ». Ο μαθητής είπε στον δάσκαλό του, «αυτά τα μικρά (όπως έκανε ένα μικρό κύκλο με το χέρι του), δεν τα έχουμε σπίτι μου, αλλά όταν τα έχω, μου δίνουν μια ζεστή κοιλιά και με βοηθούν να κοιμηθώ».

Όπως έγραψε ο Goins στο Facebook, η απάντηση του παιδιού την έκανε να το χάσει και «έκλαψε μπροστά σε 20 ανθρωπάκια. Κανένα παιδί δεν πρέπει να πεινάει ποτέ».

«Έστειλα αμέσως ένα μήνυμα στην ομάδα μου, αυτοί είναι οι άνθρωποι που είναι δάσκαλοι. Θυμάστε, ακούγοντας ανθρώπους να λένε ότι ξοδεύουμε όλα τα χρήματά μας στις τάξεις μας; Το ξοδεύουμε για να βεβαιωθούμε ότι τα παιδιά μας έχουν αυτό που χρειάζονται για να πετύχουν και σήμερα αγοράσαμε φαγητό. Ναι, μαζέψαμε τα χρήματά μας και φροντίσαμε αυτό το γλυκό μωρό να έχει σπαγγέτι!»

Η Goins παραδέχτηκε ότι δεν μοιράστηκε την ιστορία της και την ιστορία του μαθητή της στα social media για να κερδίσει τον έπαινο ή την αναγνώριση της. Αλλά ήθελε να το μοιραστεί γιατί θέλει οι γονείς και οι άλλοι μαθητές «να ξέρουν ότι οι δάσκαλοι είναι άνθρωποι, αγαπάμε τα παιδιά σας και θέλουμε το καλύτερο για αυτά. Μερικές μέρες απογοητευόμαστε και νιώθουμε συγκλονισμένοι, αλλά σήμερα κάναμε ό,τι ήταν καλύτερο για ένα παιδί. Θα εμφανιστεί σε μια βαθμολογία δοκιμής; Οχι! Μας ενδιαφέρει; Οχι!'

Τζέρι Γουάνγκ/ Ξεβιδώστε

Μπορεί να σου αρέσει επίσης : Η μόνη έκδοση του 'Old Town Road' που θέλουμε να ακούμε από τώρα και στο εξής είναι αυτή η έκδοση των μαθητών της τρίτης τάξης

Και όταν η ανάρτηση του δασκάλου έγινε viral με πάνω από 25.000 κοινοποιήσεις, ο Goins πρόσθεσε ότι ως αποτέλεσμα της συντριπτικής έκρηξης αγάπης, η ομάδα των δασκάλων που βοήθησαν να αγοράσουν είδη παντοπωλείου για αυτόν τον έναν μαθητή, τώρα ξεκινάει ένα ντουλάπι τροφίμων για άλλα παιδιά στο σχολείο τους που έχουν επίσης ανάγκη από φαγητό στο σπίτι.

Η ίδια έγραψε ότι «οι μαθητές θα μπορούν να πάρουν φαγητό όποτε χρειαστεί! Αν θέλετε να βοηθήσετε, δεχόμαστε δωρεές τροφίμων καθώς και προϊόντα υγιεινής!».

NeONBRAND/ Ξεβιδώστε

Μπορείτε να στείλετε αυτές τις δωρεές στη διεύθυνση: 'ATTN: GOOD PANTRY 164 Jacksboro Elementary School Road, Jacksboro, TN 37757.'

Στη συνέχεια, ο Goins μοιράστηκε ένα κομμάτι ενθάρρυνσης στους άλλους δασκάλους εκεί έξω, οι οποίοι συχνά αναρωτιούνται αν κάνουν πραγματικά τη διαφορά. «Δάσκαλοι, έχετε το κεφάλι ψηλά, ΚΑΝΕΤΕ τη διαφορά! Είμαστε όλοι εξαντλημένοι, αλλά προχωράμε καθημερινά».

Αμήν σε αυτό!

Η Lena Dunham αποκαλύπτει το απίστευτο ταξίδι της στην εξωσωματική γονιμοποίηση

Το κεφάλαιο της Lena Dunham για την εξωσωματική γονιμοποίηση (IVF) έκλεισε πρόσφατα.

5χρονος επιζών από καρκίνο δώρισε 3.000 παιχνίδια στο νοσοκομείο όπου έλαβε θεραπεία

Ο Weston Newswanger, ένας 5χρονος επιζών από καρκίνο, δωρίζει 3.000 παιχνίδια στο ίδιο το νοσοκομείο όπου έλαβε θεραπεία.