Έκπληξη εμφανίζεται στον ουρανό πάνω από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ καθώς οι άνθρωποι συγκεντρώνονται για να θρηνήσουν το θάνατο της βασίλισσας

Τα αποκαρδιωτικά νέα από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ έρχονται λίγες ώρες μετά τη δημοσιοποίηση της είδησης Βασίλισσα Ελισάβετ Β' ήταν σε κακή υγεία. Τώρα, ο κόσμος μιλάει για την έκπληξη στον ουρανό.

Σε ηλικία 96 ετών, πέθανε ο μακροβιότερος Βρετανός μονάρχης. Σε δήλωση κοινοποιήθηκε από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ , έγραφε:

Ο Βασιλιάς Κάρολος μοιράστηκε επίσης τη δική του προσωπική δήλωση, γράφοντας: «Ο θάνατος της αγαπημένης μου Μητέρας, της Αυτού Μεγαλειότητας της Βασίλισσας, είναι μια στιγμή της μεγαλύτερης θλίψης για εμένα και όλα τα μέλη της οικογένειάς μου».

Έκπληξη εμφανίζεται στον ουρανό πάνω από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ καθώς οι άνθρωποι συγκεντρώνονται για να θρηνήσουν το θάνατο της βασίλισσας

Η Αυτού Μεγαλειότης συνέχισε: «Θρηνούμε βαθύτατα τον θάνατο μιας αγαπημένης Κυρίαρχης και μιας πολυαγαπημένης Μητέρας. Ξέρω ότι η απώλειά της θα γίνει βαθιά αισθητή σε όλη τη χώρα, τα Βασίλεια και την Κοινοπολιτεία, και από αμέτρητους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο».

«Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου πένθους και αλλαγής, η οικογένειά μου και εγώ θα παρηγορηθούμε και θα συντηρηθούμε από τη γνώση μας για τον σεβασμό και τη βαθιά στοργή στην οποία η Βασίλισσα ήταν τόσο ευρέως διαδεδομένη».

Τώρα, ο κόσμος νιώθει δέος για την έκπληξη που εμφανίστηκε στον ουρανό λίγο πάνω από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ λίγες ώρες μετά τον θάνατο της βασίλισσας. Όπως δείχνουν οι φωτογραφίες, εμφανίστηκε ένα διπλό ουράνιο τόξο καθώς οι άνθρωποι συγκεντρώθηκαν γύρω από το παλάτι για να θρηνήσουν μαζί.

Ένα μόνο ουράνιο τόξο εμφανίστηκε επίσης πάνω από το κάστρο του Windsor.

Όπως ανέφερε προηγουμένως το Mamas Uncut, στις 6 Σεπτεμβρίου, η βασίλισσα Ελισάβετ II συναντήθηκε με τη νεοεκλεγείσα πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου, Λιζ Τρας. Λιγότερο από 48 ώρες αργότερα, η οικογένειά της, οι γιατροί της και ο κόσμος ασχολήθηκαν με την υγεία της.

ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ: Σπαρακτική είδηση ​​από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ που εκδόθηκαν ώρες μετά τη δήλωση που αποκάλυψε σπαρακτική ανησυχία για τη βασίλισσα

Σύμφωνα με προηγούμενες αναφορές, η Μεγαλειότητά της παρέμεινε στη Σκωτία υπό ιατρική παρακολούθηση. Σε μια δήλωση που κυκλοφόρησε το πρωί της Πέμπτης από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, η Ελισάβετ αναπαυόταν στο κάστρο Balmoral.

«Μετά από περαιτέρω αξιολόγηση σήμερα το πρωί, οι γιατροί της βασίλισσας ανησυχούν για την υγεία της Αυτού Μεγαλειότητας και της συνέστησαν να παραμείνει υπό ιατρική επίβλεψη», αναφέρεται στην ανακοίνωση. Το Balmoral είναι όπου η βασίλισσα περνάει συχνά τα καλοκαίρια της.

Αφού οι γιατροί αποκάλυψαν την ανησυχία τους για τη βασίλισσα Ελισάβετ, η οποία είναι 96 ετών, τον γιο της και τον εγγονό της, οι δύο επόμενοι στη σειρά για τους πεταχθέντες ταξίδεψαν στο Balmoral για να είναι μαζί με τη Μεγαλειότητά της. Ο πρίγκιπας Χάρι, ο οποίος βρισκόταν στο Λονδίνο με τη Μέγκαν Μαρκλ για αρραβώνα, ταξίδεψε επίσης στη Σκωτία για ένα τελευταίο αντίο.

Μόλις πριν από δύο ημέρες, η βασίλισσα Ελισάβετ συναντήθηκε με τον Τρους στο Balmoral όπου της ζήτησε από τη βασίλισσα να σχηματίσει νέα κυβέρνηση μετά την παραίτηση του Μπόρις Τζόνσον. Ωστόσο, ενώ συναντήθηκε με τον Τρους στις 6 Σεπτεμβρίου, ανακοίνωσε ότι δεν θα συναντηθεί με το Privy Council, το σώμα των συμβούλων της, αφού οι γιατροί της συνέστησαν να ξεκουραστεί στις 7 Σεπτεμβρίου.

Ο Τρας αργότερα μπήκε στο Twitter για να απαντήσει στις αναφορές για την κακή υγεία της Ελίζαμπεθ. Έγραψε: «Ολόκληρη η χώρα θα ανησυχήσει βαθιά με τα νέα από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ αυτό το μεσημέρι».

«Οι σκέψεις μου - και οι σκέψεις των ανθρώπων σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο μας - είναι με την Αυτή Μεγαλειότητα τη Βασίλισσα και την οικογένειά της αυτή τη στιγμή», συνέχισε ο Τρας.

Αυτή η ιστορία εξελίσσεται. Το Mamas Uncut θα συνεχίσει να ενημερώνει αυτήν την αναφορά καθώς έρχονται νέες πληροφορίες.

Έγκυος δάσκαλος Δημοτικού Σχολείου κρατά μάθημα από το κρεβάτι του νοσοκομείου

Η σχολική χρονιά της Janet Udomratsak θα είναι λίγο διαφορετική φέτος καθώς διδάσκει μαθητές από το κρεβάτι της στο νοσοκομείο.

Ξεκαρδιστικά μιμίδια με κλάματα που κάνουν τη θλίψη εντελώς συγγενή

Βρείτε το τέλειο μιμίδιο για κλάματα που ταιριάζει απόλυτα στη διάθεσή σας αυτή τη στιγμή.