Ένα χρόνο μετά την απώλεια του γιου του σε περιστατικό πνιγμού, ο Γκρέιντζερ Σμιθ μιλάει για το πώς τον άλλαξε

Στις 4 Ιουνίου 2019, τραγουδίστρια της κάντρι Γκρέιντζερ Σμιθ και η γυναίκα του, ηθοποιός Άμπερ Σμιθ , υπέμεινε το αδιανόητο όταν ο μικρός τους γιος, Ποταμός Κέλι , απεβίωσε απροσδόκητα. Ο Ρίβερ ήταν μόλις 3 ετών όταν έπαιζε «water gunfight» με τον μεγαλύτερο αδερφό του, καθώς ο Γκρέιντζερ έκανε γυμναστική με τη μοναχοκόρη τους εκείνη τη χρονιά.

Όπως εξήγησε ο Γκρέιντζερ στα πολλά βίντεό του στο YouTube, μέσα σε λίγα λεπτά από εκείνη τη στιγμή, μια στιγμή που ο Γκρέιντζερ θυμήθηκε να είπε στον εαυτό του να πάρει, ο Ρίβερ βρέθηκε στην πισίνα στην αυλή τους από τους γονείς του. Πιστεύεται ότι ο Ρίβερ θα μπορούσε να ήταν στην πισίνα οπουδήποτε από 30 δευτερόλεπτα έως τρία λεπτά.

Δείτε αυτήν την ανάρτηση στο Instagram

Θα ήθελα να σκέφτομαι ότι όταν τελειώσουν οι μέρες μου στη γη και τελειώσει η δουλειά μου εδώ, αυτή είναι μια ακριβής εικόνα της πρώτης μου στιγμής στον παράδεισο. ❤️

Μια ανάρτηση που κοινοποιήθηκε από Γκρέιντζερ Σμιθ (@grangersmith) στο

ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ: Η σύζυγος του Γκρέιντζερ Σμιθ σκέφτεται το έτος χαράς και θλίψης 7 μήνες μετά το τραγικό θάνατο του γιου

Δυστυχώς, ο Ρίβερ δεν επέζησε πέφτοντας στην πισίνα, παρά την ασφάλεια για παιδιά στην πύλη και ήξερε να κολυμπάει. Τώρα, ο Γκρέιντζερ ανοίγει ένα χρόνο μετά τον θάνατο του γιου του και μοιράζεται πώς τα γεγονότα που συνέβησαν πέρυσι τον άλλαξαν σε ένα νέα συνέντευξη με Ανθρωποι .

Δείτε αυτήν την ανάρτηση στο Instagram

Πρέπει να μεταφέρω αδιανόητα νέα. Χάσαμε τον μικρότερο γιο μας, τον Ρίβερ Κέλι Σμιθ. Μετά από ένα τραγικό ατύχημα, και παρά τις καλύτερες προσπάθειες του γιατρού, δεν μπόρεσε να αναβιώσει. Η Άμπερ κι εγώ πήραμε την απόφαση να πούμε το τελευταίο αντίο και να δωρίσουμε τα όργανά του, ώστε να δοθεί σε άλλα παιδιά μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή. Η οικογένειά μας είναι συντετριμμένη και συντετριμμένη, αλλά παρηγορούμαστε γνωρίζοντας ότι είναι με τον Επουράνιο Πατέρα του. Ο Ριβ ήταν ιδιαίτερος. Όλοι όσοι τον γνώρισαν το κατάλαβαν αμέσως. Η χαρά που έφερε στη ζωή μας δεν μπορεί να εκφραστεί και το φως του θα είναι για πάντα στις καρδιές μας. Αν υπάρχουν λόγια να πω περισσότερα, δεν μπορώ να τα βρω αυτή τη στιγμή. Αγαπήστε τους κοντινούς σας. Ποτέ δεν υπήρξε πιο δύσκολη στιγμή για εμάς από αυτή. . . Αντί για λουλούδια ή δώρα, στείλτε δωρεές στο Ιατρικό Κέντρο Παιδιών της Dell στο όνομα του Ρίβερ. Οι γιατροί, οι νοσοκόμες και το προσωπικό ήταν απίστευτοι.

Μια ανάρτηση που κοινοποιήθηκε από Γκρέιντζερ Σμιθ (@grangersmith) στο

«Νιώθω σαν να έχω πεθάνει», είπε ο Γκρέιντζερ. «Δεν είναι κακό που πέθανε αυτό το «εγώ». Στην πραγματικότητα, νομίζω ότι όλα είναι καλά. Είναι μόνο καλό.'

Όπως συνέχισε ο πατέρας, είπε Ανθρωποι ότι ως αποτέλεσμα του «πεθάνεις», νιώθει ότι «πραγματικά έχει ρίξει στρώματα. Νιώθω πιο σοφός. Αισθάνομαι πιο συντονισμένος πνευματικά. Νιώθω περισσότερη επίγνωση της παρούσας μας στιγμής και της αξίας στην παρούσα στιγμή, της αξίας στην τρέχουσα αναπνοή που έχουμε».

Δείτε αυτήν την ανάρτηση στο Instagram

Ήμασταν σε αρκετά ταξίδι αυτές τις τελευταίες εβδομάδες. Ήμουν σκοτεινός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά εξακολουθώ να κατανοώ πλήρως την ευθύνη που φέρω ως δημόσιο πρόσωπο. Μπορώ να επιλέξω να εξαλείψω αυτή την επιρροή ή αντ' αυτού να χρησιμοποιήσω την πλατφόρμα μου (σε συνάφεια μεγάλη ή μικρή) για αυτό που πιστεύω ότι είναι σωστό. Πιστεύω ότι είμαι υποχρεωμένος σε ορισμένα επίπεδα να σας συμπεριλάβω στην τρέχουσα διαδρομή μου, καθώς έχω συμμετάσχει είτε προσωπικά είτε μουσικά στο δικό σας. – Η οριστικότητα και η θνητότητα που προκαλεί ο θάνατος κάνει τη ζωή να αισθάνεται εύθραυστη. Μπορεί να αποδυναμώσει, να τρομοκρατήσει και να χωρίσει τους κοντινούς του. Μπορεί όμως και να μας αφυπνίσει. Μπορεί να μας υπενθυμίσει ότι δεν πρέπει ποτέ να παίρνουμε μια στιγμή με αυτούς που αγαπάμε ως δεδομένα. – Στο σπίτι μου, έχουμε ενωθεί πιο δυνατά και πιο κοντά από ποτέ. έχουμε κλάψει. εχουμε χαμογελασει. Κράτησα σφιχτά την οικογένειά μου. Βρήκα δύναμη από τον Θεό και τη χρησιμοποίησα μπροστά στις αντιξοότητες, ώστε η γυναίκα και τα παιδιά μου να μπορούν να βασίζονται σε μένα. Έχω φυλάξει την καρδιά και το μυαλό μου σε αδύναμες στιγμές και δέχτηκα ευγενικά όλη την ενθάρρυνση και την ενσυναίσθηση από τόσους πολλούς. Έχω συνειδητοποιήσει ότι δεν θα σκλάβω την αναζήτηση απαντήσεων, αλλά αντίθετα για το νόημα. Θα εστιάσω και μετά θα καλλιεργήσω το φως από ένα σκοτεινό μέρος, το καλό από το κακό, το θέλημα του Θεού από τα δικά μου σχέδια. Μπορώ να είμαι σίγουρος γνωρίζοντας ότι η αποστολή του Ρίβερ στη γη προοριζόταν πάντα για 1116 ημέρες και όχι μόνο την έζησε στο έπακρο, αλλά την έζησε που αγαπούσαν τόσοι πολλοί, μεταξύ των οποίων μια μητέρα, ο πατέρας, η αδερφή και ο αδερφός που δεν κράτησαν τίποτα και δεν μετανιώνει για το πόσο ένιωσε αυτή την αγάπη. Πρέπει να είμαστε όλοι τόσο ευλογημένοι που μπορούμε να ζούμε όπως ο Ριβ. – Η Amber και εγώ θέλουμε να το ακούσετε από εμάς και όχι απλώς να το διαβάσετε, γι’ αυτό φτιάξαμε αυτό το μικρό βίντεο για να το παρακολουθήσετε. (Σύνδεσμος στο bio) Σας ευχαριστούμε για όλη την αγάπη, τις προσευχές και την υποστήριξη. Το νιώθουμε!

Μια ανάρτηση που κοινοποιήθηκε από Γκρέιντζερ Σμιθ (@grangersmith) στο

Όμως, παρά το γεγονός ότι μαθαίνει και μεγαλώνει, αυτό δεν σημαίνει ότι ο Γκρέιντζερ εξακολουθεί να μην έχει σπάσει ως αποτέλεσμα του χαμού του Ρίβερ. «Δεν είναι σαν τις ταινίες», είπε.

«Το να καταλάβεις ότι μπορείς να χάσεις κάποιον από πνιγμό 20 πόδια μακριά σου δεν έχει κανένα νόημα εκτός και αν ξέρεις πώς λειτουργεί αυτή η διαδικασία και ότι είναι τόσο σιωπηλή. Δεν υπάρχει πιτσίλισμα ή γουργούρισμα ή κλωτσιές. Δεν μπήκε ούτε μια βουτιά». Και υπάρχουν τόσα πολλά τι-αν.

Δείτε αυτήν την ανάρτηση στο Instagram

ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΖΩ!! Το @cast_watersafety_foundation έχει προσφέρει ΔΕΚΑ ΑΚΟΜΑ σωσίβια! Είμαι τόσο ευγνώμων που χρησιμοποιούν τον πόνο τους για να βοηθήσουν και άλλους!! Ευχαριστούμε @cast_watersafety_foundation ❤️???????? κατευθυνθείτε στη σελίδα τους για να διαβάσετε για την αποστολή τους. ———- Είναι Σαββατοκύριακο της Ημέρας Μνήμης και θα υπάρχουν πολλά παιχνίδια στο νερό, κολύμπι και υπαίθριες δραστηριότητες. Το δημοσιεύω ως έκκληση να βεβαιωθώ ότι είστε ασφαλείς γύρω από το νερό. Παλιά μας άρεσε το κολύμπι, αλλά μακάρι να είχα λάβει ΕΠΙΠΛΕΟΝ μέτρα ασφαλείας για την οικογένειά μας. Για ένα, χρησιμοποιούσαμε πάντα άλτες λακκούβων. Δεν ήξερα τους κινδύνους τους (δημοσίευσα ένα άρθρο σχετικά με αυτό στις ιστορίες μου και στα κυριότερα σημεία για την ασφάλεια του νερού). Χρησιμοποιήστε εγκεκριμένα σωσίβια από την ακτοφυλακή, αν χρειάζεται, σε βάρκες και ανοιχτά θαλάσσια θαλάσσια θαλάσσια ύδατα, κ.λπ. Τα παιδιά μπορούν να μάθουν να επιπλέουν και θα πρέπει να εγγραφούν σε μαθήματα επιβίωσης από μικρή ηλικία. Μακάρι να είχα μια επιπλέον κλειδαριά στην πύλη μας ή έναν συναγερμό πισίνας. Τόσα πολλά τι αν. Το νερό είναι διασκεδαστικό αλλά είναι και τόσο επικίνδυνο. Δεν θα ξανακοιτάξω το νερό το ίδιο. Δεν νομίζω ότι θα απολαύσω ποτέ ξανά μια πισίνα. Είμαι ανοιχτός και ευάλωτος γιατί δεν θέλω να συμβεί αυτό σε κανέναν άλλον. ???? . . Σήμερα συνεργάζομαι με τον @camikesler_np (παιδονοσοκόμα) επειδή ο ΜΑΪΟΣ είναι ο Εθνικός μήνας Ασφάλειας στο Νερό και καθώς πλησιάζουμε στις διακοπές, η προστασία των μικρών μας παιδιών είναι ο στόχος κάθε γονιού! Δίνουμε μια δωροκάρτα Amazon 0 για να σας βοηθήσουμε να αγοράσετε ένα εγκεκριμένο σωσίβιο από την Ακτοφυλακή. ????????? Ακολουθήστε μας στα #instastories μας καθώς μοιραζόμαστε μερικά ????#παιδιατρικά μαργαριτάρια που θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε τα παιδιά σας #watersafe ΚΑΙ να βρείτε έναν τρόπο να κερδίσετε επιπλέον συμμετοχές! . . ΠΩΣ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ: 1. Κάντε LIKE σε αυτήν την ανάρτηση 2. Ακολουθήστε το @camikesler_np για περισσότερες συμβουλές! 3.TAG τους φίλους παρακάτω σε ξεχωριστά σχόλια (περισσότερες ετικέτες = περισσότερες συμμετοχές και περισσότερη ευαισθητοποίηση!! 3. REPOST story / this post για επιπλέον συμμετοχή και tag με. . . Το Giveaway λήγει τη Δευτέρα 25 Μαΐου τα μεσάνυχτα, MST #watersafety ❤️

Μια ανάρτηση που κοινοποιήθηκε από Amber Smith ???? (@amberemilysmith) στο

Τι θα γινόταν αν είχαν μια δεύτερη κλειδαριά ασφαλείας για παιδιά, τι θα γινόταν αν ηχούσε συναγερμός τη δεύτερη στιγμή που απασφαλίστηκε η κλειδαριά; Θα ήταν ακόμα εδώ ο Ρίβερ σήμερα;

Αν και οι EMT μπόρεσαν να βρουν έναν καρδιακό παλμό μετά την άφιξή τους στο σπίτι, ο River είχε ήδη υποστεί καταστροφική εγκεφαλική βλάβη. Ο 3χρονος αφαιρέθηκε από τη ζωή δύο ημέρες αργότερα και τα όργανά του δωρήθηκαν σε δύο λήπτες δωρητές. Και οι πωλήσεις από μπλουζάκια για τη ζωή του επέτρεψαν στον Γκρέιντζερ και την Άμπερ να δωρίσουν 218.000 $ στο νοσοκομείο παίδων που προσπάθησε να του σώσει τη ζωή.

Δείτε αυτήν την ανάρτηση στο Instagram

Πριν από ένα χρόνο. Η λεζάντα μου ήταν «απόλαυσα τον μπαμπά να είναι σπίτι και τη βροχή του Τέξας». Η ζωή ήταν καλή. Κανείς δεν έχει μια τέλεια ζωή, αλλά ήταν πολύ ωραία. Ευτυχισμένα παιδιά, ευτυχισμένος γάμος, ευτυχισμένες καρδιές. Δεν θα μπορούσαμε να γνωρίζουμε την καταιγίδα που θα αντιμετωπίζαμε σε λιγότερο από 30 ημέρες. Η ζωή είναι απρόβλεπτη. Όμορφα και τρομερά πράγματα θα συμβούν. Η ζωή μπορεί να αλλάξει σε μια στιγμή. Αγαπήστε την οικογένειά σας. Αγαπήστε τους φίλους σας. Αγάπα τον Θεό σου. Ιωάννης 16:33 ⛈????✝️

Μια ανάρτηση που κοινοποιήθηκε από Amber Smith ???? (@amberemilysmith) στο

Αυτά είναι μερικά μόνο από τα βήματα που έχουν κάνει ο Γκρέιντζερ και η Άμπερ για να βρουν σκοπό στο απροσδόκητο πέρασμα του Ρίβερ. Και όταν πρόκειται να συγχωρήσει τον εαυτό του, ο Γκρέιντζερ δεν είναι ακόμα εκεί.

Δείτε αυτήν την ανάρτηση στο Instagram

8 μήνες από τότε που φίλησα το γλυκό του πρόσωπο. Αγωνίζεται αυτή την εβδομάδα. Όλα τα συναισθήματα – θυμός, λύπη, φόβος και χαρά είναι πασπαλισμένα μέσα (Μέσα έξω σε κανέναν;) Δεν με βοηθάει το ότι δεν αισθάνομαι καλύτερα. Ευχαριστώ κέδρος ????. Το να είσαι κάτω τρέφεται μόνο στη θλίψη. Ψάχνω στις αφιερώσεις μου και στη λέξη, αλλά ειλικρινά, μερικές φορές απλά πρέπει να είσαι παρών και να κάθεσαι για λίγο, να το νιώσεις και μετά να το ξανασηκώσεις. Διαβάζω ένα νέο βιβλίο που ονομάζεται Επιλογή Β. Όλοι ζούμε κάποιου είδους επιλογή Β. Δεν μπορούμε να έχουμε πάντα την επιλογή μας Α, με τέλειες μικρές ζωές και χαρά όλη την ώρα, οπότε πρέπει να 'ξεδιώξουμε τα χάλια' της Επιλογής Β» και μερικές φορές Γ ή Δ. Ο Θεός θα τα φτιάξει όλα για καλό. Ένιωσα τον Θεό τόσο κοντά τους τελευταίους μήνες. Νιώθω ότι είναι λίγο πιο σιωπηλός τον τελευταίο καιρό, αλλά είμαι εντάξει με αυτό. Εννοώ ότι ήταν σιωπηλός για 400 χρόνια. Νομίζω ότι μπορώ να αντέξω λίγες μέρες ή εβδομάδες. «Ακόμα κι όταν δεν το βλέπω, δουλεύεις, ακόμα κι όταν δεν το νιώθω ότι δουλεύεις». Κάποιος είπε επίσης στη μελέτη της Αγίας Γραφής αυτή την εβδομάδα, «είμαστε τόσο τυχεροί επειδή έχουμε τον λόγο του Θεού. Ακόμα κι όταν νιώθουμε ότι είναι σιωπηλός, δεν είναι. Μπορούμε να διαβάσουμε τον λόγο του, πάντα μας μιλάει». Μου αρέσει. ξεκουράζομαι σε αυτό. ?????????

Μια ανάρτηση που κοινοποιήθηκε από Amber Smith ???? (@amberemilysmith) στο

«Ξέρω ότι θα υπάρξει μια στιγμή που θα συγχωρήσω τον εαυτό μου, αλλά δεν είμαι ακόμα εκεί», είπε. Ανθρωποι προτού η Άμπερ προσθέσει: «Δεν ξέρω αν θα μπορέσουμε ποτέ να συγχωρήσουμε τον εαυτό μας. Προσεύχομαι να μπορούμε. Ελπίζω να μπορούμε.' Η πίστη τους, αποκαλύπτει ο Γκρέιντζερ, ήταν η μεγαλύτερη πηγή δύναμής τους.

«Ο εγκέφαλός μου δεν είναι ικανός να υπολογίσει αυτό το μέγεθος μιας απώλειας και τότε πρέπει να συνειδητοποιήσω ότι δεν χρειάζεται. Μπορώ να στηριχτώ σε μια ανώτερη δύναμη για αυτό και να ξέρω ότι το αγοράκι μου είναι σε καλύτερη θέση».

Δείτε αυτήν την ανάρτηση στο Instagram

Έτσι ο @amberemilysmith δημοσίευσε αυτήν την φωτογραφία από σήμερα. Διάβασα τη λεζάντα της. Είμαι έκπληκτος (ξανά) από τη μαρτυρία της. Την ρώτησα κυριολεκτικά… μπορείς να μου στείλεις αυτή τη φωτογραφία και τη λεζάντα; Δεν θα άλλαζα λέξη από αυτό. . Η ζωή είναι εύθραυστη και πολύτιμη. Τραβήξτε τις φωτογραφίες, αλλά και να είστε στη στιγμή. Φάτε το κέικ, αλλά φροντίστε και την υγεία σας. Τολμήστε δυνατά πράγματα, δυναμώστε τη μουσική και χορέψτε, πείτε σ 'αγαπώ. Προσευχηθείτε για τα πάντα και προσπαθήστε να ανησυχείτε για τίποτα. Σκεφτείτε πριν μιλήσετε ή πληκτρολογήσετε. Σηκώστε τους ανθρώπους. Αυτός ο κόσμος θα σας χτυπήσει κάτω μια φορά ή 2 (ή 10). Σηκωθείτε ξανά. Συνεχίστε να παλεύετε τον καλό αγώνα. Να είστε χαρούμενοι για τους άλλους, ακόμα κι όταν τα πράγματα μπορεί να είναι δύσκολα για εσάς. Προσπαθήστε να κάνετε τον Θεό το πρώτο άτομο με το οποίο μιλάτε πριν ξεκινήσετε τη μέρα σας. Μη φοβάστε να ζητήσετε βοήθεια. Αγαπήστε έντονα και επιλέξτε τη χαρά όποτε μπορείτε. Ρωμαίους 12:12 ❤️????

Μια ανάρτηση που κοινοποιήθηκε από Γκρέιντζερ Σμιθ (@grangersmith) στο

ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ: Ο τραγουδιστής της κάντρι Γκρέιντζερ Σμιθ ανοίγει σε μια ειλικρινή, συγκινητική ανάρτηση για τον τραγικό θάνατο του τρίχρονου γιου

Και παρόλο που η οικογένεια έχει μετακομίσει δύο φορές μετά τον θάνατο του Ρίβερ, δεν πιστεύουν ότι θα ξαναβρούν ποτέ το «για πάντα σπίτι» τους. «Έχουμε πραγματικά μόνο σήμερα», είπε ο Γκρέιντζερ στο People και αξιοποίησε στο έπακρο τις αναμνήσεις που συμβαίνουν τώρα.

Μπολ ψωμιού 30 λεπτών με θαλασσινά από την Ayesha Curry για ένα συναρπαστικό εβδομαδιαίο γεύμα

Αυτά τα χορταστικά μπολ ψωμιού με θαλασσινά είναι έτοιμα για κατανάλωση σε μόλις 30 λεπτά. Η συνταγή συνδυάζεται γρήγορα, επομένως είναι τέλειο για ένα εβδομαδιαίο γεύμα.

Είμαι πολύ πεπεισμένος ότι το σπίτι μου είναι στοιχειωμένο, τι πρέπει να κάνω γι 'αυτό;

Μια μαμά αναρωτιέται τι πρέπει να κάνει μετά αφού τα μικρά παιδιά της τρομοκρατούνται για έναν «τρομακτικό άντρα» που τα επισκέπτεται στο σπίτι τους.