Εννιάχρονο αγόρι έσωσε 3 ζωές μέσω δωρεάς οργάνων το Σαββατοκύριακο των Ευχαριστιών αφού πέθανε σε ατύχημα στο κυνήγι

Ένα νεαρό αγόρι έγινε ήρωας για άλλες τρεις οικογένειες την Ημέρα των Ευχαριστιών χάρη στη δωρεά οργάνων. Ωστόσο, αυτές οι οικογένειες δεν κατάφεραν ποτέ να συναντήσουν τον 9χρονο που έσωσε τη ζωή των αγαπημένων τους.

Κόλτον Ουίλιαμς ήταν μαθητής της τέταρτης τάξης από τη Νότια Καρολίνα όταν πυροβολήθηκε και σκοτώθηκε κατά λάθος από τον πατέρα του ενώ πήγαιναν μαζί για κυνήγι, Ανθρωποι Αναφορές . Ο Ουίλιαμς πέθανε το πρωί της Πέμπτης και η οικογένειά του πήρε την απόφαση να δωρίσει τα όργανά του για να σώσει άλλους.

ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ: Ο τραγουδιστής της Country Granger Smith δωρίζει τα όργανα του Son River, σώζει δύο ζωές, μετά από τραγικό ατύχημα πνιγμού

GoFundMe

Σε ένα Ανάρτηση στο Facebook που μοιράζεται ο παππούς του από τη μητέρα του, Βινς Φούρτικ , ο παππούς αποκάλυψε ότι τα νεφρά και το συκώτι του Williams δωρίστηκαν σε όσους τα χρειάζονταν απεγνωσμένα. Αυτός είπε:

«Θέλω να επωφεληθώ αυτής της ευκαιρίας για να ευχαριστήσω όλους εσάς που προσευχηθήκατε, επισκεφθήκατε, φέρατε γεύματα, κάνατε δωρεές ή βοηθήσατε με οποιονδήποτε τρόπο κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου που η Μπέβερλι και εγώ χάσαμε τον μονάκριβο εγγονό μας. Είδα πολλούς από τους φίλους μας από όλο το νότο σήμερα στην κηδεία για υποστήριξη των οικογενειών μας.

Ο Θεός έχει τον Κόλτον στην αγκαλιά του τώρα και μας λείπει πραγματικά, αλλά ξεκουραστείτε με τη γνώση ότι θα τον ξαναδούμε μια μέρα. Η ζωή συνεχίζεται και στην περίπτωση του Colton, τρεις ζωές σώθηκαν από τα νεφρά και το συκώτι που δώρισε. Ήταν το πιο λαμπρό φως στη ζωή μας και θα του λείψει πολύ. Και πάλι, ευχαριστώ.”

ο GoFundMe που έχει δημιουργηθεί για να βοηθήσει την οικογένεια με ιατρικά έξοδα και έξοδα κηδείας περιέγραψε τον Williams ως ένα «όμορφο» και «ταλαντούχο» αγόρι που «αγαπούσε απόλυτα την ύπαιθρο».

Η 9χρονη λάτρευε επίσης τον αθλητισμό και το πιάνο, σύμφωνα με το μοιρολόι του . Ο λογαριασμός αποκαλούσε επίσης τους γονείς του Ουίλιαμς «δύο από τους καλύτερους ανθρώπους».

Και τώρα που ο έρανος έχει ξεπεράσει ό,τι χρειαζόταν η οικογένεια, όλα τα επιπλέον έσοδα δωρίζονται για να κρατηθεί ζωντανή η μνήμη του 9χρονου. Ο Furtick πρόσθεσε σε ξεχωριστή ανάρτηση στο Facebook:

Facebook

«Τώρα, όλες οι δωρεές που υπερβαίνουν αυτά τα έξοδα θα πάνε στο πρόγραμμα SCDNR Take One Make One. Αυτό το πρόγραμμα έχει δημιουργηθεί για να επιτρέπει στα μη προνομιούχα παιδιά να βιώνουν την ύπαιθρο. Ο Κόλτον θα της άρεσε αυτή η ιδέα».

ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ: Η μαμά έφερε το μωρό της ήξερε ότι δεν θα επιζούσε, ώστε να μπορούσε να δωρίσει όργανα - μόλις ανακάλυψε ότι δεν μπορούσε

Σύμφωνα με την PA Game Commission , οι θάνατοι που σχετίζονται με το κυνήγι έχουν μειωθεί δραστικά από το 1980 έως το 2018. «Η αξιοσημείωτη πτώση των HRSIs μπορεί να αποδοθεί στην επιτυχία της εκπαίδευσης στην εκπαίδευση κυνηγών και στη χρήση φθορίζοντος πορτοκαλί ρουχισμού». Ωστόσο, ακόμη περισσότερα από 25 άτομα έπεσαν θύματα πυροβολισμών κατά τη διάρκεια του κυνηγιού.

Ο Ουίλιαμς κηδεύτηκε την 1η Δεκεμβρίου.

25 Breezy Bohemian Baby ονόματα για κορίτσια που υπερηφανεύονται για τον παράγοντα «It».

Καλλιτέχνες, συγγραφείς, φιλόσοφοι και άλλοι στοχαστές που αγαπούν να χρωματίζουν έξω από τις γραμμές έχουν υπέροχα μποέμ ονόματα που ξεχειλίζουν από χαρακτήρα.

250 ονόματα ηλικιωμένων για κοριτσάκια που γεννιούνται σήμερα

Οι γονείς επιστρέφουν σε αυτά τα κλασικά ονόματα της ηλικιωμένης κυρίας ξανά και ξανά και ξανά.