Η Vans αποκαλύπτει «Υπερβολικά άνετα, αισθαντικά» αθλητικά παπούτσια για τον μήνα ευαισθητοποίησης για τον αυτισμό

Η τελευταία κυκλοφορία του Vans ολοκληρώνεται αυτισμός κοινότητα λίγο πιο φωτεινό με τη νέα της σειρά υποδήματα με αισθήσεις.

Η μάρκα παπουτσιών ανακοίνωσε την Τετάρτη ότι θα κυκλοφορήσει το Συλλογή Ευαισθητοποίησης για τον Αυτισμό Vans , μια σειρά «υπερ-άνετων» υποδημάτων που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για τη Διαταραχή Αυτιστικού Φάσματος, σύμφωνα με το δελτίο τύπου της εταιρείας.

Η Vans συνεργάστηκε με το International Board of Credentialing and Continuing Education Standards για να δημιουργήσει παπούτσια με «στοιχεία που περιλαμβάνουν αισθητήρια», συμπεριλαμβανομένης μιας χαλαρωτικής χρωματικής παλέτας μπλε και πράσινου, μαζί με σχεδιαστικά χαρακτηριστικά που εστιάζουν στις αισθήσεις της αφής, της όρασης και του ήχου.

Το ComfyCush Old Skool μαζί με το ComfyCush Slip-On PT είναι διαθέσιμα σε όλα τα μεγέθη, ενώ το ComfyCush Slip-On PT με το μοτίβο εκτύπωσης «LOVE» και το ολόγραμμα, καθώς και το ComfyCush New Skool, θα κατασκευαστούν μόνο για παιδιά και μεγέθη νηπίων.

Μια ποικιλία από κοντό και μακρυμάνικο μπλουζάκι για παιδιά στην ίδια χαλαρωτική χρωματική παλέτα θα είναι επίσης εκτός της συλλογής.

Τα νέα αθλητικά παπούτσια της Vans περιλαμβάνουν μια χαλαρωτική χρωματική παλέτα από μπλε και πράσινα, μαζί με σχεδιαστικά χαρακτηριστικά που εστιάζουν στις αισθήσεις της αφής, της όρασης και του ήχου.

Εικόνα μέσω Vans

«Από το 1966, η Vans στέκεται ως πρωταθλητής της ατομικότητας και της αυτοέκφρασης», αναφέρει η έκδοση.

«Η δέσμευση της μάρκας συνεχίζεται με την κυκλοφορία σχεδίων υποδημάτων που περιλαμβάνουν αισθήσεις ως μέρος της Συλλογής Autism Awareness».

Γονείς που είδαν τις ειδήσεις στο Κελάδημα κατακλύζονταν από εκτίμηση για τη σκόπιμη συλλογή.

Εικόνα μέσω Vans

Theresa Nosek (Chase) έγραψε :

«Μπράβο σου @VANS_66 που επιτέλους συμπεριέλαβες ενήλικες σε προϊόντα που σχετίζονται με τον αυτισμό. Οι περισσότερες εταιρείες που παράγουν προϊόντα φιλικά προς τις αισθήσεις τα κάνουν μόνο για παιδιά, ξεχνώντας ότι ο αυτισμός δεν υποχωρεί όταν μεγαλώσεις. Θα μου άρεσε ένα ζευγάρι παπούτσια που να μην με κάνουν να μιζεριάζω <3'

Ενώ αλλο κοινοποιήθηκε:

«Ο γιος μου είναι τώρα 21 με αυτισμό και CP. Ήταν ένας αγώνας 20 ετών για την εύρεση των κατάλληλων παπουτσιών. Η εύρεση προσιτών, velcro, φιλικών προς τις αισθήσεις, «cool» παπουτσιών ADULT εξακολουθεί να είναι ένας αγώνας».

Η εκπομπή της Wendy Williams δεν θα πρωταγωνιστεί πλέον στη Wendy Williams; Μάθετε ποιος μπορεί να την αντικαταστήσει

Εν μέσω αναφορών για προβλήματα υγείας, η Γουέντι Γουίλιαμς φέρεται να απομακρύνεται από το ονομαζόμενο talk show της.

Ο Alec Baldwin μιλάει για την αρνητικότητα και τη Halyna Hutchins στο New Year’s Post

Η 31η Δεκεμβρίου και η 1η Ιανουαρίου χρησιμοποιούνται συχνά για να αναλογιστούν το τελευταίο έτος και να προσβλέπουν στο νέο έτος. Και αυτό ακριβώς έκανε ο Alec Baldwin.