Είμαι πολύ πεπεισμένος ότι το σπίτι μου είναι στοιχειωμένο, τι πρέπει να κάνω γι 'αυτό;

Αυτή η ερώτηση υποβλήθηκε στην κοινότητά μας μέσω της σελίδας μας στο Facebook ή/και μας Φόρουμ απαντήσεων . Οι απαντήσεις λαμβάνονται επίσης από την κοινότητα. Εάν έχετε τη δική σας ερώτηση ανατροφής ή σχέσης που θα θέλατε να απαντήσετε, υποβάλετε στο Facebook ή Απαντήσεις .

ΕΡΩΤΗΣΗ: Το σπίτι μου είναι στοιχειωμένο, τι να κάνω;

«Οι κόρες μου τριών και σχεδόν πέντε ετών μιλούσαν για ένα κοριτσάκι και έναν τρομακτικό άντρα στο μπάνιο/ντουλάπες τους. Το μπάνιο τους συνδέεται με το δωμάτιό τους και υπάρχει μια μικρή ντουλάπα που καλύπτει την κρεβατοκάμαρά τους. Από όσο μου είπαν, το κοριτσάκι είναι «φίλος τους». Είναι όμορφη, και η μεγαλύτερη λέει ότι έχει μακριά μαλλιά και μπλε μάτια, παίζει μαζί τους και το όνομά της είναι Ελισάβετ (δεν το έχουν ξανακούσει αυτό το όνομα). Αλλά το κύριο μέλημά μου είναι ο «τρομακτικός άνθρωπος».

Οι ιστορίες που μου λένε, ΜΕ τρομάζουν. Η κόρη μου μου είπε ότι την πλήγωσε και και οι δύο φοβήθηκαν μέχρι δακρύων. Έχει ασχοληθεί κάποια άλλη μαμά με κάτι παρόμοιο; Έχω ευλογήσει το δωμάτιό τους με προσευχή και αγιασμό, φασκόμηλο, και πρόσφατα κοιμήθηκαν στο δωμάτιό μας ή στον κάτω όροφο. Αυτές οι συμπεριφορές δεν ξεκίνησαν παρά μόνο όταν μετακομίσαμε σε ένα νέο σπίτι τον Σεπτέμβριο και έκτοτε χειροτέρεψαν.

Η κόρη μου, που είναι σχεδόν πέντε ετών και εκπαιδεύεται στο γιογιό από 2 ετών, άρχισε πρόσφατα να κατουρεί το κρεβάτι επειδή φοβάται πολύ να κάνει γιογιό κατά τη διάρκεια της νύχτας. Φοβάμαι για τις κόρες μου. Τι πρέπει να κάνω? Ο φίλος μου και εγώ έχουμε ακούσει/δεί πράγματα ασυνήθιστα, οπότε ξέρω ότι δεν είναι της φαντασίας τους. Σε αυτό το σημείο, συζητώ για μετακόμιση, αλλά μόλις μετακομίσαμε σε αυτό το μέρος πριν από οκτώ μήνες και υπογράψαμε μια μίσθωση 2 ετών. Οποιαδήποτε συμβουλή?'

ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ: Q&A: Μπορώ να ακούσω τις ιστορίες σας σχετικά με τη σύνδεση των σωλήνων σας;

Shutterstock

Απαντήσεις Κοινότητας

Οι παρακάτω κορυφαίες απαντήσεις έχουν επιλεγεί από έναν συντονιστή από εκατοντάδες απαντήσεις στην αρχική ερώτηση.

«Δεν θα με ένοιαζε καμία μίσθωση. Σπάστο. Ένα σπίτι είναι ένα μέρος όπου η οικογένειά σας πρέπει να αισθάνεται ασφαλής και ευτυχισμένη. Αυτό το σπίτι δεν είναι ένα σπίτι για τα κορίτσια σου».

«ΜΗΝ κουνηθείς, γιατί έχεις φτάσει στο σημείο που τα κορίτσια έχουν κάπως επικοινωνήσει με όποια οντότητα υπάρχει στο σπίτι και μπορούν να προσκολληθούν στα παιδιά/αντικείμενά σου, αν επρόκειτο να μετακομίσεις και απλά θα τα πήγαινες αλλού. Μερικά παιδικά φαντάσματα δεν είναι ποτέ πραγματικά πνεύματα παιδιών, είναι μη ανθρώπινες οντότητες που παρουσιάζονται ως παιδιά για να κερδίσουν εμπιστοσύνη και φιλία και μετά μπορούν/θα γίνουν δαιμονικά μόλις γίνει η σύνδεση αυτής της εμπιστοσύνης. Και δεν λέω ότι αυτή είναι η κατάστασή σας, απλά λέω ότι σίγουρα μπορεί να συμβεί και δεν είναι κάτι που πρέπει να το μπλέξουμε. Η πρότασή μου θα ήταν να ψάξετε πρώτα να βρείτε ένα Μέσο για να σας πει τι είδους οντότητα υπάρχει στο σπίτι και μετά να συνεχίσετε από εκεί για να αποφασίσετε εάν το σπίτι θα χρειαστεί εξορκισμό ή απλώς έναν απλό καθαρισμό. ΜΗΝ μετακινηθείτε, ΜΗΝ χρησιμοποιήσετε πίνακα ouija, προσπαθήστε να επικοινωνήσετε περαιτέρω με οποιονδήποτε τρόπο ή αφήστε τα παιδιά σας χωρίς επίβλεψη όταν η δραστηριότητα είναι στο μέγιστο. Διότι αυτή τη στιγμή, μέχρι να μπορέσετε να πάρετε ένα μέσο, ​​φασκόμησε κάθε δωμάτιο του σπιτιού με φασκόμηλο από μια καλή πηγή, όπως ένα τοπικό κατάστημα ιθαγενών, κρεμάστε ένα σταυρό πάνω από κάθε πόρτα του σπιτιού, προσευχηθείτε ως οικογένεια και μην αφήσετε τα αρνητικά ανάληψη ενέργειας. Όποτε το αισθάνεστε διαβάστε από τη Βίβλο ανοιχτά και με ισχυρή πίστη».

«Περνούσα ένα βράδυ κοιμόμενος στο δωμάτιο των παιδιών μου για να μάθω τι συμβαίνει. Μπορεί να υπάρχει μια φυσιολογική (όχι παραφυσική) εξήγηση για αυτό και μπορεί να μπορέσετε να το σταματήσετε μόνοι σας».

«Είχα προβλήματα παρόμοια με αυτό (όχι τόσο άσχημα) αλλά σοφίασα το σπίτι και τράβηξα έναν σταυρό με αγιασμό πάνω από όλα τα ανοίγματα του σπιτιού. Όλα τα παράθυρα, οι ντουλάπες και οι πόρτες. Μιλήστε δυνατά ότι θέλετε να φύγουν και δεν είναι ευπρόσδεκτοι στο σπίτι σας».

«Είμαι σίγουρος ότι αν ισχύει αυτό, δεν θα είσαι ο μόνος ενοικιαστής που θα διακόψει τη μίσθωση μαζί του. Ερευνήστε το Ιστορικό της Ιδιοκτησίας, εάν υπάρχουν αρχεία που δείχνουν ανεξήγητα περιστατικά θα μπορούσαν να είναι ΑΠΟΔΕΙΞΗ ότι ο ιδιοκτήτης γνωρίζει και δεν αποκάλυψε τις πληροφορίες».

«Δεν θα συγκινούσα τα πνεύματα να κολλήσουν και θα μπορούσα απλώς να ακολουθήσω την οικογένειά σου, θα καλούσα έναν τοπικό ιερέα να ευλογήσει το σπίτι σου».

«Καλέστε έναν επαγγελματία να καθαρίσει και να ευλογήσει το σπίτι».

«Το να σπάσω μια μίσθωση δεν είναι ιδανικό, αλλά θα μετακομίσω!»

«Θα μετακομίσω αν γινόταν. Αλλά ελέγξτε τη νομοθεσία στην πολιτεία σας. Ίσως καταφέρετε να σπάσετε τη μίσθωση. Σε πολλές πολιτείες, τα έγγραφα που κλείνουν έχουν ερωτήσεις όπως «υπήρξαν ποτέ σημάδια ότι το σπίτι είναι στοιχειωμένο;», όχι ψέματα. Ο φίλος μου είχε αυτό ακριβώς το θέμα. Οι πωλητές ήξεραν ότι ήταν στοιχειωμένο και έκανε μήνυση. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ σε μελλοντικούς αγοραστές και ενοικιαστές, ζητήστε πάντα και λάβετε το γραπτώς. Συμβαίνει πιο συχνά από όσο νομίζετε. Θα έβαζα τα παιδιά μου να κοιμηθούν στο δωμάτιό μου. Δεν θα τους άφηνα ποτέ στο δωμάτιό τους μέχρι να σταματήσει ή να μετακομίσουμε. Είμαι μόνο εγώ. Καλή τύχη.'

'Θα μπορούσατε πάντα να κοιτάζετε ένα φυσικό/μέσο στην περιοχή σας.'

«Αν κάτι που τα αγοράσατε είναι μεταχειρισμένο, αφαιρέστε το από το σπίτι. τα πνεύματα κολλάνε στα υπάρχοντά τους».

«Αφήστε το πνεύμα να καταλάβει ότι δεν είναι ευπρόσδεκτος και ότι πρέπει να φύγει. Πείτε του ότι δεν έχει άλλη επιλογή και ότι πρέπει να πάει στο φως για να ξεκουραστεί. Να είσαι αυστηρός.»

Έχετε κάποια ερώτηση σχετικά με την ανατροφή των παιδιών, τη σχέση ή άλλη ερώτηση σχετικά με την οικογένεια; Υποβάλετέ το στο Facebook ή Απαντήσεις !

Η Lena Dunham αποκαλύπτει το απίστευτο ταξίδι της στην εξωσωματική γονιμοποίηση

Το κεφάλαιο της Lena Dunham για την εξωσωματική γονιμοποίηση (IVF) έκλεισε πρόσφατα.

5χρονος επιζών από καρκίνο δώρισε 3.000 παιχνίδια στο νοσοκομείο όπου έλαβε θεραπεία

Ο Weston Newswanger, ένας 5χρονος επιζών από καρκίνο, δωρίζει 3.000 παιχνίδια στο ίδιο το νοσοκομείο όπου έλαβε θεραπεία.