Η σύζυγος του Γκρέιντζερ Σμιθ σκέφτεται το έτος χαράς και θλίψης 7 μήνες μετά το τραγικό θάνατο του γιου

Τον Ιούνιο του 2019, τραγουδίστρια της κάντρι Γκρέιντζερ Σμιθ και η γυναίκα του, ηθοποιός Άμπερ Σμιθ , βίωσαν αφάνταστη θλίψη και απογοήτευση όταν το μικρό τους παιδί, Ποτάμι , απεβίωσε απροσδόκητα.

Ο Ρίβερ ήταν μόλις 3 ετών όταν έπαιζε «water gunfight» με τον μεγαλύτερο αδερφό του και αργότερα βρέθηκε στην πισίνα στην αυλή τους από τους γονείς του. Σε ένα από τα πολλά βίντεο του YouTube, που ο Granger και η Amber έχουν μοιραστεί τους τελευταίους επτά μήνες, ο River θα μπορούσε να ήταν στην πισίνα οπουδήποτε από 30 δευτερόλεπτα έως τρία λεπτά.

ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ: Ο τραγουδιστής της Country Granger Smith και η Amber Smith δωρίζουν τα όργανα του Son River, σώζει δύο ζωές, μετά από τραγικό ατύχημα πνιγμού

Δείτε αυτήν την ανάρτηση στο Instagram

Αυτή μόλις εμφανίστηκε ως η «πιο αγαπημένη φωτογραφία του 2017»… Νομίζω ότι θα συμφωνήσω. Τέτοια χαρά. Ξέρω ότι έχει τόση χαρά τώρα που βρίσκεται στην αγκαλιά του Ιησού, αλλά μου λείπει τόσο πολύ στην αγκαλιά μου. Ξέρω ότι σε πολλούς από εσάς λείπει κάποιος σήμερα και κάθε μέρα. Δεν είσαι μόνος. Δώστε χάρη στον εαυτό σας σήμερα αν πονάτε. Επιτρέψτε στον εαυτό σας να τα λείψει. Αφήστε τα συναισθήματα. Όλα όσα νιώθετε είναι εντάξει. Πάντα λέω στα παιδιά μου, δεν πειράζει να κλαίω. Είναι απλά μια αγάπη που βγαίνει από τα μάτια σου. Με τη μεγάλη αγάπη έρχεται μεγάλη θλίψη. Και νταγκ, είναι μεγάλη αγάπη. Είμαι τόσο ευγνώμων που νιώθω αυτή την αγάπη. ❤️?????????

Μια ανάρτηση που κοινοποιήθηκε από Άμπερ Σμιθ (@amberemilysmith) στο

Ο Γκρέιντζερ ήταν επίσης έξω από το σπίτι τους όταν συνέβη η τραγωδία, παρακολουθούσε το μεγαλύτερο παιδί τους να κάνει γυμναστική. Αυτός είπε θαυμαστές του στο YouTube ότι θυμάται ότι σκέφτηκε μόνος του να αγαπήσει αυτή την ιδιαίτερη στιγμή έξω με τα παιδιά του γιατί ποτέ δεν ξέρεις πόσο θα διαρκέσουν αυτές οι ευλογίες.

Δείτε αυτήν την ανάρτηση στο Instagram

Θα φύγω με αυτόν τον τύπο για τις επόμενες 7 ημέρες. Μας δόθηκε η ευκαιρία να ξεφύγουμε και να κάνουμε κάποια έντονη, ελπίζουμε θεραπευτική, να δουλέψουμε μαζί για εμάς και την οικογένειά μας. Είμαστε τόσο ευγνώμονες για αυτό το δώρο και αγαπάμε το ζευγάρι που το πρόσφερε ευγενικά. Αποσύνδεση από τα κοινωνικά δίκτυα και τα τηλέφωνά μας για να επικεντρωθούμε ο ένας στον άλλο και να θεραπεύουμε τις καρδιές μας. Ελπίζω να έχουν όλοι μια υπέροχη εβδομάδα! Να είστε ευγενικοί, να κάνετε κάτι ωραίο για κάποιον, να βγείτε από τη ζώνη άνεσής σας, να πιστέψετε ότι οτιδήποτε περνάτε θα μετατραπεί για τα καλά και να ξέρετε ότι τα πάτε υπέροχα και σας αγαπούν τόσο πολύ! Συνεχίστε να παλεύετε τον καλό αγώνα ❤️???????????? Εβραίους 11:1

Μια ανάρτηση που κοινοποιήθηκε από Άμπερ Σμιθ (@amberemilysmith) στο

Μέσα σε λίγα λεπτά από τη σκέψη αυτή, αυτός και η Amber ήταν στο κατάστρωμα της πισίνας τους, έκαναν CPR και περίμεναν να φτάσουν οι πρώτοι που ανταποκρίθηκαν. Ο Ρίβερ δεν επέζησε και τα όργανά του δωρίστηκαν σε όσους είχαν ανάγκη.

Η Amber Smith ανοίγει περίπου το 2019, επτά μήνες μετά το θάνατο του γιου

Δείτε αυτήν την ανάρτηση στο Instagram

2019 – Η χρονιά που με γονάτισε. Τη χρονιά που το όμορφο κοκκινομάλλα αγόρι μας έκλεισε τα 3 και πήγε σπίτι. Τη χρονιά που το ίδιο γλυκό αγόρι έσωσε άλλες 2 ζωές. Η χρονιά που έκανε κομμάτια την καρδιά μου αλλά και μετριάστηκε το πνεύμα μου. Τη χρονιά που ξεκινήσαμε τους The Smiths. Η χρονιά που μετακομίσαμε από το σπίτι μας και όλες οι αναμνήσεις που κάναμε εκεί. Το έτος που ο Linc έγινε 5 ετών και άρχισε να είναι πιο ευγενικός και το Λονδίνο ξεκίνησε τη 2η δημοτικού. Η χρονιά που έγινα η πιο κοντά στον Θεό που έχω πάει ποτέ. Η χρονιά που έκλαιγα κάθε μέρα για 6 μήνες συνεχόμενα. Η χρονιά που το Λονδίνο έχασε 3 δόντια και έγινε 8. Η χρονιά που υπηρετήσαμε εκατοντάδες για τη θλίψη και την ελπίδα. Η χρονιά που ορκιστήκαμε να μην αφήσουμε τίποτα να διαλύσει την οικογένειά μας. Η χρονιά που υποσχεθήκαμε να βρούμε νόημα και όχι λόγους. Η χρονιά που ο Γκρέιντζερ κι εγώ ήρθαμε πιο κοντά από ποτέ. Η χρονιά που τα μάτια μου άνοιξαν πραγματικά σε αυτό που είναι σημαντικό. Η χρονιά που δεν αισθανθήκαμε ποτέ περισσότερη αγάπη από την κοινότητά μας. Η χρονιά που έμαθα ότι η χαρά και η στεναχώρια μπορούν να συνυπάρχουν. Η χρονιά που ξαναμπήκαμε στη φωτιά για να βοηθήσουμε άλλους γονείς που θρηνούν. Η χρονιά που με άλλαξε. Η χρονιά της μπλε πεταλούδας. Η χρονιά που έμαθα ότι δεν έχω τον έλεγχο. Η χρονιά που εδραίωσε ότι δεν μπορώ να ζήσω αυτή τη ζωή χωρίς τον Θεό. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι έχουν περάσει σχεδόν 7 μήνες από τότε που κρατάμε τον γλυκό μας Riv και ότι θα ξεκινήσουμε μια νέα χρονιά χωρίς αυτόν φυσικά μαζί μας. Μέσα από αυτή τη θλίψη, ελπίζω για όλα όσα θα ακολουθήσουν. Οι στόχοι μου για το επόμενο έτος είναι να αυξήσω το @theriverkellyfund και να βοηθήσω όσο περισσότερους ανθρώπους μπορούμε, να διατηρήσουμε το Λονδίνο και το Λίνκολν να ευημερούν παρά τον πόνο της περασμένης χρονιάς, να μεγαλώσω με χάρη και πίστη με τον Maker μου, να μοιραστούμε την ιστορία μας με τις ελπίδες να βοηθάμε τους άλλους και να είμαστε στην παρούσα στιγμή, γιατί όσο κι αν θέλουμε να σχεδιάζουμε και να ονειρευόμαστε, το σήμερα είναι το μόνο που έχουμε. Αυτή τη στιγμή. Κάθε μέρα, είτε καλή είτε κακή, είναι άλλο ένα δώρο από τον Θεό. Ελπίζω να το ζήσω με ευγνωμοσύνη και συμπόνια για τους άλλους. Ελπίζω να συνεχίσω να παραδίδω τις μάχες μου, γιατί στην αδυναμία μου Αυτός είναι η δύναμή μου. Ελπίζω να συγχωρήσω τον εαυτό μου σιγά σιγά. Ελπίζω να συνεχίσω να φέρνω ανθρώπους στη Βασιλεία και να μοιράζομαι την αγάπη του Θεού που ένιωσα τόσο έντονα. (Συνέχεια στα σχόλια)

Μια ανάρτηση που κοινοποιήθηκε από Άμπερ Σμιθ (@amberemilysmith) στο

Τώρα που έφτασε το τέλος του 2019, η Amber σκέφτεται την πιο δύσκολη χρονιά της ζωής τους. Στο Instagram, η Άμπερ μοιράστηκε μια εικόνα της οικογένειάς τους, με τον Ρίβερ να απεικονίζεται να κρατά το χέρι του Ιησού. Αυτή έγραψε:

Δείτε αυτήν την ανάρτηση στο Instagram

Το να συνηθίσουμε στο νέο μας κανονικό είναι δύσκολο. Η αλλαγή των εποχών, του καιρού, το κλειδί στις παραδόσεις και τα σχέδιά μας ήταν πραγματικά δύσκολη. Λατρεύω το Halloween. Μου αρέσει να ντύνομαι σαν ολόκληρη οικογένεια, να κάνω τον σύζυγό μου και τα παιδιά μου να φορούν κάτι για να είμαστε μαζί μια ομαδική στολή. Αν και μπορούμε ακόμα να το κάνουμε αυτό, δεν είναι πια σωστό. Έτσι, φέτος, τα παιδιά είναι απλώς αυτό που θέλουν, πράγμα που συνειδητοποιώ ότι είναι αυτό που πρέπει να κάνουν ούτως ή άλλως. Το Halloween αφορά αυτούς και τη δημιουργικότητά τους, όχι εμένα και τις ιδέες μου. Περάσαμε 3 υπέροχα χρόνια με διασκεδαστικά κοστούμια με το River. Τώρα μπορεί να είναι ό,τι θέλει με τον Ιησού. Μπορούμε να κάνουμε τα δικά μας σχέδια όλη μέρα, αλλά ο Θεός γνωρίζει τα σχέδια που έχει για εμάς και μερικές φορές τα σχέδιά μας δεν μπορούν να ανταγωνιστούν τα δικά του. Το να μάθω να αποδέχομαι την αλλαγή και τη νέα κατεύθυνση στη ζωή απαιτεί υποταγή και εμπιστοσύνη, γι' αυτό θα προσευχηθώ για να περάσω από αυτήν την αλλαγή και αυτές τις γιορτές. Προσευχηθείτε για ειρήνη και χάρη και αγάπη και ξέρω ότι θα μας οδηγήσει. Ιερεμίας 29:11 Καλές Απόκριες σε όλους. Ανυπομονώ να δω τα κοστούμια όλων! Φέτος έχω έναν μονόκερο, έναν αστροναύτη και έναν άγγελο ❤️???????? ???? ????

Μια ανάρτηση που κοινοποιήθηκε από Άμπερ Σμιθ (@amberemilysmith) στο

«2019 – Η χρονιά που με γονάτισε. Τη χρονιά που το όμορφο κοκκινομάλλα αγόρι μας έκλεισε τα 3 και πήγε σπίτι. Τη χρονιά που το ίδιο γλυκό αγόρι έσωσε άλλες 2 ζωές. Η χρονιά που έκανε κομμάτια την καρδιά μου αλλά και μετριάστηκε το πνεύμα μου. Τη χρονιά που ξεκινήσαμε τους The Smiths. Η χρονιά που μετακομίσαμε από το σπίτι μας και όλες οι αναμνήσεις που κάναμε εκεί. Το έτος που ο Linc έγινε 5 ετών και άρχισε να είναι πιο ευγενικός και το Λονδίνο ξεκίνησε τη 2η δημοτικού. Η χρονιά που έγινα η πιο κοντά στον Θεό που έχω πάει ποτέ. Η χρονιά που έκλαιγα κάθε μέρα για 6 μήνες συνεχόμενα. Η χρονιά που το Λονδίνο έχασε 3 δόντια και έγινε 8. Η χρονιά που υπηρετήσαμε εκατοντάδες για τη θλίψη και την ελπίδα. Η χρονιά που ορκιστήκαμε να μην αφήσουμε τίποτα να διαλύσει την οικογένειά μας. Η χρονιά που υποσχεθήκαμε να βρούμε νόημα και όχι λόγους. Η χρονιά που ο Γκρέιντζερ κι εγώ ήρθαμε πιο κοντά από ποτέ».

Δείτε αυτήν την ανάρτηση στο Instagram

Μοιράζομαι αυτή τη φωτογραφία χωρίς φίλτρο από χθες το βράδυ. Κάποιοι από εσάς μπορεί να σκέφτεστε, 'γιατί να τραβήξετε μια φωτογραφία του εαυτού σας να κλαίει;' Το πήρα γιατί ήθελα να μιλήσω για το πώς μπορεί ο εχθρός να προσπαθήσει να εισβάλει στις σκέψεις σου. Πραγματικά περνούσα μια καλή νύχτα, δούλευα για τη μελέτη της Βίβλου μου και μετά, από πουθενά, μπήκαν κακές σκέψεις. Ο εχθρός έλεγε αρνητικές σκέψεις στο κεφάλι μου. «Απέτυχες, δεν είσαι καλή μητέρα, αυτός ο πόνος δεν θα τελειώσει ποτέ…» Διάβαζα τη Βίβλο όταν ήρθαν αυτές οι σκέψεις. Έτσι δεν λειτουργεί ο εχθρός; Μόλις μας βλέπει να δίνουμε δόξα στον Θεό, μπαίνει κρυφά. Επέτρεψα στον εαυτό μου να αφήσω τα συναισθήματά μου και να κλάψω. Και μετά προσευχήθηκα. Ο εχθρός είναι ψεύτης. Το ξέρω βαθιά μέσα μου. Δεν μπορούμε να ακούσουμε τα ψέματα. Ξέρω ότι είμαι καλή μαμά. Ξέρω ότι αγαπώ τα παιδιά μου με κάθε ίχνος ψυχής μου. Μην αφήνετε αυτές τις αρνητικές σκέψεις να σας βγάλουν σε κακό μονοπάτι. Ναι, θρηνήστε, κλάψτε και επιτρέψτε στον εαυτό σας να λείψει το αγαπημένο σας πρόσωπο ή να λυπηθείτε για μια συγκεκριμένη κατάσταση ή εποχή στην οποία βρίσκεστε, αλλά μην επιτρέψετε στα ψέματα να εισβάλουν στην καρδιά σας. Ο Θεός θα σε συναντήσει εκεί που είσαι και με την πανοπλία του δεν θα νικήσει ο Σατανάς. Είσαι δυνατός, είσαι άξιος και είσαι αγαπημένος. Ξύπνησα σήμερα με αυτήν την ανάγνωση (σάρωση για ανάγνωση). Τι θα λέγατε για το timing; Το έλεός του είναι νέο κάθε πρωί. ❤️????????? Το βιβλίο είναι New Morning Mercies του Paul David Tripp

Μια ανάρτηση που κοινοποιήθηκε από Άμπερ Σμιθ (@amberemilysmith) στο

Η Άμπερ συνέχισε, προσθέτοντας ότι ήταν η χρονιά που έμαθε τι ήταν σημαντικό, η χρονιά που ένιωσε τόση αγάπη και η χρονιά που έμαθε ότι «η χαρά και η θλίψη μπορούν να συνυπάρχουν». Η χρονιά που ξαναμπήκαμε στη φωτιά για να βοηθήσουμε άλλους γονείς που θρηνούν.

Δείτε αυτήν την ανάρτηση στο Instagram

Δημοσίευσα αυτό το βίντεο πριν από πολύ καιρό, αλλά ο Γκρέιντζερ και εγώ μιλούσαμε για το πόσο ιδιαίτερο είναι να έχουμε μερικά βίντεο του Ρίβερ που ασχολούνται τόσο με τη μαμά. Πάντα φρόντιζε να είμαι εντάξει (αν και απλώς παίζαμε). Πάντα κρατούσε το πρόσωπό μου με τα απαλά, παχουλά χεράκια του και μου έδινε τις πιο γλυκές, μεγαλύτερες αγκαλιές. Ήμουν στο σημείο των αγγέλων του πριν από μερικές εβδομάδες, ούρλιαζα τα μάτια μου και ξαφνικά άκουσα «μην αναρωτιέσαι μαμά». Ήταν μια από αυτές τις στιγμές του Θεού. Τον ένιωσα να μου λέει να μην κλαίω. Ότι ήταν ασφαλής και χαρούμενος και ήταν εντάξει. Σηκώθηκα και μπήκα μέσα στην εκκλησία, κάθισα στο πάτωμα και άνοιξα τις παλάμες μου μπροστά στον Ιησού. Τον ευχαρίστησα που μας χάρισε αυτό το γλυκό, καταπληκτικό αγόρι για τρία υπέροχα χρόνια, προσευχήθηκα για δύναμη για μένα και για τον Γκρέιντζερ να πορευτούμε σε αυτόν τον δρόμο μπροστά, ό,τι καλύτερο μπορούσαμε για το Λονδίνο και το Λίνκολν, και καλωσόρισα το πνεύμα Του να οδηγήσει το δρόμο για μου. Δεν ξέρω πολλά, αλλά ξέρω ότι ο Θεός είναι πιστός. Ποτέ δεν ήμουν πιο κοντά Του όσο αυτούς τους τελευταίους μήνες και ευχαριστώ τον Κύριο καθημερινά που μου έδωσε ελπίδα και για τις λίγες στιγμές ειρήνης που έλαβα. Πρέπει να κρατήσουμε την ελπίδα. Πρέπει να κρατήσουμε τις υποσχέσεις του Θεού. Πίστη στο αόρατο. Πολλοί από εσάς μου έχετε στείλει μήνυμα για τα προβλήματά σας, τις καταιγίδες σας, την απώλειά σας – κρατήστε την Ελπίδα. Αφήστε την ελπίδα να σας αγκυροβολήσει ότι αυτό δεν είναι το τέλος της ιστορίας σας. Ωραίες υποσχέσεις είναι μπροστά. Δεν είσαι μόνος. ❤️✝️

Μια ανάρτηση που κοινοποιήθηκε από Άμπερ Σμιθ (@amberemilysmith) στο

Ήταν επίσης η χρονιά που την άλλαξε, την ανάγκασε να μάθει ότι δεν έχει τον έλεγχο και η χρονιά που «πήρε ότι δεν μπορώ να ζήσω αυτή τη ζωή χωρίς Θεό». Στη συνέχεια σκέφτηκε:

Δείτε αυτήν την ανάρτηση στο Instagram

Μου λείπει πολύ το μωρό μου ❤️. Ο κόσμος λέει συνέχεια, «είσαι τόσο δυνατός» «πώς λειτουργείς;» «Δεν θα μπορούσα να σηκωθώ από το κρεβάτι». έχω σπάσει. Η καρδιά μου δεν θα είναι ποτέ η ίδια. Δεν θα ειμαι ποτε ξανα ο ιδιος. Ναι, έχω δυνατές στιγμές, αλλά κι εγώ (όπως θα έκανε κάθε θλιμμένη μητέρα) κλαίω, ουρλιάζω, ρωτάω και πέφτω στα γόνατα. Μετά σηκώνομαι και παλεύω. Θέλω απλώς να μοιραστώ το ταξίδι μου με όλους σας γιατί θα είναι μακρύς ο δρόμος και αν μπορούμε να βοηθήσουμε τουλάχιστον ένα άτομο να περάσει κάτι τέτοιο, τότε αξίζει να είμαι ανοιχτός για τα συναισθήματά μου, την πίστη μου , οι αγώνες μου. Σε οποιονδήποτε από εσάς αντιμετωπίζει μια απώλεια οποιουδήποτε είδους (και ίσως προσπαθώ απλώς να το υπενθυμίσω στον εαυτό μου εδώ) – Μπορείτε να το κάνετε αυτό. Μπορείτε να θρηνήσετε και να είστε ακόμα δυνατοί για την οικογένειά σας, τον σύζυγό σας ή άλλα παιδιά. Γείρε κοντά Του με την αδυναμία σου και μάθε να μην χτυπάς τον εαυτό σου (όπως εγώ) όταν περνάς μια στιγμή ηρεμίας. Κλείστε τα αρνητικά και εστιάστε στο φως και την αγάπη. ???? Να είστε ευγενικοί με τους γύρω σας. Πριν επιλέξετε να κρίνετε ή να καταρρίψετε, προσπαθήστε πάντα να ενθαρρύνετε ή να ανυψώνετε τους ανθρώπους. Αυτό το άτομο δίπλα σου, αυτό το αυτοκίνητο μπροστά σου, αυτή η γυναίκα στον δρόμο, αυτός ο άντρας στο γραφείο σου, αυτά τα παιδιά στο μαγαζί, ποτέ δεν ξέρεις τι είδους δοκιμασίες αντιμετωπίζουν. Σας ευχαριστώ όλους και πάλι που μοιραστήκατε τις ιστορίες απώλειας μαζί μου, που ανυψώσατε την οικογένειά μου μέσω προσευχών και ενθάρρυνσης. ΕΣΥ είσαι ο λόγος της δύναμής μου μερικές φορές και είμαι τόσο ευγνώμων. ♥️

Μια ανάρτηση που κοινοποιήθηκε από Άμπερ Σμιθ (@amberemilysmith) στο

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι έχουν περάσει σχεδόν 7 μήνες από τότε που κρατάμε τον γλυκό μας Riv και ότι θα ξεκινήσουμε μια νέα χρονιά χωρίς αυτόν φυσικά μαζί μας. Μέσα από αυτή τη θλίψη, ελπίζω για όλα όσα θα ακολουθήσουν».

Δείτε αυτήν την ανάρτηση στο Instagram

Τίποτα δεν μπορεί να προετοιμάσει μια μητέρα να μεταφέρει αυτού του είδους τα νέα. Χάσαμε τον μικρότερο γιο μας, τον Ρίβερ Κέλι Σμιθ. Μετά από ένα τραγικό ατύχημα, και παρά τις καλύτερες προσπάθειες του γιατρού, δεν μπόρεσε να αναβιώσει. Ο Γκρέιντζερ κι εγώ πήραμε την απόφαση να πούμε το τελευταίο αντίο και να δωρίσουμε τα όργανά του, ώστε να δοθεί σε άλλα παιδιά μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή. Η οικογένειά μας είναι συντετριμμένη και συντετριμμένη, αλλά παρηγορούμαστε γνωρίζοντας ότι είναι με τον Επουράνιο Πατέρα του. Ο Ριβ ήταν ιδιαίτερος. Όλοι όσοι τον γνώρισαν το κατάλαβαν αμέσως. Η χαρά που έφερε στη ζωή μας δεν μπορεί να εκφραστεί και το φως του θα είναι για πάντα στις καρδιές μας. Αν υπάρχουν λόγια να πούμε περισσότερα, δεν μπορούμε να τα βρούμε αυτή τη στιγμή. Αγαπήστε τους κοντινούς σας. Ποτέ δεν υπήρξε πιο δύσκολη στιγμή για εμάς από αυτή. . . Αντί για λουλούδια ή δώρα, στείλτε δωρεές στο Ιατρικό Κέντρο Παιδιών της Dell στο όνομα του Ρίβερ. Οι γιατροί, οι νοσοκόμες και το προσωπικό ήταν απίστευτοι.

Μια ανάρτηση που κοινοποιήθηκε από Άμπερ Σμιθ (@amberemilysmith) στο

Η μαμά έγραψε ότι τώρα ανυπομονεί να αναπτύξει το The River Kelly Fund, το οποίο άρχισαν μετά το θάνατό του, ώστε να μπορούν να βοηθήσουν όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους.

Δείτε αυτήν την ανάρτηση στο Instagram

Από πού να αρχίσω; Αυτή ήταν η πιο φρικιαστική, που άλλαξε τη ζωή, καθόρισε την ψυχή 2 εβδομάδες της ζωής μας. Περάσαμε από ένα τόσο χαρούμενο, διασκεδαστικό, εξερευνητικό, χορευτικό, πάρτι 5 ατόμων, στο να χτυπάμε τα γόνατά μας, να προσευχόμαστε, να ρωτάμε γιατί ο Θεός, πώς ο Θεός και να χάσουμε τον μικρότερο γιο μας μέσα σε λίγα λεπτά. Όλα έγιναν τόσο γρήγορα. Περάσαμε τις επόμενες 2 μέρες στο νοσοκομείο προσευχόμενοι να γιατρευτεί η μικρή μας Ριβ. Είχαμε εκατοντάδες πολεμιστές προσευχής πίσω μας, αλλά ο Θεός είχε άλλα σχέδια για τον άγγελό μας, μεγαλύτερα σχέδια. Εάν πιστεύετε στον Θεό μας όπως εμείς, ξέρουμε τώρα ότι ο Ριβ στάλθηκε σε αυτή τη Γη για να μπορέσουμε να ζήσουμε τη χαρά, το γέλιο και την αγάπη του για 3 χρόνια. Και τότε ήρθε ο Ιησούς και του έπιασε το χέρι πριν πάει κάτω και τον πήρε σπίτι. Ο Θεός δεν μας έφερε πίσω το αγοράκι μας, αλλά ο Θεός και η Ριβ έκαναν τουλάχιστον άλλα 2 θαύματα εκείνη την ημέρα για άλλες μαμάδες και μπαμπάδες που προσεύχονταν κάποιος να βοηθήσει να σωθεί το παιδί τους. Η θλίψη είναι τόσο περίεργο πράγμα. Το ένα λεπτό νιώθεις ότι έχεις τη δύναμη ενός λιονταριού και μπορείς να διαχειριστείς ό,τι σου έχει δώσει ο Θεός, το επόμενο κάθεσαι δίπλα στην κούνια του γιου σου, κρατάς την κουβέρτα του και κλαις τόσο δυνατά που δεν βγαίνουν δάκρυα ή ήχοι, ή χτυπάς μπουνιές το τιμόνι σου να κλαίει και να ουρλιάζει στον Θεό ή να χαμογελάει και να γελάει με τις αναμνήσεις που έχεις από έναν τόσο ιδιαίτερο άνθρωπο. Θλίψη, θυμός, σοκ, αμφισβήτηση, φόβος, ελπίδα, η χαρά της ανάμνησης, το κενό, η ανησυχία, η απογοήτευση, η εμπιστοσύνη στην πίστη μας – τα νιώθουμε όλα αυτά και πολλά άλλα. Αλλά νιώθουμε επίσης όλες τις προσευχές και την αγάπη από τον καθένα από εσάς που μας έχετε προσεγγίσει κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Η οικογένειά μας, οι φίλοι, οι θαυμαστές μας, ακόμη και οι άγνωστοι, μας έχουν προσφέρει τόση άνεση και δεν μπορούμε να σας ευχαριστήσουμε αρκετά. Φτιάξαμε ένα βίντεο που σας ενημερώνουμε για το πώς είμαστε και θέλαμε να το μοιραστούμε μαζί σας, μαζί με ένα βίντεο του Ρίβερ που μοιραστήκαμε στην υπηρεσία του. Κρατήστε σφιχτά τα αγαπημένα σας πρόσωπα, όσο κλισέ κι αν ακούγεται αυτό. Πραγματικά ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου ρίξει η ζωή. Αγαπήστε τους έντονα, ζήστε αυτή την όμορφη ζωή μαζί και ορκιστείτε να ζήσετε όπως ο Ριβ ♥️ Ρωμαίους 8:28 ✝️ *Σύνδεσμος στο bio για να παρακολουθήσετε το βίντεό μας

Μια ανάρτηση που κοινοποιήθηκε από Άμπερ Σμιθ (@amberemilysmith) στο

Η Άμπερ στρέφει επίσης την προσοχή της στην κόρη της Λονδίνο και μεσαίο παιδί Λίνκολν για να μπορέσουν να ευδοκιμήσουν παρά την απώλεια του αγαπημένου τους αδερφού. «Ελπίζω να συνεχίσω να φέρνω ανθρώπους στη Βασιλεία και να μοιράζομαι την αγάπη του Θεού που ένιωσα τόσο έντονα».

ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ: Ο τραγουδιστής της κάντρι Γκρέιντζερ Σμιθ ανοίγει σε μια ειλικρινή, συγκινητική ανάρτηση για τον τραγικό θάνατο του τρίχρονου γιου

Δείτε αυτήν την ανάρτηση στο Instagram

Πάντα ήξερα ότι ήθελα να γίνω δότης αν μου συμβεί κάτι. Απλώς ένιωθα ότι αν είχα βιώσιμα όργανα, γιατί θα πήγαινα στο έδαφος μαζί τους; Το πνεύμα μου θα ήταν στον Παράδεισο, οπότε γιατί να μην σώσω μια ζωή αν μπορούσα; Ποτέ σε ένα εκατομμύριο χρόνια δεν πίστευα ότι θα έπαιρνα αυτή την απόφαση για το μωρό μου. Όταν 3 διαφορετικοί νευρολόγοι μας είπαν ότι ο River είχε 0% πιθανότητες ανάκαμψης του εγκεφάλου (ναι 0, όχι 10 ή 1%, 0) μετά το σοκ και την πραγματικότητα, σκέφτηκα πώς μπορούμε να θάψουμε το γλυκό μωρό μας και να μην προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε οι υπολοιποι? Το σώμα του είναι τέλειο, τα όργανά του είναι τέλεια, έπρεπε να κάνουμε κάτι. Υπάρχουν τόσοι πολλοί άνθρωποι που περιμένουν ένα όργανο για να σώσει τη ζωή τους. Οι γιατροί είπαν ότι η δωρεά ήταν αρκετά μια διαδικασία. Θα έπρεπε να αναζητήσουμε βιώσιμους παραλήπτες και μπορεί να χρειαστούν μέρες. Γνωρίζαμε ότι το πνεύμα του Ρίβερ βρισκόταν στον Παράδεισο, αλλά δεν αντέχαμε να παρακολουθούμε το μικροσκοπικό, γήινο σώμα του να είναι γεμάτο με όλα τα φάρμακα για 3 ή περισσότερες ημέρες ενώ έψαχναν. Προσπάθησαν να επισπεύσουν τη διαδικασία, ώστε η οικογένειά μας να είναι ήσυχη, μας είπαν ότι θα τον πήγαιναν πίσω για να εγχειριστεί το επόμενο πρωί, αλλά δεν θα ξέραμε ποια όργανα θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν παρά μόνο μετά. Με ένα τόσο μικρό σώμα, τα όργανα έπρεπε να μετρηθούν φυσικά, όχι μόνο με ακτινογραφία. Πέρασα τη νύχτα ξαπλωμένη στο κρεβάτι μαζί του, έκλαιγα και μιλούσα μαζί του ενώ συνέχιζαν να κάνουν εξετάσεις και να παίρνουν αίμα. Το επόμενο πρωί η οικογένεια και το προσωπικό παρατάχθηκαν στην αίθουσα για τον «περίπατο της τιμής». Τους είπαμε ότι στον Ρίβερ άρεσε να πηγαίνει γρήγορα, γι' αυτό για να τον τιμήσουν, τον έσπρωξαν στην αίθουσα πιο γρήγορα από ό,τι είχαν σπρώξει ποτέ κανέναν. Ο Γκρέιντζερ κι εγώ κρατούσαμε ο ένας τον άλλον και κλάψαμε. Λάβαμε το γράμμα ότι ο μικροσκοπικός, κοκκινομάλλας ήρωάς μας έδωσε ζωή σε 2 ενήλικες. Μια γυναίκα 49 ετών και ένας άνδρας 53 ετών. Έκλαψα όταν το ανοίξαμε. Έκλαψε από λύπη & έκλαψε από αγάπη. Είμαι τόσο περήφανη που είμαι η μαμά του Ρίβερ και είμαι τόσο ευγνώμων στον Θεό που μας τον έδωσε για αυτά τα απίστευτα 3 χρόνια. Εύχομαι αυτοί οι 2 παραλήπτες να ζήσουν υγιείς, γεμάτες χαρά, με τέρμα στο γκάζι όπως και ο Riv. Ήταν μια από τις πιο δύσκολες, αλλά και πιο εύκολες αποφάσεις που λάβαμε ποτέ. Υπάρχουν πάνω από 113.000 άνθρωποι που περιμένουν για μεταμοσχεύσεις και 20 άνθρωποι πεθαίνουν κάθε μέρα περιμένοντας. Μεταβείτε στο OrganDonor.gov για να δείτε πώς μπορείτε επίσης να βοηθήσετε να δώσετε ζωή. ❤️

Μια ανάρτηση που κοινοποιήθηκε από Άμπερ Σμιθ (@amberemilysmith) στο

«Η αλλαγή είναι αναπόφευκτη, θα έρθει ο πόνος στην καρδιά, θα έρθουν προβλήματα, ο εχθρός θα επιτεθεί, αλλά αν φορέσουμε την πανοπλία του Θεού, δεν θα νικηθούμε. Μπορούμε και θα τα καταφέρουμε με οτιδήποτε μας έρθει. […] Εύχομαι σε όλους σας χαρά την επόμενη χρονιά. Να ξέρεις ότι καθώς μπαίνεις σε μια νέα δεκαετία, αγαπιέσαι, έχεις σκοπό, είσαι πιο δυνατός από όσο νομίζεις και δεν είσαι ποτέ μόνος».

Δείτε αυτήν την ανάρτηση στο Instagram

Αν ήξερα ότι θα είχα αυτή τη γλυκιά ψυχή μόνο για 1116 μέρες, θα του άφηνα να έχει όλα τα μπισκότα που ήθελε. Μακάρι να μπορούσα να τον έχω πίσω, να μου ψιθυρίζει στο αυτί για λιχουδιές, να τρίβει όλη τη Nutella του πάνω από το σπίτι και να κάνει χάος σε κάθε στροφή. Άλλη μια μέρα κάτω. Άλλη μια μέρα χωρίς τη φωνούλα και τις αγκαλιές του. Σήμερα συνειδητοποιώ πόσο πολύ με κουβαλάει ο Θεός σε όλο αυτό. Μου δίνει δύναμη όταν τη χρειάζομαι για να περάσω σε μια εκδήλωση, ένα πάρτι γενεθλίων, διακοπές, προπόνηση, δουλειά, και μετά είναι εκεί όταν διαλύομαι μετά. Μας συναντά εκεί που είμαστε. Αν εμφανίστηκες σήμερα, καλά έκανες. Συνεχίστε να εμφανίζεστε. Συνέχισε να κάνεις το επόμενο πράγμα. Και δώστε στα παιδιά σας ένα μπισκότο ???? ???? Θρήνοι 3:22-23

Μια ανάρτηση που κοινοποιήθηκε από Άμπερ Σμιθ (@amberemilysmith) στο

Η Amber κατέληξε, «Σας ευχαριστούμε που ακολουθήσατε μαζί μας σε αυτό το ταξίδι, που στηρίξατε την οικογένειά μας, τη μουσική του Granger και τη θεραπεία μας. Εκτιμούμε πραγματικά όλες τις ιστορίες, τα μηνύματα, τις επιστολές και τις προσευχές σας.'

25 Breezy Bohemian Baby ονόματα για κορίτσια που υπερηφανεύονται για τον παράγοντα «It».

Καλλιτέχνες, συγγραφείς, φιλόσοφοι και άλλοι στοχαστές που αγαπούν να χρωματίζουν έξω από τις γραμμές έχουν υπέροχα μποέμ ονόματα που ξεχειλίζουν από χαρακτήρα.

250 ονόματα ηλικιωμένων για κοριτσάκια που γεννιούνται σήμερα

Οι γονείς επιστρέφουν σε αυτά τα κλασικά ονόματα της ηλικιωμένης κυρίας ξανά και ξανά και ξανά.