Έγκυος Jade Roper Tolbert αστειεύεται ότι είναι σχεδόν θετικός σύζυγος Tanner Tolbert θα κοπεί

Τζαντ Ρόπερ Τόλμπερτ μόλις παραδέχτηκε πώς σύζυγος Τάνερ Τόλμπερτ θα ( πιθανότατα) να κοπεί και σύντομα!

Την περασμένη Δευτέρα, το Πτυχίο στον Παράδεισο Η στυπτηρία, 33, απάντησε σε ερωτήσεις των θαυμαστών για αυτήν Instagram Story — συμπεριλαμβανομένων ονομάτων που έχει σκεφτεί για ένα πιθανό κοριτσάκι.

Αυτή τη στιγμή η Jade περιμένει το τρίτο της παιδί με τον σύζυγό της, Tanner Tolbert, 33 ετών, και είναι γονείς ενός γιου Μπρουκς Ίστον , 13 μηνών και κόρη Έμερσον «Έμι» Έιβερι , 3.

Και ενώ δεν μοιράστηκε το όνομα που θα χρησιμοποιούσαν αν το μωρό τους ήταν κορίτσι - παραδέχτηκε ότι ο Tanner μπορεί να έκανε βαζεκτομή.

«Έχουμε ένα όνομα με το οποίο είμαστε πολύ δεμένοι και οι δύο (χωρίς συγκεκριμένο λόγο) που αγαπάμε για ένα κορίτσι!» αυτή έγραψε. «Το φυλάμε για κάποιον τρελό λόγο που καταλήξουμε να κάνουμε τέσσερα παιδιά. (Αν και είμαι σίγουρος ότι ο Τάνερ θα πάρει το απόσπασμα.)»

ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ: Το Bachelor In Paradise's Jade Roper Tolbert αποκαλύπτει την έκπληξη του μωρού 17-εβδομάδων

Τον Μάιο, το ζευγάρι σχολίασε πώς ήταν το μωρό Νο. 3 πολύ ατύχημα.»

«Η Τζέιντ μόλις κατέβηκε μια νύχτα… και απλώς ρίχνει το τεστ κάτω στο τραπέζι και λέει «Τάνερ», είπε. Ψυχαγωγία Απόψε την εποχή εκείνη.

«Μόλις το χτύπησα στο τραπέζι», πρόσθεσε ο Τζέιντ. «Είδα [το θετικό τεστ] και είπα: «Εσύ μωρέ.» Το χαστούκισα στο τραπέζι και ήταν τόσο σοκαρισμένος».

ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ: Η Bachelor's Jade Roper Tolbert είναι έγκυος με το τρίτο παιδί λιγότερο από ένα χρόνο μετά τον τοκετό σε ντουλάπα

«Αντιμετωπίζει πολλές πρωινές ναυτίες και άκουσα πολλά, «Μου το έκανες αυτό, Τάνερ», αστειεύτηκε ο Τάνερ. «Έτσι, υπάρχει κάποια ευθύνη που πετιέται».

Όμως, παρ' όλα αυτά, ο Jade επιλέγει να δει την ασημένια επένδυση: «Μερικές φορές τα πράγματα έρχονται σε κύματα που δεν τα σχεδιάζεις, αλλά αυτές είναι οι καλύτερες εκπλήξεις».

Οι δυο τους αποκάλυψαν σε προηγούμενο Q&A στο Jade's Instagram Story πώς πρόκειται να γεννήσει την Ημέρα των Ευχαριστιών.

Η εκπομπή της Wendy Williams δεν θα πρωταγωνιστεί πλέον στη Wendy Williams; Μάθετε ποιος μπορεί να την αντικαταστήσει

Εν μέσω αναφορών για προβλήματα υγείας, η Γουέντι Γουίλιαμς φέρεται να απομακρύνεται από το ονομαζόμενο talk show της.

Ο Alec Baldwin μιλάει για την αρνητικότητα και τη Halyna Hutchins στο New Year’s Post

Η 31η Δεκεμβρίου και η 1η Ιανουαρίου χρησιμοποιούνται συχνά για να αναλογιστούν το τελευταίο έτος και να προσβλέπουν στο νέο έτος. Και αυτό ακριβώς έκανε ο Alec Baldwin.