Ειδοποίηση Amber Alert για κοριτσάκι 2 ημερών μετά την ανακάλυψη της μητέρας της από πυροβολισμό μέχρι θανάτου

Οι αρχές του Τενεσί αναζητούν ένα κοριτσάκι 2 ημερών στο Μέμφις. Σύμφωνα με τις εκθέσεις Έχει εκδοθεί ένα Amber Alert για το βρέφος αφού η μητέρα του βρέθηκε νεκρή την 1η Φεβρουαρίου.

Ειδοποίηση Amber Alert για κοριτσάκι 2 ημερών μετά την ανακάλυψη της μητέρας της από πυροβολισμό μέχρι θανάτου

Όπως αποκαλύπτει το Γραφείο Ερευνών του Τενεσί, οι αρχές ανακάλυψαν ένα εγκαταλελειμμένο όχημα κοντά στο Levi Road. Κοντά στο όχημα βρισκόταν το σώμα της 27χρονης Danielle Hoyle, μητέρας του βρέφους.

Σύμφωνα με το Amber Alert, στο βρέφος δόθηκε το όνομα Κένεντι Χόιλ. Ο Κένεντι εθεάθη τελευταία φορά με την Danielle, αλλά δεν βρέθηκε πουθενά κοντά στο εγκαταλελειμμένο όχημα.

Οι αρχές λένε ότι η Danielle είχε πυροβοληθεί μέχρι θανάτου και τώρα ανησυχούν για την ασφάλεια του Kennedy. Τα μέλη της οικογένειας λένε ότι ο τελευταίος που ήξεραν η Danielle έπαιρνε τον Kennedy για να δεχτεί τους πυροβολισμούς της.

Το Amber Alerts αναφέρει ότι ο Κένεντι εθεάθη τελευταία φορά να φορά ένα ασπρόμαυρο πουά με ροζ παντελόνι. Ζυγίζει μόλις 6 κιλά και έχει μήκος 17 ίντσες με καστανά μαλλιά και καστανά μάτια.

Παραμένει ασαφές ποιος ανέφερε αρχικά την εξαφάνιση της Danielle και του Kennedy. Είναι επίσης άγνωστο αν ο πατέρας του Κένεντι είναι κοντά ή όχι.

Σύμφωνα με το ABC 24 , ένας άνδρας που γνώριζε τόσο την Danielle όσο και τον Kennedy τέθηκε υπό κράτηση για ανάκριση. Δεν έχει ακόμη αναφερθεί εάν αυτός ο άνδρας είχε σχετικές πληροφορίες ή πώς γνωρίζει ο άνδρας το θύμα και το παιδί της.

ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟ MU: Beaming Big Brother πουκάμισα για ανακοινώσεις εγκυμοσύνης και άλλα

Το Γραφείο Ερευνών του Τενεσί ζητά από οποιονδήποτε έχει οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με το πού θα μπορούσε να βρίσκεται ο Κένεντι να τον ειδοποιήσει στο 1-800-TBI-FIND ή να καλέσει το αστυνομικό τμήμα του Μέμφις στο 901-545-2677.

Η μαμά της Αριζόνα συνελήφθη αφού αποκοιμήθηκε και η 3χρονη κόρη της δραπέτευσε από το σπίτι τους και μπήκε στο καυτό αυτοκίνητό της

Μια μητέρα από την Αριζόνα, 23 ετών, συνελήφθη αφού η 3χρονη κόρη της ανακαλύφθηκε νεκρή στο καυτό αυτοκίνητό της ενώ κοιμόταν.