Έφτασε μια νέα γενιά σύνθετων ονομάτων κοριτσιών

Ποια είναι τα σύνθετα ονόματα κοριτσιών; Αυτά είναι απλά δύο ονόματα που έχουν συνδυαστεί σε ένα, ακόμα καλύτερο όνομα. Για χρόνια, η Anne και η Mary ήταν οι βάσεις αυτών των ονομάτων φέρνοντάς μας τα κλασικά σύνθετα ονόματα όπως Ανεμάρι και Αννα Μαρία . Αλλά, ίσως είναι καιρός για τους νέους γονείς να ξανασκεφτούν αυτούς τους κλασικούς συνδυασμούς και να δοκιμάσουν μερικούς νέους για μια νέα γενιά σύνθετων ονομάτων που αισθάνονται πιο υπέροχα, πιο φρέσκα και πολύ πιο διασκεδαστικά. Οι σπουδαίοι άνθρωποι στη βάση δεδομένων ονομάτων μωρού, Nameberry έχουν συγκεντρώσει τα νέα παιδιά στο μπλοκ σύνθετων ονομάτων που έχουν αρχίσει να χρησιμοποιούν οι γονείς τα τελευταία χρόνια.

Μερικοί νεοφερμένοι περιλαμβάνουν Aubriella και Novalee και οι δύο αυτές επιλογές βρίσκονται τώρα σταθερά US top-1000 πιο δημοφιλή ονόματα για κορίτσια . Μοιράστηκαν τα ευρήματά τους, καθώς και μερικές προτάσεις που κάνουν οι νέοι γονείς για κοριτσάκια σήμερα. Εάν ενδιαφέρεστε για μια γοητευτική ονομασία για την κόρη σας, ένα σύνθετο όνομα κοριτσιού θα μπορούσε να είναι η μοναδική απάντηση για την οικογένειά σας. Ρίξτε μια ματιά σε μερικές από αυτές τις υποβλητικές και χαριτωμένες επιλογές!

Annelore

Annelore είναι ένα σύνθετο γερμανικό όνομα για κορίτσια που ήταν δημοφιλές στη χώρα πολύ πίσω στη δεκαετία του 1940. Κατά τα άλλα, ακούγεται αρκετά φρέσκο ​​και νέο. Είναι μια παραλλαγή του Hannalore (που είναι επίσης εξαιρετικό). Το όνομα αποτελείται από την Άννα και την Ελεονόρα. Έτσι, μπορείτε να πάρετε αυτό το όνομα να σημαίνει «χάρη» και «Ο Θεός είναι το φως μου».

Bellerose

Bellerose στην πραγματικότητα ονομάζει μια όμορφη γειτονιά στη Νέα Υόρκη και έχει δύο από τις σύνθετες ρίζες ονομάτων που αναζητούν πραγματικά οι γονείς σήμερα. Έχουμε το Belle και το Rose μαζί με την έννοια του 'όμορφο τριαντάφυλλο'. Το Nameberry προτείνει επίσης παραλλαγές αυτού του ονόματος, Bellarose και Μπελαρόζα . Εάν θέλετε μια πιο καθιερωμένη σύνθετη ονομασία που να είναι παρόμοια, δοκιμάστε Ρόζαμπελ ή Ομορφο τριαντάφυλλο .

Belphoebe

Belphoebe είναι στην πραγματικότητα μια λογοτεχνική σύνθετη ονομασία που προέκυψε πριν από περίπου εκατοντάδες χρόνια. Η ονομασία δημιουργήθηκε από Έντμουντ Σπένσερ τον 16ο αιώνα για έναν χαρακτήρα στο ποίημά του Η Νεράιδα Βασίλισσα . Παρά το γεγονός ότι είναι παλιό, θερμαίνεται για πρώτη φορά ως δεδομένο όνομα σήμερα. Φυσικά, αυτό το όνομα είναι ένας συνδυασμός της Belle και της Phoebe δίνοντας σε αυτό το όνομα τη σημασία του «όμορφη, λαμπερή».

Daylily

Daylily είναι ένα όμορφο όνομα λουλουδιών που ενημερώνει ορισμένες παλιότερες επαναλήψεις όπως Νούφαρο , Tigerlily , και Καλαλίλι (αν και, θα πρέπει να τα λάβετε υπόψη και αυτά αν σας αρέσει). Είναι ένα από τα πιο απλά σύνθετα ονόματα κοριτσιών και δεν αφήνει λίγα στη φαντασία για το ποια είναι η σημασία του.

Ελεοδώρα

Πόσο εξαιρετική είναι η σύνθετη ονομασία Ελεοδώρα ήχος? Θα τολμούσαμε να πούμε πραγματικά, πραγματικά εξαιρετικό! Η Eleanor και η Theodora είναι τόσο καθιερωμένα ονόματα για κορίτσια που είναι απορίας άξιο πόσο μαγικό ακούγεται η σύνθεση των δύο μαζί. Για αυτό το όνομα, έχετε τη σημασία «δώρο του Θεού». Επίσης, πρέπει να σας πούμε ότι έχετε την επιλογή σας όταν πρόκειται για ένα ψευδώνυμο για την Eleodora: Ντόρα, Έλλη, Ελ, Λέο κ.λπ.

Evaluna

Το κλασικό συναντά το trendy με τον συνδυασμό Eva και Luna. Evaluna είναι παρόμοιο με το πανευρωπαϊκό όνομα Evalina, αλλά το στοιχείο Luna το ενημερώνει πραγματικά. Για αυτό το όνομα, παίρνετε την υπέροχη σημασία 'φεγγάρι ζωής'. Δεν είναι κακό, σωστά; Πιστεύουμε επίσης ότι ένα διασκεδαστικό πράγμα θα ήταν να αντιστρέψουμε το σύνθετο όνομα έτσι είναι Λούνεβα .

Graceland

Γκρέισλιν έχει γίνει ένα εξαιρετικά δημοφιλές σύνθετο όνομα κοριτσιού και είναι πιο δημοφιλές από όσο νομίζουν οι περισσότεροι επειδή οι γονείς συλλαβίζουν το όνομα με δύο διαφορετικούς τρόπους. Εμπνευσμένοι από την Gracelyn, πιστεύαμε ότι οι λάτρεις της μουσικής θα εκτιμούσαν τη Graceland που λειτουργεί χάρη σε καθιερωμένα ονόματα όπως η Ιρλανδία και η Ολλανδία που ανοίγουν το δρόμο.

Idabel

Idabel έχει ένα πολύ χαριτωμένο δαχτυλίδι. Είναι μέρος Ida και μέρος Belle ή είναι μέρος Ida και μέρος Mabel; Εσύ πρέπει να αποφασίσεις. Το παλιομοδίτικο αλλά φανταστικό Ida είναι ένα όνομα γερμανικής προέλευσης που σημαίνει «εργατικό». Belle σημαίνει «όμορφη» και Mabel σημαίνει «αγάπητη». Ακριβώς ολόπλευρη καλοσύνη ανεξάρτητα από το πώς το κόβεις. Πιστεύουμε επίσης ότι οι παραλλαγές σύνθετων ονομάτων όπως Idabelle ή Idabella αξίζει να εξεταστούν.

Lilivere

Lilivere παίρνει την κατάληξη της ουαλικής ονομασίας Guinevere που έχει ήδη μαγική αίσθηση και τη συνδυάζει με το υπέροχο όνομα λουλουδιών Lili. Η ρίζα του Guinevere σημαίνει «λευκή σκιά», οπότε μαζί, η σημασία του ονόματος θα μπορούσε να είναι «κρίνος, λευκή σκιά». Αυτό είναι τουλάχιστον ενδιαφέρον! Σας ενθαρρύνουμε να δοκιμάσετε αυτό το '-vere' που τελειώνει και με άλλα ονόματα!

Μαρισόλ

Μαρισόλ είναι το γοητευτικό, ισπανικό σύνθετο όνομα των ονείρων σας. Συνδυάζει τη Maria de la Soledad σε έναν βελτιωμένο γόη. Αυτό το όνομα σημαίνει «Μαρία της μοναξιάς» και αναφέρεται στην Παναγία — την Παναγία της Μοναξιάς. Το Marisol είναι η πιο δημοφιλής σύνθετη ονομασία στις ΗΠΑ σήμερα! Δεν μπορούμε να το χορτάσουμε.

Marylark

Παρά τα όσα είπαμε ότι τα σύνθετα ονόματα της Μαρίας είναι παλιάς σχολής, μπορείτε ακόμα να βρείτε νέες δυνατότητες για αυτό το όνομα. Μας αρέσει Marylark που ακούγεται σαν να περιγράφεις ένα απολαυστικά χαρούμενο (εύθυμο) πουλί. Πιστεύουμε επίσης ότι οι συνδυασμοί της φύσης λειτουργούν καλύτερα με τη Mary σήμερα όπως Maryfleur ή Maryflora .

ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ: 35 προς τα πίσω ονόματα μωρών για κορίτσια που περιέχουν λέξεις, ονόματα και κρυφές έννοιες αντίστροφα

αγαπητός

αγαπητός είναι μια τεράστια επιτυχία στην Ολλανδία σήμερα. Μάλιστα, πέρυσι, κατατάχθηκε ως το 16ο πιο δημοφιλές όνομα για κοριτσάκια εκεί. Αυτό το σύνθετο όνομα είναι απλώς ένας συνδυασμός Marie plus Louise. Ανοίγει τον δρόμο της πολιτείας ως Barron και Τέσα Χίλτον πρόσφατα το επέλεξαν για την κόρη τους. Επίσης εξαιρετική είναι η δανική μορφή του ονόματος, Μικρό .

ελιά

Ένα βιβλικό τοπωνύμιο, ελιά κατά σύμπτωση είναι μια σύνθετη ονομασία που συνδυάζει Olivia και Violet. Για όσους αναζητούν ονόματα φύσης που μπορούν επίσης να συνδυαστούν, το Olivet θα μπορούσε να είναι το νικητήριο εισιτήριο. Με τη δημοτικότητα τόσο για την Olivia όσο και για τη Violet σήμερα, το Olivet θα μπορούσε να είναι η τέλεια εναλλακτική σας.

Pennylane

«Η Penny Lane είναι στα αυτιά μου και στα μάτια μου…» λέει το παλιό πρότυπο των Beatles «Penny Lane». Σκεφτήκαμε γιατί να μην τα συνδυάσουμε και να βρούμε ένα όνομα που θα απολαύσουν οι λάτρεις της μουσικής; Η Penny Lane μπορεί να είναι ένας δρόμος στο Λίβερπουλ της Αγγλίας, αλλά Pennylane ακούγεται απολύτως συναρπαστικό ως σύνθετο όνομα για κορίτσια. Αυτή η ασυνήθιστη επιλογή στην πραγματικότητα χρησιμοποιείται με φειδώ στις ΗΠΑ από το 2008.

Ποσιάννα

Εμπνευσμένο από τον χαρακτήρα του παιδικού βιβλίου, Πολυάννα , σκεφτήκαμε τον συνδυασμό του Ποσιάννα θα μπορούσε να είναι μια ενημερωμένη σύνθετη μορφή. Είναι λίγο ανθισμένο, αλλά τουλάχιστον δεν συνοδεύεται από τις αποσκευές που κάνει η Pollyanna, καθώς χρησιμοποιείται ως λέξη για να περιγράψει ανθρώπους με μια υπερβολικά αισιόδοξη άποψη για τη ζωή. Το Posy είναι ένα αγγλικό όνομα που σημαίνει «ένα μάτσο λουλούδια» και η Άννα είναι το παλιό πρότυπο εδώ.

Rosemay

Αν διαβάζεις Δενδρολίβανο , δώστε μια δεύτερη ματιά σε αυτήν την ιδιόμορφη εναλλακτική. Rosemay είναι μια ενημερωμένη σύνθετη ονομασία που πιθανότατα θα συγχέεται με το Rosemary συχνά. Αλλά, αν αυτό δεν σας αποθαρρύνει, βρίσκουμε ότι η Rosemay έχει πολλές αρετές. Θα μπορούσε να είναι η τέλεια επιλογή για ένα μωρό του Μαΐου ή θα μπορούσατε ακόμη και να το χρησιμοποιήσετε ως μοναδικό μεσαίο όνομα.

Στελμαρία

Στελμαρία είναι μια άλλη λογοτεχνική επιλογή από την οποία αντλήσαμε Τα σκοτεινά υλικά του . Το όνομα Lyra έχει εκραγεί σε δημοτικότητα πρόσφατα, αλλά το Stelmaria παραμένει αγνοημένο. Στο βιβλίο, η Stelmaria είναι η λεοπάρδαλη του χιονιού του Λόρδου Asriel. Είναι μια πολύχρωμη επιλογή που συνδυάζει τη Στέλλα και τη Μαρία. Η Στέλλα πιθανότατα θα προσελκύσει τους λάτρεις της φύσης καθώς σημαίνει «του δάσους». Πιστεύουμε επίσης ότι το αντίστροφο λειτουργεί τόσο καλά όσο και μέσα μαριστέλα .

Αληθώς

Αληθώς είναι το σπάνιο, αγγλικό όνομα λέξης που οι περισσότεροι γονείς παραβλέπουν σήμερα. Πράγματι σημαίνει «πραγματικά». Αλλά, αυτό το όνομα μπορεί επίσης να θεωρηθεί σύνθετο της Βέρας και της Έμιλυ ή της Βέρας και του Κρίνου. Λειτουργεί επειδή είναι παρόμοιο με το Verity ή το Cecily. Το Vera είναι ένα όνομα ρωσικής προέλευσης που σημαίνει «πίστη». Ενώ η Έμιλυ σημαίνει «αντίπαλος».

Willadean

Μπορεί να νομίζετε ότι κάναμε το όνομα Willadean αλλά κάποτε ήταν ένα από τα 1000 ονόματα στις ΗΠΑ τη δεκαετία του 1920. Η δημοτικότητά του εκείνη την εποχή οφειλόταν κυρίως στα baby-namers σε πολιτείες στα νοτιοανατολικά. Τότε, η πιο δημοφιλής ορθογραφία ήταν Willodean αλλά πιστεύουμε ότι το Willadean ακούγεται πιο σοφιστικέ.

ΜΠΟΡΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ: 30 Hot Girls Names: Trending ονόματα για κορίτσια σήμερα

Zoelle

Τέλος, φτάνουμε στο αξιοσημείωτο Zoelle . Αυτό το σύνθετο όνομα συνδυάζει το Zoe και Elle. Το Zoelle ακούγεται σαν μια γοητευτική ανατροπή στο κλασικό όνομα Noelle ενώ είναι η δική του αυτόνομη επιλογή. Μια παραλλαγή που αξίζει επίσης να εξεταστεί είναι Ζοέλλα που βρίσκεται σε άνοδο σήμερα.

Ορίστε! Τώρα, ξέρετε μερικά από τα πιο συναρπαστικά σύνθετα ονόματα κοριτσιών που ζεσταίνουν σήμερα! Για περισσότερα σύνθετα και μοναδικά ονόματα για κορίτσια, συνεχίστε να διαβάζετε για ονόματα που ξεκινούν με Lee. Αυτά τα ονόματα έχουν όλα τη βάση Lee, αλλά έχουν ένα μικρό κάτι επιπλέον προστιθέμενο σε αυτά!

Υπήνεμος

Μια παραλλαγή του Εβραϊκό όνομα , Leah, Leea μοιάζει με μια φρέσκια, ενημερωμένη ορθογραφία για την ονομασία. Η Λία προέρχεται από την εβραϊκή λέξη λέα , που σημαίνει «κουρασμένος». Στην Παλαιά Διαθήκη, η Λία ήταν η πρώτη σύζυγος του Ιακώβ, μητέρα μιας κόρης, της Ντίνας, και έξι γιων, συμπεριλαμβανομένων των Ρουβέν, Συμεών, Λευί και Ιούδα. Είναι μια από τις σημαντικότερες μητριάρχες της Βίβλου. Η ορθογραφία Leah είναι ένα από τα κορυφαία 50 ονόματα σήμερα, έτσι ώστε η Leea να προσφέρει κάποια ποικιλία.

Leeann

Ενώ θα μπορούσατε να κάνετε Lee Ann, μπορείτε να παραλείψετε εντελώς το διάστημα και να πάτε με τον Leeann. Το όνομα είναι ένας σύνθετος συνδυασμός Lee και Ann. Γνωρίζετε ήδη ότι Lee σημαίνει «λιβάδι» και «βοσκότοποι». Το Ann είναι ένα αγγλικό όνομα από τα εβραϊκά που σημαίνει 'χάρις'. Έτσι, θα μπορούσατε να πάρετε το όνομα για να σημαίνει «χαριτωμένο λιβάδι». Καθόλου άσχημα!

Περιστέρι

Μετά βίας θα δείτε το όνομα Leeba εκτός εβραϊκών οικογενειών, αλλά αυτό το γίντις και το εβραϊκό όνομα θα μπορούσε να είναι μια όμορφη επιλογή για το κοριτσάκι σας. Στην πραγματικότητα είναι ένα από τα αγαπημένα μας κοριτσίστικα ονόματα που ξεκινούν με Lee. Θα δείτε επίσης αυτό το όνομα να γράφεται Liba, αλλά μας αρέσει η ορθογραφία Leeba επειδή αφαιρεί την εικασία της προφοράς. Η ρίζα αυτού του ονόματος δίνει την έννοια «αγαπημένος».

Leece

Το Leece είναι ένα γερμανικό όνομα και μορφή της Alice. Η έννοια αυτού του άνετου ονόματος είναι «ευγενής». Ενώ η Alice ήταν ένα από τα κορυφαία ονόματα των 500 στις ΗΠΑ από τότε που άρχισαν τα αρχεία, ο Leece έχει με κάποιο τρόπο αποφύγει τα ραντάρ των νέων γονέων. Μας αρέσει η περιστασιακή ελκυστικότητα αυτού του και θα μπορούσαμε να το δούμε να γίνεται μια χαριτωμένη εναλλακτική για τη Lisa καθώς και την Alice, φυσικά. Είναι πιθανό ένα από τα κοριτσίστικα ονόματα που ξεκινούν με Lee που δεν έχετε συναντήσει ποτέ!

Leeda

Το Leeda είναι ένα πολυπολιτισμικό όνομα που μπορεί να βρεθεί σε μια ποικιλία παραδόσεων ονοματοδοσίας, όπως η ελληνική, η σουαχίλι, η αραβική και η ιρανική/περσική. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν μερικές πιθανές έννοιες για αυτό το υπέροχο όνομα για τα κορίτσια. Μπορεί να εκληφθεί ότι σημαίνει «ευτυχισμένος», «φέρω» ή «φέρνοντας γυναίκα», «νύχτα» και «κύκνος». Δεν είμαστε θυμωμένοι για καμία από αυτές τις πιθανές έννοιες!

Leehi

Το Leehi είναι ένα πολύ όμορφο εβραϊκό όνομα για κορίτσια και ένα από τα ονόματα κοριτσιών που ξεκινούν με Lee που δεν ακούτε πολύ συχνά. Η εβραϊκή ρίζα αυτού του ονόματος σημαίνει «αυτή που είναι δική μου». Η ονομασία δεν ήταν ποτέ δημοφιλής επιλογή στις ΗΠΑ, αλλά μπορείτε να βοηθήσετε να αλλάξει αυτό!

Leelah

Το Leelah είναι μια εναλλακτική μορφή του αραβικού ονόματος Leia. Το όνομα σημαίνει «νύχτα». Η ορθογραφία Leia είναι εξαιρετικά δημοφιλής σήμερα και η Leelah θα προσφέρει κάποια ποικιλία. Στην πραγματικότητα, το όνομα είναι δημοφιλές σε πολλούς πόρους για τα ονόματα μωρών τοποθεσίες όπως το Nameberry και BabyNames.com.

Leelamayee

Το Leelamayee είναι ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα κοριτσιών που ξεκινά με Lee. Παρά το μήκος του, το όνομα πραγματικά ξεφεύγει από τη γλώσσα. Το όνομα είναι πιο δημοφιλές στις ινδικές οικογένειες και είναι σανσκριτικής προέλευσης. Η ονομασία σημαίνει «αυτός που παίζει». Θεωρούμε ότι αυτό το όνομα είναι ατελείωτα ελκυστικό, αλλά καταλαβαίνουμε ότι δεν πρόκειται να είναι για όλους.

Leelavati

Το Leelavati βρίσκεται μερικές φορές με γραφή Leelavati και Lilavati. Το Leelavati είναι ένα άλλο ινδικό όνομα ινδουιστικής/σανσκριτικής προέλευσης. Το όνομα σημαίνει «παιχνιδιάρικο» και «θεά Ντούργκα». Στον Ινδουισμό, η θεά Durga, γνωστή και ως Shakti ή Devi, είναι η προστατευτική μητέρα του σύμπαντος. Είναι μια από τις πιο δημοφιλείς θεότητες της πίστης, προστάτιδα όλων των καλών και αρμονικών στον κόσμο.

Leelo

Πόσο χαριτωμένο ακούγεται το όνομα Leelo; Είναι μια αξιοσημείωτη επιλογή που προέρχεται από την Εσθονία. Η ρίζα του ονόματος σημαίνει «λαϊκό τραγούδι». Όπως θα περίμενε κανείς, δεν κατατάσσονται πάρα πολλά Εσθονικά ονόματα στα κορυφαία 1000 των ΗΠΑ, επομένως αυτή η επιλογή δεν ήταν ποτέ δημοφιλής στις ΗΠΑ. Νομίζουμε ότι έχει τόσες πολλές δυνατότητες!

Leelou

Το Leelou μπορεί να θεωρηθεί συνδυασμός των ονομάτων Lee και Lou. Ο Λου θεωρείται μια σύντομη μορφή του Λουίζ, ενός γαλλικού και γερμανικού ονόματος που σημαίνει «διάσημος πολεμιστής». Μπορεί επίσης να θεωρηθεί εναλλακτική ορθογραφία του γαλλικού ονόματος Lilou που σημαίνει «κρίνος».

Διαβάζουν

Η Leen, συγγενής του Layan, είναι ένα από τα πιο δημοφιλή ονόματα κοριτσιών στον αραβικό κόσμο. Αυτή η καταπληκτική ονομασία σημαίνει «τρυφερή». Το όνομα έχει καταταχθεί στα 1000 κορυφαία ονόματα στην Αγγλία, αλλά δεν έχει φτάσει ακόμη πλήρως στις ΗΠΑ. Νομίζουμε ότι είναι μόνο θέμα χρόνου! Αυτό το απλό αλλά καλόγουστο όνομα ακούγεται σωστά.

Leenata

Η Leenata είναι ένας γόης με ινδική/χίντι καταγωγή που σημαίνει «ταπεινότητα». Είναι η τέλεια εναλλακτική του λατινικού ονόματος Renata. Ακούγεται τόσο οικείο όσο και εξωτικό, ενώ διατηρεί επίσης το δικό του επίπεδο χαριτωμένο. Απλώς σκεφτείτε όλα τα χαριτωμένα ψευδώνυμα που θα μπορούσατε να κάνετε για αυτό το όνομα: Lee, Nata, Na, Ta και Leen θα μπορούσαν να λειτουργήσουν!

Λέων

Το Leeona είναι μια μορφή του λατινικού ονόματος Leona. Η Leeona δεν κατατάχθηκε ποτέ στα κορυφαία 1000 των ΗΠΑ, αλλά η ορθογραφία Leona ήταν πολύ δημοφιλής στα τέλη του 19ου αιώνα και στις αρχές του 20ου. Το όνομα είναι σε άνοδο και πάλι αυτές τις μέρες, αλλά μην περιμένετε να βλέπετε συχνά την ορθογραφία Leeona.

ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ: 100 ψευδώνυμα κοριτσιών που είναι κοντά και γλυκά

Leesa

Το Leesa είναι μια παραλλαγή του Liza ή Lisa, τα οποία προέρχονται και τα δύο από το εβραϊκό όνομα, Elizabeth. Κάθε παραλλαγή μοιράζεται την ίδια έννοια, «υποχρεωμένη στον Θεό». Η ορθογραφία Leesa ήταν στην πραγματικότητα κάποτε μια δημοφιλής επιλογή για κοριτσάκια. Το όνομα κορυφώθηκε στις δεκαετίες του 1950 και του 1960, αλλά θα θέλαμε να το δούμε να επιστρέφει.

Leeya

Το Leeya μπορεί να θεωρηθεί ως μια ιταλική μορφή της Leah ή μια εναλλακτική ορθογραφία της Lia. Η εβραϊκή ρίζα του ονόματος σημαίνει «κουρασμένος» (το ίδιο με το Leea). Υπάρχει επίσης η πιθανότητα αυτό το όνομα να είναι ινδικής προέλευσης και να σημαίνει «παίρνω». Η ορθογραφία Leeya δεν ήταν ποτέ δημοφιλής στις ΗΠΑ, αλλά η ορθογραφία Lia ήταν και αυξάνεται σταθερά από το 1998. Αυτό σημαίνει ότι σίγουρα υπάρχει χώρος για τη φόρμα Leeya.

Leeza

Η Leeza μπορεί να φαίνεται σαν μια νεότερη μορφή Lisa ή Liza, αλλά στην πραγματικότητα δεν σχετίζεται με αυτά τα ονόματα. Είναι μια μορφή του Aleeza, ενός εβραϊκού ονόματος που σημαίνει «χαρά». Leeza Kim Gibbons είναι μια αμερικανική τηλεοπτική προσωπικότητα με αυτή την ξεχωριστή ονομασία. Παρά το γεγονός ότι είναι μια απολύτως προσβάσιμη επιλογή, το όνομα δεν ήταν ποτέ δημοφιλές στις ΗΠΑ. Πιστεύουμε ότι είναι κρίμα γιατί είναι ένα από τα καλύτερα ονόματα κοριτσιών που ξεκινούν με το Lee!

Leela

Αν και το Leela μπορεί να είναι μια ορθογραφική παραλλαγή του Lila ή του Leila, είναι επίσης ένα ινδικό όνομα από μόνο του με ένα χαρούμενο νόημα. Η σανσκριτική ρίζα της Leela σημαίνει «παίζω». Δεν είναι κακό, σωστά; Αυτή η ονομασία είναι πλήρως προσβάσιμη και θα ήταν μια ευπρόσδεκτη προσθήκη σε κάθε παιδική χαρά ή τάξη.

Leelee

Τι θα λέγατε για ένα όνομα που είναι δύο φορές πιο ωραίο; Παίρνετε μια διπλή επιτυχία του Lee με το αξιολάτρευτο όνομα Leelee. Το όνομα προήλθε ως σύντομη μορφή του γαλλικού ονόματος Liliane. Επιπλέον, αυτό το όνομα έχει την ελκυστική σημασία του λουλουδιού του «κρίνος». Αν και αυτό το όνομα είναι αρκετά κοινό ως παρατσούκλι στη Γαλλία, δεν έχει φτάσει ακόμη στα 1000 κορυφαία των ΗΠΑ. Αυτή είναι μια ευκαιρία για εσάς να δώσετε στην κόρη σας ένα πραγματικά μοναδικό όνομα (με το διπλασιασμό).

ΜΠΟΡΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ: 125 επώνυμα ονόματα κοριτσιών που ακούγονται σαν το σπίτι

Leena

Το Leena είναι το φινλανδικό και εσθονικό υποκοριστικό των ονομάτων που τελειώνουν σε -leena ή -lena. Είναι η Φινλανδική και Εσθονική απάντηση στη Λένα. Η Leena απαλλάσσεται από πιθανά λάθη στην προφορά. Αυτή η χαρούμενη επιλογή σημαίνει 'φωτεινή' και 'όμορφη'. Το όνομα βρίσκεται λίγο έξω από τα 1000 κορυφαία ονόματα για κορίτσια σήμερα, οπότε περιμένετε να βρεθείτε στα κορυφαία 1000 τα επόμενα δύο χρόνια. Εκτός της ηπειρωτικής Ευρώπης, το όνομα είναι επίσης δημοφιλές στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Αυστραλία.

Τώρα τους ξέρεις! Ελπίζουμε να βρήκατε αυτά τα κοριτσίστικα ονόματα που ξεκινούν με το Lee να είναι τόσο όμορφα και χαριτωμένα όσο εμείς. Δεν υπάρχουν πολλά ονόματα σε αυτήν την κατηγορία, αλλά αυτά που υπάρχουν εκεί έξω είναι απλά υπέροχα.

Μπολ ψωμιού 30 λεπτών με θαλασσινά από την Ayesha Curry για ένα συναρπαστικό εβδομαδιαίο γεύμα

Αυτά τα χορταστικά μπολ ψωμιού με θαλασσινά είναι έτοιμα για κατανάλωση σε μόλις 30 λεπτά. Η συνταγή συνδυάζεται γρήγορα, επομένως είναι τέλειο για ένα εβδομαδιαίο γεύμα.

Είμαι πολύ πεπεισμένος ότι το σπίτι μου είναι στοιχειωμένο, τι πρέπει να κάνω γι 'αυτό;

Μια μαμά αναρωτιέται τι πρέπει να κάνει μετά αφού τα μικρά παιδιά της τρομοκρατούνται για έναν «τρομακτικό άντρα» που τα επισκέπτεται στο σπίτι τους.