Ένταλμα έρευνας αποκαλύπτει τι έκαναν ο Alec Baldwin και η Halyna Hutchins καθώς χτύπησε η τραγωδία

ΕΝΑ νέα ένορκη κατάθεση αποκάλυψε ότι το όπλο Άλεκ Μπάλντουιν παραδόθηκε ενώ έκανε πρόβες για την πιο πρόσφατη ταινία του Σκουριά χρησιμοποιήθηκε προηγουμένως από μέλη του πληρώματος. Πριν δοθεί στον Alec Baldwin για πρόβες, το όπλο φέρεται να χρησιμοποιήθηκε για εξάσκηση στο στόχο.

Όπως ανέφερε προηγουμένως ο Mamas Uncut, διευθυντής φωτογραφίας Χάλινα Χάτσινς πέθανε στις 21 Οκτωβρίου αφού πυροβολήθηκε κατά λάθος στο στήθος κατά τη διάρκεια αυτής της πρόβας. Σύμφωνα με μια πρόσθετη ένορκη κατάθεση, όλοι στο σετ πίστευαν ότι το όπλο στήριξης ήταν ένα «κρύο όπλο» όταν παραδόθηκε στον Baldwin κατά τη διάρκεια της πρόβας.

Ελεημοσύνη

Δυστυχώς, το υποστηρικτικό όπλο είχε ένα ζωντανό γύρο που χτύπησε τη Χάτσινς, σκοτώνοντάς την και τραυματίζοντας τον σκηνοθέτη της ταινίας. Ο Χάτσινς ήταν μόλις 42 ετών. Αφήνει πίσω της έναν σύζυγο και έναν γιο 9 ετών.

ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ: Ο Alec Baldwin απομακρύνεται από όλα τα τρέχοντα έργα μετά την τραγωδία στο σετ

Το νέο ένταλμα αναζήτησης αποκαλύπτει τι έκαναν ο Alec Baldwin και η Halyna Hutchins καθώς χτύπησε η τραγωδία

Τώρα, νέες αναφορές του TMZ αποκαλύπτουν ότι το όπλο είχε χρησιμοποιηθεί για εξάσκηση στόχων πριν τοποθετηθεί σε τροχαίο καρότσι που είχε ετοιμάσει ο οπλουργός Χάνα Γκουτιέρεζ-Ριντ . Και σύμφωνα με το Fox News , ένα ένταλμα έρευνας που εκτελέστηκε από το γραφείο του σερίφη της κομητείας Santa Fe αποκαλύπτει τι έκανε ο Baldwin πριν συμβεί η τραγωδία.

Shutterstock

Όπως αποκάλυψε το ένταλμα, ο Baldwin και το πλήρωμα «έστηναν μια βολή που απαιτούσε από τον Baldwin να τραβήξει σταυρωτά ένα περίστροφο και να στρέψει το όπλο στην κάμερα». Αλλά πριν προλάβουν να κάνουν την εξάσκηση, το πλήρωμα συνειδητοποίησε ότι έπρεπε να επανατοποθετήσει την κάμερα λόγω μιας σκιάς.

Ήταν ενώ συνέβαινε αυτό που το ένταλμα αποκάλυψε ότι ο Baldwin συνεργαζόταν Τζόελ Σόουζα και η Χάλινα Χάτσινς για το πώς θα τραβούσε το περίστροφο. Ήταν κατά τη διάρκεια αυτής της συζήτησης που έληξε το prop run.

Ο Σόουζα εξήγησε με δικά του λόγια ότι άκουσε έναν θόρυβο που ακουγόταν σαν μαστίγιο και μετά ένα δυνατό ποπ». Τότε ήταν που είδε τη Χάτσινς να «αρπάζει το μεσαίο τμήμα της» καθώς σκόνταψε προς τα πίσω.

Shutterstock/Instagram

Ο Χάτσινς στεκόταν μπροστά από τη Σόουζα εκείνη τη στιγμή και «βοηθήθηκε στο έδαφος» από άλλα μέλη του πληρώματος. Χειριστής κάμερας Ριντ Ράσελ υπενθύμισε περαιτέρω στο ένταλμα ότι η Χάτσινς είπε στους γύρω της ότι δεν ένιωθε τα πόδια της.

Οι επιτόπιοι παραϊατρικοί φρόντισαν τη Χάτσινς προτού μεταφερθεί με αεροπλάνο στο Νοσοκομείο του Πανεπιστημίου του Νέου Μεξικού στο Αλμπουκέρκι του Νέου Μεξικού. Αργότερα θα κηρύσσονταν νεκρή.

Ο Σόουζα ανακαλεί και τον βοηθό σκηνοθέτη Ντέιβ Χολς φωνάζοντας «ψυχρό όπλο» πριν παραδοθεί στον Μπάλντουιν για την πρόβα. Ο Σόουζα συνέχισε λέγοντας ότι τα αληθινά πυρομαχικά δεν θα έπρεπε να βρίσκονται κοντά σε αυτό το σετ.

Η έρευνα είναι ακόμη σε εξέλιξη.

Δείτε αυτήν την ανάρτηση στο Instagram

Μια ανάρτηση που κοινοποιήθηκε από την Hilaria Thomas Baldwin (@hilariabaldwin)

Επιπλέον, η σύζυγος του Alec Baldwin, Η Ιλαρία , εξέδωσε επίσης μια σύντομη ανακοίνωση για πρώτη φορά μετά την τραγωδία. «Η καρδιά μου είναι με τη Χαλίνα, τον σύζυγό της, τον γιο της, την οικογένειά τους και τους αγαπημένους τους. Και ο Άλεκ μου. Λέγεται, «Δεν υπάρχουν λόγια», γιατί είναι αδύνατο να εκφράσω το σοκ και τον πόνο της καρδιάς ενός τόσο τραγικού ατυχήματος, σπαρακτικής, απώλειας, υποστήριξης».

Μου είπαν ότι το μωρό μου μπορεί να έχει τρισωμία 21 (σύνδρομο Down): Συμβουλή;

Μια μαμά είναι ανήσυχη μετά τη λήψη των αποτελεσμάτων των εξετάσεων που αναφέρουν ότι το αγέννητο μωρό της διατρέχει υψηλό κίνδυνο να έχει τρισωμία 21 (σύνδρομο Down) και αναζητά συμβουλές από άλλες μαμάδες.

30 νόστιμες συνταγές μπλέντερ που δεν είναι smoothies, αλλά είναι εξίσου εύκολες

Βρήκαμε 30 απλές και νόστιμες συνταγές μπλέντερ που πρέπει να έχετε στο χέρι και δεν είναι smoothies. Καθίστε τα σάλια καθώς διαβάζετε αυτή τη λίστα και, στη συνέχεια, κάντε ανάμειξη!