Η Sinead O'Connor νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο μια εβδομάδα μετά τον θάνατο του έφηβου γιου

Μέρες μετά Sinead O'Connor αποκάλυψε ότι ο 17χρονος γιος της πέθανε από αυτοκτονία, η Sinead επίσης νοσηλεύτηκε αφού έστειλε tweets που αφορούσαν θαυμαστές. Λίγο μετά τη δημοσιοποίηση των tweets, ο λογαριασμός της έκλεισε.

Στο tweet που απασχόλησε τους περισσότερους θαυμαστές, η Sinead έγραψε: «Αποφάσισα να ακολουθήσω τον γιο μου. Δεν έχει νόημα να ζεις χωρίς αυτόν. Ό,τι αγγίζω το καταστρέφω. Έμεινα μόνο για αυτόν. Και τώρα έφυγε».

Η Sinead O'Connor νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο μια εβδομάδα μετά τον θάνατο του έφηβου γιου

s_bukley / Shutterstock.com

ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ: Η τραγουδίστρια Sinèad O'Connor αποκαλύπτει ότι ο έφηβος γιος της βρέθηκε νεκρός δύο μέρες μετά την εξαφάνισή της από ένα τοπικό νοσοκομείο της Ιρλανδίας

Η O'Connor είναι ανοιχτή για τα προβλήματα ψυχικής της υγείας για πολλά χρόνια. Ο γιος της λάμβανε επίσης θεραπεία για την ψυχική του υγεία σε τοπικό νοσοκομείο της Ιρλανδίας όταν βρέθηκε νεκρός.

Όπως αναφέρει το CNN , περίπου μια ώρα αργότερα, η Sinead διαβεβαίωσε τους θαυμαστές της ότι έπαιρνε βοήθεια. 'Συγγνώμη. δεν έπρεπε να το πω αυτό. Είμαι με την αστυνομία τώρα στο δρόμο για το νοσοκομείο. Λυπάμαι που αναστάτωσα τους πάντες», έγραψε. «Είμαι χαμένος χωρίς το παιδί μου και μισώ τον εαυτό μου. Το νοσοκομείο θα βοηθήσει λίγο. Αλλά θα βρω τον Shane. Αυτό είναι απλώς μια καθυστέρηση».

Dariusz Majgier / Shutterstock.com

Όπως ανέφερε προηγουμένως το Mamas Uncut, Nevi’im Nesta Ali Shane O’Connor ήταν υπό παρακολούθηση αυτοκτονίας όταν εξαφανίστηκε από το νοσοκομείο. Δύο μέρες αργότερα, ο Shane εντοπίστηκε αλλά ήταν πολύ αργά.

Σε ένα tweet που κοινοποιήθηκε στις 8 Ιανουαρίου, ο Sinèad έγραψε: «Ο όμορφος γιος μου, ο Nevi'im Nesta Ali Shane O'Connor, το ίδιο το φως της ζωής μου, αποφάσισε να τερματίσει τον επίγειο αγώνα του σήμερα και είναι τώρα με τον Θεό. Να αναπαυθεί εν ειρήνη και να μην ακολουθήσει κανείς το παράδειγμά του. Το μωρό μου. Σ 'αγαπώ τόσο πολύ. Παρακαλώ να είστε ήσυχοι.'

Ενώ ο Shane έλειπε, η Sinead χρησιμοποίησε το Twitter για να παρακαλέσει τον γιο της. «Σέιν, η ζωή σου είναι πολύτιμη. Ο Θεός δεν σμίλεψε αυτό το όμορφο χαμόγελο στο όμορφο πρόσωπό σου για τίποτα. Ο κόσμος μου θα κατέρρεε χωρίς εσένα. Είσαι η καρδιά μου. Παρακαλώ μην το σταματήσετε να χτυπάει. Παρακαλώ μην κάνετε κακό στον εαυτό σας. Πήγαινε στο Gardai και ας σε πάμε στο νοσοκομείο», έγραψε επίσης.

Bart Sherkow / Shutterstock.com

«Αυτό είναι ένα μήνυμα για τον γιο μου, τον Σέιν. Shane, δεν είναι πια αστείο να λείπουν όλα αυτά», πρόσθεσε η μαμά. «Με τρομάζεις τα χάλια. Θα μπορούσατε να κάνετε το σωστό και να παρουσιαστείτε σε έναν σταθμό Gardai. Εάν είστε με τον Shane, καλέστε τον Gardai για την ασφάλειά του.»

Η Sinead, η οποία είναι μαμά τεσσάρων παιδιών, εξέφρασε επίσης την αποστροφή της για το νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν ο γιος της. Δεν είναι σαφές πόσο καιρό ο γιος της ήταν ασθενής στο νοσοκομείο Taillight.

Οι σκέψεις και οι προσευχές μας είναι με τη Sinèad και την οικογένειά της κατά τη διάρκεια αυτής της ιδιαίτερα τραγικής περιόδου. Σύμφωνα με το CNN, δεν έχει προβεί σε περαιτέρω δηλώσεις από τότε που έκλεισε το Twitter της.

Έγκυος δάσκαλος Δημοτικού Σχολείου κρατά μάθημα από το κρεβάτι του νοσοκομείου

Η σχολική χρονιά της Janet Udomratsak θα είναι λίγο διαφορετική φέτος καθώς διδάσκει μαθητές από το κρεβάτι της στο νοσοκομείο.

Ξεκαρδιστικά μιμίδια με κλάματα που κάνουν τη θλίψη εντελώς συγγενή

Βρείτε το τέλειο μιμίδιο για κλάματα που ταιριάζει απόλυτα στη διάθεσή σας αυτή τη στιγμή.