Είναι το Hack για το ξεφλούδισμα των αυγών για το οποίο μιλούν πολλοί άνθρωποι!

Είναι το ξεφλούδισμα των σκληρών αυγών που θα σε κάνει να αναρωτιέσαι πώς πέρασες τόσο πολύ χωρίς να το ξέρεις. Αν είστε σαν εμένα και τους περισσότερους άλλους ανθρώπους στον κόσμο, τότε το να ξεφλουδίσετε το κέλυφος των βρασμένων αυγών είναι κυριολεκτικά ο όλεθρος της ύπαρξής σας.

Αλλά τώρα χάρη σε αυτό το hack που έχει γίνει viral στα social media, δεν χρειάζεται πλέον να είναι. Και είναι αρκετά απλό.

Shutterstock

Σύμφωνα λοιπόν με το βίντεο, πάρτε πρώτα το φρέσκο ​​αυγό σας και σπάστε ελαφρά τον πάτο του. Όχι τόσο που ο κρόκος αρχίζει να ξεχύνεται, αλλά αρκεί για να του δώσει λίγο χώρο αναπνοής.

Στη συνέχεια, βάλτε τα αυγά στο νερό σας και μαγειρέψτε όπως θα μαγειρεύατε κανονικά τα βραστά αυγά. Μόλις τα αυγά είναι έτοιμα, πιάσε ένα δοχείο που έχει καπάκι.

Βάλτε τα αυγά στο δοχείο και γεμίστε το δοχείο με κρύο νερό. Μόλις έχει τα αυγά και το νερό, βάλτε το καπάκι καλά και ανακινήστε για περίπου «10 δευτερόλεπτα».

μέσω GIPHY

Μόλις το κάνετε αυτό, αφαιρέστε το καπάκι και τα αυγά θα πρέπει να είναι εντελώς ξεχωριστά από το κέλυφός τους χωρίς να χρειαστεί ποτέ να ξεφλουδίσετε τίποτα! Πόσο καταπληκτικό είναι αυτό;

Είναι το αβγό ξεφλούδισμα για το οποίο μιλούν ΠΟΛΛΟΙ!

Δείτε αυτήν την ανάρτηση στο Instagram

Μια ανάρτηση που κοινοποιήθηκε από το Today Years Old (@todayyearsold)

ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ: Αυτό το TikTok Parenting Hack δίνει νέα ζωή στους παλιούς των παιδιών σας

Στο συγκεκριμένο βίντεο δείχνει τη γυναίκα να κουνάει μόνο ένα αυγό κάθε φορά. Δεν είναι σαφές αν αυτό οφείλεται στο ότι είχε μόνο ένα δοχείο αρκετά μεγάλο για να χωρέσει ένα αυγό ή επειδή λειτουργεί μόνο ένα αυγό τη φορά.

Είτε έτσι είτε αλλιώς, αυτή η μέθοδος θα είναι ακόμα πιο γρήγορη από το ξεφλούδισμα κάθε αυγού με το χέρι! 'Το χρησιμοποιώ εδώ και λίγο καιρό', έγραψε ένας σχολιαστής. «Στην πραγματικότητα λειτουργεί εάν το αυγό σας είναι καλά φτιαγμένο, δεν μπλέκεται στο νερό. Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι λειτουργεί.»

μέσω GIPHY

Ωστόσο, ορισμένοι σχολιαστές πιστεύουν ότι αυτό το χακάρισμα τους κάνει ακόμη περισσότερο επειδή δείχνει μόνο ένα αυγό τη φορά και επειδή λερώνει ένα άλλο πιάτο που θα πρέπει να πλυθεί όταν τελειώσετε.

Λοιπόν, τι νομίζεις? Θα δοκιμάσετε αυτό το hack; Πιστεύετε ότι θα χρειαστεί ακόμα περισσότερη δουλειά; Ή ξέρατε ήδη για αυτό και το χρησιμοποιείτε εδώ και χρόνια; Ενημέρωσέ μας!

Μου είπαν ότι το μωρό μου μπορεί να έχει τρισωμία 21 (σύνδρομο Down): Συμβουλή;

Μια μαμά είναι ανήσυχη μετά τη λήψη των αποτελεσμάτων των εξετάσεων που αναφέρουν ότι το αγέννητο μωρό της διατρέχει υψηλό κίνδυνο να έχει τρισωμία 21 (σύνδρομο Down) και αναζητά συμβουλές από άλλες μαμάδες.

30 νόστιμες συνταγές μπλέντερ που δεν είναι smoothies, αλλά είναι εξίσου εύκολες

Βρήκαμε 30 απλές και νόστιμες συνταγές μπλέντερ που πρέπει να έχετε στο χέρι και δεν είναι smoothies. Καθίστε τα σάλια καθώς διαβάζετε αυτή τη λίστα και, στη συνέχεια, κάντε ανάμειξη!