Επιστροφή παιδί! 35 χαμένα ονόματα αγοριών που επέστρεψαν στα charts

Οι τάσεις για τα ονόματα των μωρών είναι πάντα ρευστές. Τα ονόματα έρχονται και φεύγουν από τα κορυφαία ονόματα που το Διοίκηση Κοινωνικής Ασφάλισης τηρεί αρχεία για κάθε έτος. Η SSA δημοσίευσε πρόσφατα τα ευρήματά της από το 2020 και συγκλονιστήκαμε όταν είδαμε τόσα πολλά ονόματα να επιστρέφουν στη λίστα μετά από χρόνια απροσεξίας. Αυτά τα όμορφα ονόματα αποκτούν νέα λάμψη και δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ενθουσιασμένοι!

Το 2020, 176 ονόματα αγοριών επέστρεψαν στα charts. Μερικά ήταν σχετικά δημοφιλή προτού πέσουν σε αχρηστία, ενώ άλλα είναι απλώς περιστασιακά λάθη στα δεδομένα. Το μεγαλύτερο κενό για ονόματα για αγόρια ήταν το Arvi, το οποίο ηχογραφήθηκε τελευταία φορά το 1921. Έτσι, για σχεδόν 100 χρόνια αυτό το όνομα είχε ουσιαστικά πέσει από τα charts και από το μυαλό των γονιών. Είμαστε ενθουσιασμένοι που μοιραζόμαστε μαζί σας τα αγαπημένα μας που επιστράφηκαν πρόσφατα! Εδώ είναι 35 ονόματα για αγόρια που επέστρεψαν και πιστεύουμε ότι πρέπει να συνεχίσουν να ανεβαίνουν στους πίνακες δημοτικότητας.

Ο Ρόρικ

Το Roric είναι ένα εξαιρετικά κουλ ακούγεται όνομα που έχει γερμανικές ρίζες και είναι μια μορφή του Roderick. Το όνομα δεν είχε χρησιμοποιηθεί ευρέως από τη δεκαετία του 1970 και είμαστε στην ευχάριστη θέση να δούμε ότι τόσο ο Roric όσο και ο ξάδερφός του που γράφεται εναλλακτικά, ο Rorik κερδίζουν ξανά δημοτικότητα. Το όνομα σημαίνει «διάσημος κυβερνήτης».

Μίλνερ

Το Milner είναι ένα επώνυμο που κάποτε δόθηκε συχνά ως πρώτο. Το όνομα δεν είχε μπει στα charts από το 1922, αλλά επιστρέφει τώρα! Milner είναι ένα αγγλικό επαγγελματικό όνομα που αναφερόταν σε κάποιον που εργαζόταν σε ένα μύλο.

Καρούζο

Όπως και ο Μίλνερ, ένα άλλο όνομα που έχει χάσει την εύνοια από τη δεκαετία του 1920 είναι ο Καρούζο. Αυτός ο όμορφος ιταλικός κλασικό σημαίνει 'κοντοκομμένο' όπως στα μαλλιά. Το όνομα χρησιμοποιήθηκε επίσης με τη γενικότερη έννοια ως «αγόρι» ή «παλικάρι» και χρησιμοποιείται από τον Μεσαίωνα. Οι μεσαιωνικοί νέοι της μόδας φορούσαν μερικές φορές τα μαλλιά τους πολύ πιο κοντά από ό,τι ήταν το κυρίαρχο στυλ που τους χάριζε το παρατσούκλι.

Άρτσι

Ο Archie έπεσε από το Top 1000 στις ΗΠΑ στα τέλη της δεκαετίας του '80 χάρη στον χαρακτήρα Archie Bunker με τον οποίο οι γονείς δεν ήθελαν να συνδέονται τα μικρά τους αγόρια. Ευτυχώς, Μέγκαν Μαρκλ και Πρίγκιπας Χάρι έφερε το όνομα από την αφάνεια για τους Αμερικανούς γονείς (το όνομα ήταν δημοφιλές στο Ηνωμένο Βασίλειο για σχεδόν έναν αιώνα). Αυτό το γερμανικό όνομα σημαίνει «πραγματικά γενναίος».

Άρτι

Αν ο Archie σας τρίψει με λάθος τρόπο, θα μπορούσατε πάντα να πάτε με τον πολύ λιγότερο δημοφιλή Artie. Ενώ οι περισσότεροι γονείς προτιμούν να χρησιμοποιούν το Artie ως α παρατσούκλι για τον Άρθουρ, ο Άρτι έχει αρχίσει να επιλέγεται ως δεδομένος για άλλη μια φορά. Ο Άρτι μοιράζεται τις κελτικές ρίζες και το νόημά του με τον Άρθουρ και σημαίνει «πραγματικά γενναίος».

Υφάσματα

Το Tyger ήταν ένα όνομα που γνώρισε μια βραχύβια έκρηξη δημοτικότητας στις αρχές της δεκαετίας του 1990 πριν πέσει από τα charts το 2001. Είναι πίσω μωρό μου! Το Tyger είναι μια διασκεδαστική παραλλαγή του Tiger, φυσικά, που κάποτε θεωρούνταν μόνο ως ψευδώνυμο. Χάρη σε Τάιγκερ Γουντς , οι γονείς είδαν αυτό το όνομα ως πιθανότητα. Είμαστε χαρούμενοι που ο Tyger επέστρεψε στις επιχειρήσεις.

Έλιο

Το ιταλικό όνομα Elio απολαμβάνει τη στιγμή του στον ήλιο στη Γαλλία, όπου είναι ένα από τα κορυφαία 250 ονόματα. Εδώ, το όνομα έχει πάρει σιγά σιγά τα τελευταία χρόνια. Το 2004, η επίσημη μορφή, ο Eliodoro είχε μια σύντομη εμφάνιση και τώρα, ο Elio είναι η προτιμώμενη παραλλαγή αυτού του ψευδώνυμου. Το όνομα προέρχεται από τον Έλληνα θεό Ήλιο, Ήλιο.

Lewa

Χάρη στην επιστροφή του ονόματος Louis, της αγγλικής παραλλαγής της ορθογραφίας, επέστρεψε και ο Lewie. Ο Louis είναι ένα από τα κορυφαία 250 ονόματα στις ΗΠΑ. Ο Lewie δεν είχε μπει στα charts από τη δεκαετία του 1970. Προβλέπουμε ότι ο Louis θα παραμείνει η προτιμώμενη ορθογραφία του ονόματος για το εγγύς μέλλον. Το όνομα έχει γαλλική προέλευση και σημαίνει «διάσημος πολεμιστής».

Nielsen

Η προέλευση του Nielsen προέρχεται από τα δανικά μέσω των ολλανδικών και είναι μια παραλλαγή του Nicholas και του Cornelius. Εάν αναζητάτε ένα όνομα τέλεια Scandi με νικηφόρα πινελιά, δεν θα μπορούσατε να τα πάτε καλύτερα από τη Nielsen. Το όνομα ήταν για τελευταία φορά δημοφιλές στις ΗΠΑ στις αρχές της δεκαετίας του 1990. Τώρα, οδεύει προς μια επιστροφή. Το όνομα σημαίνει «νίκη του λαού».

Αλφόνσος

Το Alphonsus είναι μια λατινοποιημένη μορφή ενός ονόματος που χρησιμοποιείται καλά στην Ιταλία και την Ισπανία. Το όνομα ακούγεται μερικές φορές, παραδόξως, στην Ιρλανδία. Είναι μια μορφή του Alfonso που σημαίνει «ευγενής και έτοιμος». Όπως πολλά ονόματα σε αυτή τη λίστα, αυτό το όνομα ήταν αγαπημένο στη δεκαετία του 1970 πριν πέσει από αχρηστία.

Βονιφάτιος

Ένα αρχαίο όνομα με ιερά και παπικά Ο Βονιφάτιος έχει ρίζες στα λατινικά και σημαίνει «τυχερός» ή «καλή μοίρα». Αυτό το όνομα δεν είχε απολαύσει το παιχνίδι από τη δεκαετία του 1930 στις ΗΠΑ. Επέστρεψε και έτοιμο να λάμψει για άλλη μια φορά.

Πέννα

Το Quill είναι ένα αγγλικό επαγγελματικό όνομα και μια μορφή ιρλανδικού επωνύμου. Μπορεί να είναι μια συντομευμένη μορφή Quillian, Quillan ή Quiller. Το Quillian είχε τις καλύτερες εμφανίσεις του στις ΗΠΑ το 1971. Το Quill πρόκειται να ξεπεράσει τη δημοτικότητά του καθώς οι γονείς θεωρούν ότι είναι μια ελκυστική επιλογή ουδέτερη ως προς το φύλο. Το όνομα σημαίνει «γραφέας» ή «μικρό».

Φλορίνι

Όποιος θέλει ένα όνομα εμπνευσμένο από Η Πριγκίπισσα Νύφη ? Δεν είναι απλώς ένα όνομα για τη χώρα του παραμυθιού, το Florin έχει μια γοητεία του παλιού κόσμου και κάνει ξανά πάταγο αφού έπεσε από τα charts για σχεδόν τριάντα χρόνια. Το όνομα έχει γαλλική και ρουμανική προέλευση και έχει την ίδια ρίζα με το «λουλούδι».

ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ: 25 Ονόματα μωρών με ωραία λουλούδια για αγόρια που σφύζουν από ζωή

μετρώ

Πέρασαν εκατό χρόνια, αλλά δείτε ποιος επέστρεψε! Το Arvi είναι ένα όνομα που είναι δημοφιλές σε πολλές γλώσσες και παραδόσεις. Μια αρχαία εβραϊκή λέξη που χρησιμοποιήθηκε για να περιγράψει τους κατοίκους της Αραβίας, ένα τοπωνύμιο και ένα όνομα που σημαίνει «ειρήνη» στην Ινδία και ένα όνομα που σημαίνει «γλυκό νερό» στις σκανδιναβικές χώρες, το Arvi είναι μια κοσμική επιλογή!

Dermot

Ο Dermot καβαλάει το Κέλτικο κύμα ονομάτων που νιώθεις δημοφιλείς επιλογές όπως ο Λίαμ και ο Κόνορ. Το Dermot είναι μια ιρλανδική μορφή του Diarmaid, ένα όνομα που σημαίνει 'απαλλαγμένο από φθόνο'. Το όνομα Dermot έφερε αρκετούς πρώτους βασιλιάδες και αρκετούς αγίους, καθώς και τον μυθικό βασιλιά της Tara. Επίσης, το θρυλικό Diarmaid (προφέρεται ΕΛΑΦΙΑ-με ), μέλος του συγκροτήματος των Finn MacCool, είχε ένα σημάδι στο πρόσωπό του που έκανε τις γυναίκες να τον ερωτευτούν ακαριαία και παράφορα. Τι λέτε για αυτό;

Slade

Το Slade είναι ένα αγγλικό όνομα που σημαίνει 'από την κοιλάδα'. Αυτό το όνομα μπήκε στα 1000 κορυφαία πιο πρόσφατα το 2007, προτού φύγει γρήγορα από τη λίστα. Τώρα, το όνομα είναι σε άνοδο για άλλη μια φορά. Αγαπάμε αυτό το όνομα της φύσης που παραπέμπει σε εικόνες σκιερών γυαλιών.

Ματθαίος

Ενώ θα βρείτε τους Matteo, Mateo και Matias στα κορυφαία 1000, το Scandi-form του ονόματος, ο Matheo μόλις τώρα ανακαλύπτεται εκ νέου στις ΗΠΑ. Το Matheo είναι ένα από τα top 100 ονόματα στη Γαλλία και έρχεται με το υπέροχο ψευδώνυμο Theo χωρίς τις αποσκευές του Theodore. Ο Matheo έχει την ίδια ρίζα με τον Matthew και σημαίνει «δώρο του Θεού».

Κορνήλιος

Ο Cornelius ήταν σταθερά στους 1000 κορυφαίους έως το 2008. Ήταν ένα όνομα στα Top 300 μέχρι το 1932. Το όνομα πήρε πάνω από μια δεκαετία μακριά, αλλά τώρα επανέρχεται στη ζωή. Cornelius είναι ένα σεβαστό λατινικό όνομα που χρησιμοποιήθηκε στην Καινή Διαθήκη. Ανήκε σε πάπα και άγιο του τρίτου αιώνα. Κορνήλιος σημαίνει «κέρατο».

Στιούαρτ

Το Stuart είναι ένα αρχαίο βασιλικό όνομα της Σκωτίας που είχε μια σύντομη τάση στην Αμερική του μέσου αιώνα. Τώρα, το όνομα ανεβαίνει σιγά-σιγά για άλλη μια φορά, αλλά δεν έχει μπει ακόμη στις 1000 κορυφαίες. Αυτό το σκωτσέζικο όνομα σημαίνει «συνοδός». Απλώς πείτε 'steward' με σκωτσέζικη προφορά και θα το καταλάβετε.

ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ: 25 χαμένα ονόματα κοριτσιών που επιστρέφουν μετά από δεκαετίες αχρηστίας

Γκάρεθ

Ο Γκάρεθ, το όνομα ενός σεμνού και γενναίου ιππότη στην αυλή του βασιλιά Αρθούρου, κάνει μια ευαίσθητη, τρυφερά ελκυστική επιλογή, που χρησιμοποιείται περισσότερο στην πατρίδα του την Ουαλία παρά οπουδήποτε αλλού. Ωστόσο, οι γονείς στις ΗΠΑ αρχίζουν να απολαμβάνουν τις χάρες του ως εναλλακτική λύση στον Γκάρετ. Το Ουαλικό όνομα σημαίνει «ευγενικό».

Zev

Ένα εβραϊκό κλασικό, Zev είναι ένα σύντομο και γλυκό όνομα που σημαίνει 'λύκος'. Το όνομα έφτασε σε χαμηλό σημείο τη δεκαετία του 1960, αλλά έκτοτε βρίσκεται σε πολύ αργή, σταθερή άνοδο. Είναι πλέον πιο δημοφιλές στις ΗΠΑ από ποτέ και αναμένουμε αυτό το όνομα να συνεχίσει την άνοδό του.

Λούθηρος

Κάποτε περιοριζόταν στους ευαγγελικούς προτεστάντες που τιμούσαν τον εκκλησιαστικό μεταρρυθμιστή και θεολόγο Μάρτιν Λούθηρο, τον ηγέτη της προτεσταντικής επανάστασης. Στους πιο πρόσφατους χρόνους ευνοήθηκε από γονείς που επιθυμούσαν να τιμήσουν τον ήρωα των πολιτικών δικαιωμάτων Μάρτιν Λούθερ Κινγκ Τζούνιορ. Ο Λούθερ ήταν ένα όνομα στα Top 100 στις αρχές του περασμένου αιώνα, αλλά έπεσε από τη λίστα στις αρχές της δεκαετίας του 1990. Αυτό το γερμανικό όνομα επιστρέφει! Σημαίνει «λαός του στρατού».

Ολιβιέ

Το Oliver ήταν το τρίτο πιο δημοφιλές όνομα για αγόρια το 2019. Χάρη στην πανταχού παρουσία του, οι γονείς που αγαπούν το όνομα αναζητούν εναλλακτικές λύσεις και η γαλλική μορφή Olivier κάνει το κόλπο! Ο Ολιβιέ, όπως και ο Γαλλικός ομόλογός του, ο Όλιβερ σημαίνει «ελαιόδεντρο». Προτιμάμε τον Olivier.

Ισμαήλ

Ο Ishaan και ο Ismael μπήκαν στο top 1000 πρόσφατα και δεν είναι τα μόνα Ishname που τραβούν την προσοχή των γονιών. Το κλασσικό αραβικός και Ισπανικά μορφή, ο Ισμαήλ ανεβαίνει ξανά. Στα εβραϊκά, το όνομα σημαίνει «ο Θεός θα ακούσει».

Βόμβος

Το Buzz επέστρεψε στην εύνοια για πρώτη φορά από το 1996. Αυτό το ψευδώνυμο που εφευρέθηκε από τους Αμερικανούς θα μπορούσε να δει την πιο δημοφιλή χρονιά του τα επόμενα δύο χρόνια.

Συνεχής

Η Constant απολαμβάνει για άλλη μια φορά την εύνοια μετά την πτώση από τη μόδα το 1995. Το όνομα είναι γαλλικής καταγωγής και παραδοσιακά δίνεται στα αγόρια. Σημαίνει «σταθερός».

Φήστος

Από το 2003 το όνομα Φήστος δεν είχε τόση εύνοια. Το όνομα είναι φυσικά λατινικής προέλευσης και σημαίνει «χαρούμενο» και «εορταστικό».

Θεοδωρικός

Έχουν περάσει πάνω από τριάντα χρόνια από τότε που ο Theodoric έπεσε από τον χάρτη. Χαιρόμαστε που αυτό το κλασικό, γερμανικό όνομα επέστρεψε στα μήκη κύματος των γονιών. Το όνομα σημαίνει «κυβερνήτης του λαού».

Κιβωτός

Ένα βιβλικό όνομα λέξης που αναφέρεται είτε στο πλοίο που κατασκεύασε ο Νώε είτε στην Κιβωτό της Διαθήκης. Αυτό το όνομα ήταν για τελευταία φορά στους επιδρομείς γονέων το 1987. Επέστρεψε, μωρό μου!

Adamo

Μια απαλή παραλλαγή εβραϊκών ονομάτων που μας φέρνει, Adam, Adamo σημαίνει «γιος της κόκκινης γης». Ήταν τελευταία φορά δημοφιλές το 2000.

Σε μένα

Ο Kwami είναι ένα από τα ονόματα που δημιούργησαν αυτή τη λίστα που προέρχεται από την Γκάνα. Το όνομα σημαίνει «γεννημένος την Κυριακή». Τελευταία φορά είδε εύνοια το 1996.

Ράινχαρτ

Το Reinhart είναι ένα γερμανικό όνομα που ήταν για τελευταία φορά δημοφιλές εδώ το 2005. Μετά από σχεδόν 20 χρόνια άδειας, επέστρεψε. Το όνομα σημαίνει «σοφός στρατός».

Walsh

Το Walsh είναι ένα όνομα σκωτσέζικης προέλευσης που σημαίνει «ξένος» ή «ξένος». Ήταν για τελευταία φορά ωραίο για παιδιά το 1994. Χαιρόμαστε που αυτό το όνομα που ακούγεται συχνά ως επώνυμο έχει πάρει το όνομά του.

Ανδρελ

Μια επιλογή ουδέτερη ως προς το φύλο σήμερα που κάποτε χρησιμοποιήθηκε μόνο για κορίτσια, η Andrel είναι ελληνικής καταγωγής και σημαίνει «δυνατός και αντρικός». Τελευταία φορά μπήκε στις κορυφαίες λίστες το 2002. Καλώς ήρθατε πίσω!

ΜΠΟΡΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ: 25 άγνωστα βρετανικά ονόματα μωρών για αγόρια που πρέπει να υιοθετήσουν οι Αμερικανοί

Φιτζ

Ο Φιτζ είχε μια στιγμή στο γύρισμα του 20ού αιώνα. Είναι η ωραία συντομευμένη μορφή οποιουδήποτε αριθμού Σκωτσέζικων επωνύμων, συμπεριλαμβανομένων των Fitzgerald, Fitzpatrick, Fitzroy και Fitzwilliam. Όπως και ο Mac, αυτό το όνομα έχει μια απλή κομψότητα. Εάν η τάση ισχύει, αυτό το όνομα θα είναι στα 1000 κορυφαία ονόματα τα επόμενα χρόνια.

Ορίστε! 35 ξεχασμένα ονόματα μωρών για αγόρια που είναι έτοιμα να κάνουν μια τεράστια επιστροφή. Μας αρέσουν αυτά τα υπέροχα ονόματα και ελπίζουμε να σας ενέπνευσαν να σκεφτείτε έξω από τα κορυφαία 1000 ονόματα που έχουν παραμεληθεί την τελευταία δεκαετία.

Η Lena Dunham αποκαλύπτει το απίστευτο ταξίδι της στην εξωσωματική γονιμοποίηση

Το κεφάλαιο της Lena Dunham για την εξωσωματική γονιμοποίηση (IVF) έκλεισε πρόσφατα.

5χρονος επιζών από καρκίνο δώρισε 3.000 παιχνίδια στο νοσοκομείο όπου έλαβε θεραπεία

Ο Weston Newswanger, ένας 5χρονος επιζών από καρκίνο, δωρίζει 3.000 παιχνίδια στο ίδιο το νοσοκομείο όπου έλαβε θεραπεία.