Η Τζόντι Τέρνερ-Σμιθ πιστεύει ότι οι γυναίκες που γεννούν είναι σε «επίπεδο θεάς»

Τζόντι Τέρνερ-Σμιθ πιστεύει οι γυναίκες που γεννούν είναι οι υπέρτατες θεές.

Η 34χρονη καλωσόρισε το πρώτο της παιδί, Janie , με σύζυγο, Τζόσουα Τζάκσον τον Απρίλιο.

Εικόνα μέσω Shutterstock

«Οι άντρες πιστεύουν ότι είναι σκληροπυρηνικοί, αλλά δεν θα μπορούσαν ποτέ να κάνουν αυτό που κάνουν ενώ κάνουν και μωρό. Απλώς δεν μπορούσαν», μοιράστηκε πρόσφατα Αυτή περιοδικό.

Μοιράστηκε επίσης ευθαρσώς πώς η γέννα της αποκάλυψε πώς η «πατριαρχική κοινωνία είναι πραγματικά εδώ έξω, που εξαπατά τις γυναίκες να πιστεύουν ότι δεν είναι υπέρτατα ισχυρά όντα, γιατί d***, είναι κάποιο s*** σε επίπεδο θεών. ”

Η Turner-Smith μίλησε ότι είναι νέα μαμά εν μέσω του lockdown λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. Έγνεψε επίσης το κεφάλι της στους γονείς που παλεύουν με τη μάθηση στο σπίτι κατά τη διάρκεια της καραντίνας και τους αγώνες τους επίσης.

Εικόνα μέσω Shutterstock

ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ: Η ηθοποιός Jodie Turner-Smith αποκαλύπτει γιατί αποφάσισε να γεννήσει στο σπίτι κατά τη διάρκεια μιας πανδημίας

«Η πλοήγηση στη γονεϊκότητα ανά πάσα στιγμή είναι δύσκολη και είναι ακόμη πιο δύσκολη χωρίς υποστήριξη, όταν όλα είναι κλειστά και δεν μπορείς να δεις άλλους ανθρώπους ή να πας πουθενά», λέει, προσθέτοντας, «Δεν χρειάζεται να κάτσω Κάντε ζουμ μαζί της και ξαφνικά γίνετε ο παιδαγωγός της καθώς και ο φροντιστής της».

Όταν μιλάμε με ΣΕ ogue για το τεύχος Οκτωβρίου του περιοδικού, συζήτησε επίσης την επιλογή να επεκτείνει την οικογένειά της και πώς η απομόνωση τη βοήθησε να επικεντρωθεί στο να μάθει να είναι μαμά - καθώς και να μιλήσει για φυλετικές αδικίες.

«Έπρεπε να μάθω πώς να θηλάζω και πώς να γίνω μαμά — πέτυχε πραγματικά στο μωρό μου», είπε τότε, προσθέτοντας πώς η μητέρα της έζησε μαζί τους για τρεις μήνες για να τη βοηθήσει.

Εικόνα μέσω Shutterstock

ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ: Ο Joshua Jackson Hands Down κερδίζει το καλύτερο αφιέρωμα Instagram στη σύζυγο και τη νέα μητέρα, Jodie Turner-Smith

«Δεν έχει νόημα να πρέπει ακόμα να ουρλιάζουμε στον κόσμο ότι η ζωή μας έχει σημασία. Δεν έχει νόημα ότι οι μαύροι κουρεύονται παράλογα από την αστυνομία», συνέχισε. «Δεν έχει νόημα η απάντηση αυτής της χώρας στην παγκόσμια πανδημία. Δεν έχει νόημα το γεγονός ότι τόσοι πολλοί άνθρωποι είναι άνεργοι και η κυβέρνηση διασώζει εταιρείες».

«Αλλά αυτό που είχε νόημα, μέσα σε αυτό», είπε, «ήταν η αγάπη της οικογένειάς μου». Η Turner-Smith ελπίζει ότι η αυτοπεποίθησή της κληρονομηθεί από την κόρη της, καθώς ήταν το φως που την καθοδηγούσε.

«Αυτή η αυτοπεποίθηση είναι που θα τη βοηθήσει να περιηγηθεί στη ζωή», μοιράστηκε. «Είναι σημαντικό να μεταδώσω στην κόρη μου τι είναι όμορφο πάνω της, από ποιον προέρχεται και από πού προέρχεται, και τι είναι δυνατό σε αυτό».

Μου είπαν ότι το μωρό μου μπορεί να έχει τρισωμία 21 (σύνδρομο Down): Συμβουλή;

Μια μαμά είναι ανήσυχη μετά τη λήψη των αποτελεσμάτων των εξετάσεων που αναφέρουν ότι το αγέννητο μωρό της διατρέχει υψηλό κίνδυνο να έχει τρισωμία 21 (σύνδρομο Down) και αναζητά συμβουλές από άλλες μαμάδες.

30 νόστιμες συνταγές μπλέντερ που δεν είναι smoothies, αλλά είναι εξίσου εύκολες

Βρήκαμε 30 απλές και νόστιμες συνταγές μπλέντερ που πρέπει να έχετε στο χέρι και δεν είναι smoothies. Καθίστε τα σάλια καθώς διαβάζετε αυτή τη λίστα και, στη συνέχεια, κάντε ανάμειξη!