Γονείς καταγράφουν τη γέννηση πρόωρου μωρού όταν ο γιατρός χειρίζεται «απρόσεκτα» τις σταγόνες του βρέφος στο κεφάλι της

Οι νέοι γονείς ενός μωρού 3 κιλών μοιράζονται πλάνα από τη στιγμή που ένας γιατρός της έριξε απρόσεκτα ένα από τα νεογέννητα δίδυμα στο κεφάλι της με την ελπίδα ότι δεν θα ξανασυμβεί ποτέ.

Η Monique και ο Derrick Rogers κατέγραφαν τη χαρούμενη στιγμή της γέννησης της Morgan στο νοσοκομείο Chandler στην Αριζόνα, όταν ένας από τους ιατρούς που χειριζόταν το μωρό την άφησε να γλιστρήσει από τα χέρια του.

Την πρώτη φορά που είπε η μητέρα Ειδήσεις 12 το περιστατικό ήταν πολύ τραυματικό και όλοι, συμπεριλαμβανομένου του προσωπικού του νοσοκομείου, λαχάνιασαν για αέρα όταν ο Morgan παραλίγο να πέσει στο πάτωμα.

12 Ειδήσεις

Η Monique είπε:

«Με τραυμάτισε τότε, αλλά το να το ξαναζήσω αυτό δεν ήταν κάτι που ήθελα να κάνω».

Το ζευγάρι δημοσίευσε το βίντεο στο διαδίκτυο για να προειδοποιήσει άλλες οικογένειες για τραυματισμούς κατά τη γέννηση.

Η μητέρα συνέχισε:

«Κανείς δεν μπορεί να σε προετοιμάσει να δεις την αμέλεια, βλέποντάς τους να τη χειρίζονται απρόσεκτα.

Αυτό είναι ένα μωρό. Είναι εύθραυστη. Είναι 3 κιλά, και τη χειρίζεσαι σαν να είναι ένα τσουβάλι με πατάτες, σαν να μην είναι άνθρωπος».

Προειδοποίηση: Το παρακάτω βίντεο περιέχει πλάνα που κάποιοι θεατές μπορεί να βρουν ενοχλητικό.

Δείτε παρακάτω:

Μωρό έπεσε στο κεφάλι στο νοσοκομείο Τσάντλερ

***ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: ΓΡΑΦΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ*** Μια οικογένεια τράβηξε βίντεο από τη στιγμή που μέλη του προσωπικού του νοσοκομείου έριξαν μια από τις δίδυμες κόρες τους στο λεκανοπέδιο του νοσοκομείου μετά τη γέννησή της. Το κοριτσάκι έχει αιμορραγία βλαστικής ουσίας στον εγκέφαλό της, ωστόσο, δεν είστε σίγουροι αν οφείλεται στο ότι έχει χαμηλό βάρος γέννησης ή στο ότι έπεσε. Θέλουν οι άνθρωποι να μοιράζονται αυτό το βίντεο για να 'αποτρέψουν αυτό να συμβεί σε άλλα παιδιά…'ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: https://bit.ly/2Y5yML0CREDIT: Monique and Derrick Rodgers

αναρτήθηκε από Fox 32 Σικάγο την Πέμπτη 2 Μαΐου 2019

είπε ο Ντέρικ KTVK όταν αντιμετώπισε για πρώτη φορά τον γιατρό για το ατύχημα, φέρεται να μην αντέδρασε μέχρι να δει το κλιπ του κινητού. Ο μπαμπάς θυμήθηκε:

«Του έδειξα το βίντεο και έμεινε άφωνος. Δεν είπε τίποτα.'

Η Baby Morgan πέρασε 12 ημέρες στη ΜΕΘ μετά το περιστατικό. Λίγο μετά, ο υπέρηχος αποκάλυψε ότι το παιδί είχε αιμορραγία πρώτου βαθμού.

Ωστόσο, σύμφωνα με ένα OBGYN που δεν σχετίζεται με την υπόθεση, είπε στο KTVK ότι είναι φυσιολογικό για ένα παιδί που γεννιέται πρόωρα να υποφέρει από την ιατρική πάθηση.

12 Ειδήσεις

Την Πέμπτη, το Περιφερειακό Ιατρικό Κέντρο Dignity Health Chandler είπε στο KTVK ότι δεν είναι σε θέση να σχολιάσουν την υπόθεση λόγω των νόμων περί απορρήτου, αλλά εξέδωσε την ακόλουθη δήλωση:

Η ασφάλεια των ασθενών μας και των οικογενειών τους είναι πάντα το κύριο μέλημά μας. Η ιατρική ομάδα στο Περιφερειακό Ιατρικό Κέντρο Dignity Health Chandler λαμβάνει αυτό το θέμα εξαιρετικά σοβαρά και εργάζεται για τη διεξαγωγή μιας ολοκληρωμένης επισκόπησης.

Η Monique είπε: «Ήθελα απλώς να μάθει ο κόσμος τι συνέβη στο μωρό μου».

Αυτή πρόσθεσε:

«Ως μητέρα, υποτίθεται ότι είσαι εκεί για να την προστατεύεις και ένιωσα ότι δεν ήμουν εκεί για να την προστατέψω όταν γεννήθηκε».

Σύμφωνα με τραυματισμό κατά τη γέννηση στατιστική , χρειάζεται μόνο ένα λάθος για να μεταμορφώσεις ένα υγιές παιδί σε παιδί που υποφέρει από αναπηρίες για μια ζωή.

Δείτε το παρακάτω βίντεο:

Η Lena Dunham αποκαλύπτει το απίστευτο ταξίδι της στην εξωσωματική γονιμοποίηση

Το κεφάλαιο της Lena Dunham για την εξωσωματική γονιμοποίηση (IVF) έκλεισε πρόσφατα.

5χρονος επιζών από καρκίνο δώρισε 3.000 παιχνίδια στο νοσοκομείο όπου έλαβε θεραπεία

Ο Weston Newswanger, ένας 5χρονος επιζών από καρκίνο, δωρίζει 3.000 παιχνίδια στο ίδιο το νοσοκομείο όπου έλαβε θεραπεία.