Ένας σύζυγος αναρωτιέται πώς να καθησυχάσει τη γυναίκα του ότι εκτιμά ό,τι κάνει μέσα στο σπίτι

Ένας σύζυγος είναι μπερδεμένος ως προς το γιατί η γυναίκα του είναι αναστατωμένη μαζί του αφού έκανε ένα σχόλιο που την έκανε να πιστεύει ότι δεν εκτιμά όλα όσα κάνει για εκείνον στο σπίτι. Μάλιστα, ήταν τόσο μπερδεμένος που αποφάσισε να μεταφέρει το θέμα Reddit .

«Είμαι ο μόνος που κερδίζω για το νοικοκυριό μας, η γυναίκα μου μένει σπίτι», αρχίζει. «Δεν έχουμε παιδιά. Λόγω κυρίως μιας σειράς φρικτών εργασιών που οδήγησαν σε αρκετά άσχημα προβλήματα άγχους για εκείνη, συμφωνήσαμε πέρυσι ότι μπορούσε να σταματήσει να εργάζεται και να ακολουθήσει ό,τι χόμπι, δραστηριότητες κ.λπ. ήθελε, ενώ εγώ μας παρείχα οικονομικά.»

ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ: Μια πεθερά έριξε σκόπιμα τον νεογέννητο εγγονό της λίγες στιγμές μετά τον τοκετό λόγω του χρώματος του δέρματός του

Shutterstock

Συνεχίζει λέγοντας ότι η σύζυγός του υπέγραψε τη νέα τους συμφωνία. «Στο πλαίσιο αυτού, συμφώνησε να φροντίσει βασικά για όλα όσα σχετίζονται με το σπίτι – μαγείρεμα, καθάρισμα, πλυντήριο, ψώνια και ούτω καθεξής».

Συνέχισε, «Ακόμα χειρίζομαι μερικά αντικείμενα, πραγματικά μόνο τα σκουπίδια και το γκαζόν. Από εκεί και πέρα, είναι όλα εκείνη και κάνει εξαιρετική δουλειά. Το να γυρίσεις σπίτι σε ένα καθαρό σπίτι και ένα φρέσκο ​​γεύμα από μια σύζυγο που είναι πιο χαρούμενη από ό,τι την έχω δει εδώ και χρόνια είναι υπέροχο. Είναι επίσης σε θέση να κρατήσει τον εαυτό της να δείχνει ακόμα πιο καυτή από ό,τι συνήθως, κάτι που είναι σίγουρα διασκεδαστικό και για τους δυο μας lol.»

Ωστόσο, η γνώμη της συζύγου του για τη συνεννόηση τους φέρεται να άλλαξε πρόσφατα αφού μίλησε για αυτό με μερικούς από τους φίλους της. Προφανώς, οι φίλοι της συζύγου του δεν πιστεύουν ότι η κατάσταση είναι δίκαιη.

Shutterstock

Η σύζυγος δεν πιστεύει ότι ο σύζυγος εκτιμά όλα όσα κάνει για εκείνον

«Είχε μερικούς φίλους το άλλο απόγευμα, έπαιζα παιχνίδια στο γραφείο μου. Βγήκα να πιω ένα ποτό και άκουσα τους φίλους της να σχολιάζουν την κατάστασή μας. Έλεγαν ότι δεν ήταν δίκαιο που η γυναίκα μου έπρεπε να κάνει τα πάντα, θα έπρεπε να βάλω περισσότερα, τι είναι αυτό η δεκαετία του 1950».

Τότε ήταν που τα πράγματα θερμάνθηκαν και ο σύζυγος διέκοψε τη φλυαρία λέγοντας: «Χρειαζόμαστε και οι δύο χρήματα, γιατί να είμαι ο μόνος που θα τα καταφέρω;» Το σχόλιό του φέρεται να μην ταίριαζε καλά με τη σύζυγό του, η οποία έμεινε αναστατωμένη και έκλαιγε.

ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ: Η νέα μαμά ισχυρίζεται ότι ο γιατρός της έκλεισε τον κόλπο της αφού σκίστηκε ενώ γεννούσε, τώρα ρωτάει αν πρέπει να κάνει μήνυση

Shutterstock

«Πηγαίνω να την παρηγορήσω, νομίζοντας ότι ήταν απλώς από αμηχανία για αυτό που συνέβη. Αλλά είπε ότι αυτό που είπα την πλήγωσε πολύ. Φαινόταν ότι δεν πίστευα ότι έκανε αρκετά και ήθελα να επιστρέψει στη δουλειά της».

Τώρα ο ενδιαφερόμενος σύζυγος θέλει να μάθει, «Πώς μπορώ να τη διαβεβαιώσω ότι είμαι ευχαριστημένη με τη διευθέτησή μας και εκτιμώ όλα όσα κάνει;»

Οι σχολιαστές έσπευσαν να συμφωνήσουν ότι ο σύζυγος οφείλει στη γυναίκα του μια συγγνώμη. Άλλοι σχολιαστές πρότειναν επίσης ότι θα πρέπει να επικοινωνήσει με τη σύζυγό του σχετικά με τους όρους της συμφωνίας τους το συντομότερο δυνατό για να δει αν υπάρχει κάτι που πρέπει να ενημερώσουν.

Ο γιος του Ρομπ Λόου αντιδρά στη μαμά που διδάσκει στη Γκουίνεθ Πάλτροου στοματικό σεξ

Λίγες μέρες αφότου η Γκουίνεθ Πάλτροου αποκάλυψε πώς η σύζυγος του Ρομπ Λόου, Σέριλ Μπέρκοφ, της έμαθε πώς να κάνει στοματικό σεξ, ο γιος του ζευγαριού, Τζον Όουεν Λόου, αισθάνεται άσχημα.

Η Άννα Φάρις έχει 1 μεγάλη συμβουλή για να δώσει στον γιο της πριν παντρευτεί

Σε μια συνομιλία με τον Glennon Doyle στο podcast της, η Anna Faris is Unqualified, η Anna Faris μίλησε για τη μία πραγματική επιθυμία που έχει για τον γάμο των γιων της.